Hanic, tu smo si nas dvije sto se tice pregleda. Ja cu pokusat na prvom pregledu snimiti otkucaje srca jer mi je od dragog obitelj na Krku, a jako su mi dragi i htjela bi da makar online sudjeluju u tim malim radostima.
Ja problema sa cicama nemam, malo me bole na dodir ali nista strasno. Zato pisanje, e to je vec zivi smijeh. Cim MM i ja krenemo negdje eto mene vec u problemima... Stalno mi se piski.
Ali mi zato kile nisu nikako jasne. Niska sam pa imam oduvijek i malo kila. Kad sam ostala trudna imala sam 48, jedem ko blesava, stalno sam gladna. Popela sam se neki dan na 49.5 da bi danas ujutro imala 47.6... Jedino ako ja ne mjesecarim pa mozda gubim kile vjezbajuci a da ni ne znam hahahha
Tala, da hvala ti. Ja sam to bila predvidila jer nemam fb, ali provjerit cu svejedno ako im je stranica otvorena mogu ih pratiti.
Ivek2207 ja sam kao i Tala procitala da se puno trudnica zali na Evelit. Medutim za Solgar nisam naisla na nikakav negativan komentar.
Ja osobno sam uzela Prenatal od Dietpharma koji sadrzi uz sve potrebne vitamine i folnu jer smo bili taman u fazi selidbe i bojala sam se da ne jedem dovoljno kvalitetno. Pored toga, navecer prije spavanja pijem od Twinlaba Magnezij jer ga moj Prenatal ne sadrzi. Tebi se vjerovatno samo slucajno poklopio dan kad si krenula piti folnu sa danom kad su krenule mucnine.
Nama je danas 5tt +6!
Ma pretpostavila sam da nije od toga, al kak mi je poznanica rekla zamislila sam se pa reko da pitak kak je drugima. Proći će to, slatke su to muke.
minnie25 i mene muči piskanje, non stop sam na wc-u, a i to kaj veliš kad nekamo krenemo odmah je sila. Jedem svakih dva sata, barem nešto sitno, jogurt ili naranču, juhu, dok ne stigne pravi obrok,paše mi mliječno i neutralno, ništa teško.
A i to će se valjda s vremenom regulirati, ili ćemo samo još veće želje dobivati.
Jutro curke ...
Minnie stvarno nam se i simptomi poklapaju, ja isto non stop gladna, piškim da više ni ne brojim, jedino nam se cice razilaze hahaha...
Jučer sam u 9 navečer i palačinke išla peč, natrpala sam se ko slon hihi..al zato kilaža stoji na mjestu ni grama nisam nisam dobila, al ni ne gubim pa sam zadovoljna
Danas ću radit bolonjez, i napuhance od sira- e te napuhance probajte, jednostavni su, brzi a pre pre pre finii. Stvarno preporučam
evo i recept: https://www.coolinarika.com/recept/napuhanci-od-sira/
P.S ja radim duplu smjesu
Ja sam bila jutros na pregledu. Doktor kaze da je sve ok, tako sam se raznjezila kad mi je na uzv pokazao glavicu, rukice i nogice, cak sam vidjela i kraljeznicu malu. Tlak mi je nizi nego zadnji put, sto objasnjava moju konstantnu slabost i osjecaj da nemam atoma snage u sebi. Potvrdio nam je i termin i otvorio trudnicku knjizicu. Bas sam happy... 😁 duphaston moram piti jos tjedan dana pa mi je rekao da prestanem. Sluzbeno smo u 9 tjednu, tako nam je napisao 💞💞💞💞💞
Zelim vam cure da sve to ubrzo dozivite! Ja sam se sokirala jer prosli put prije 15 dana je bila malo veca tockica a sada je bas "velika". Stvarno sam se iznenadila! Predivan osjecaj.
Vec sam dobila 1 kg 😂😂😂😂 A stalno mi je muka, od jutra do mraka. I jutros me u 6 ujutro probudila muka i trk u wc na koljena pred skoljku 😂😂😂
Super srecice za pregled!
Ostale se ne brigajte, stvarno ne treba ići prije 7tt ako je sve ok.
Mene prolaze mučnine, tj sve bolje jedem. Idem skoknut na vagu. Danas mi je riblji dan.
Sortiraj odgovore
Najstariji