Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    25. Veljača 2016. 10:39

ive, jako mi je zao. 
    jesu li ti spomenuli rhogam jer znam da ih neke zene dobiju i nakon spontanog, cak i ako je manja trudnoca u pitanju ( ako si rh- naravno)? 

drzi se!

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

zabica25
    25. Veljača 2016. 11:07

Jutro,

nisam jučer bila kod vas, pa imam vidjet i tužnu vijest :( 
    ive, jako mi je žao, stvarno...ali sve ima svoj razlog, Bog ga zna, vjeruj mi. Možda ćeš jednog dana saznati.

papaog, iscjedak je skroz normalan u T...bijeli, žuti, zeleni, ljigavi...svakakvi..glavno da nije krv. 

Ja sam prve nalaze radila odmah nakon prvog pregleda i odnijela doktorici da ih pogleda. Bila mi je preporučena prolaksa prije poroda pa sam pila antibiotike da se ne pojavi infekcija mokraćnog mjehura koja bi mogla izazvati pobačaj. 
    Ovo mi je isto prva T i uživam u njoj jako, jako :=)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

MyLenny
    25. Veljača 2016. 18:05

Ja malo zabusavam ovih dana sa pisanjem...i vidim puno novih cura, to mi je bas drago....dobrodosle i sretno svimaaa ❤️.
    I meni se u ponedjeljak pojavilo maaalo smeckastog iscjetka, pa sam se odmah prestrasila i isla kod doktorice. Nije me pregledavala jer kaze da nije dobro cesto raditi ultrazvuk, a pregled mi je 8.3., ali mi je dala tablete Lactogyn, one su za odrzavanje vaginalne mikroflore, i vise nemam iscjedak. Pitala sam ju da mi da Duphastone, ali kaze da nema potrebe, dobro...valjda ona zna.

E da vas pitam, ja imam dosta jak proizirni vaginalni iscjedak, stalno mi nesto curka dole i gacice mokre. Negdje sam procitala da je to normalna pojava u prvom tromjesecju...kako je kod vas?

minnie25
    25. Veljača 2016. 18:35

Evo malo sam nestala ali bebiti i ivek2207 zelim dobrodoslicu! 
    Ive2110 ukoliko se desi da vidis samo znaj da mislimo na tebe i u bilo kojem trenutku se javi ako ti zatreba podrska  

Imam i ja taj bedasti iscjedak... Vec sam mislila da sam jedina... 

Cure, evo konacno sam nazvala svoju ginekologicu- sa 8.3. prebacila me ipak na 14.3. popodne jer kako kaze sestra bolje cim kasnije da se bolje vidi bebica. Iako mi je to sve skupa tesko za cekati, sva sam puna pitanja, sve mi je novo... Ali izdrzati cu. Samo se nadam da ce dragi taj tjedan raditi ujutro da podijeli sa mnom taj trenutak. 
    Kad citam kako vas naruce puno ranije zbilja mi nije jasno zasto se mojoj ocigledno ne zuri za prvi pregled  a lijepo sam sama sebi rekla da se necu zivcirati i da ima vremena, ali sad kad znam datum i kad vidim da je to tek za 3 tjedna luda sam....

• Hanić
    25. Veljača 2016. 19:38

I ja isto curkam prozirno i rjetko hehe...normalno je to, dok got nije u nekoj boji,smrljivo i dok ne svrbi .
    E minnie moja, sad smo opet ti i ja u istom sosu,  cekamo taj prvi pregled ko ozebli sunce, al neka, vjeruj bolje tako, sve bumo lijepo obavile, sve bu se lijepo vidlo, i taman cemo poslje obavljat krv i to pa ce nam sljedeci uzv sa 12 tjedana puno prije doc ...jedva cekam, a do onda cemo ubijat vrijeme, lakse ovako cekat nego da npr odemo prerano pa onda cekat da cujemo srceko. 

minnie25
    25. Veljača 2016. 19:59

Joj da, nas dvije nikako da docekamo taj dan. Kad je ono tebi pregled? Ma odmah me je sestra zaustavila i rekla, cim kasnije tim bolje... Sva sreca da se ja lijecim ovako preko interneta, stalno citam neke savjete, sastavljam vec popis sta ce sve trebati kupiti i tako... Da bar nekako ubijem vrijeme a opet da imam taj osjecaj da je to cudo ovdje kad zbilja nista drugo ne kuzim ni po simptomima 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.