Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    24. Veljača 2016. 08:32

Tala na tabletu sam pa ne mogu kopirati link, no upisi na fb Hrvatska udruga doula pa ćeš na njihovoj stranici vidjeti tu besplatnu radionicu, mislim da se zove "Prava na porodu" ili nesto slično... 

zabica25
    24. Veljača 2016. 09:11

oo..vjeverica, prijateljice iz ZOO, i ti si svratila malo do Jesenskih! 

Cure, grčevi su normalni u T, sve se širi, beba si radi mjesto :) Ja pijem Mg i pomaže. Ali mi je rekla da tek od 15 tt smijem, pa se to raspitajte. Nismo sve jednake pa baš zato...

Tina, dobro došla i želim ti sretnu, školsku T :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

tala
    24. Veljača 2016. 10:00

Jutro! 

Dobrodosla,  bebita

Vjeverice, hvala! Bas cu prosurfati malo o toj radionici. : ) 

Znate li ista o patronaznoj sestri? Sto ona sada dolazi i tokom trudnoce kuci? 
    Prije 10 godina mi je dosla par dana nakon poroda, pojela pola kile tresanja, letimice pogledala pupak i rekla da je sve ok. To je bio prvi i zadnji put da sam ju vidjela, a iskreno i ne znam kako nas je nasla jer ju nitko nije zvao, hahaha... valjda bolnica.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Hanić
    24. Veljača 2016. 10:42

Tiha1982, bebita, ivek2207 dobrodošle

Ivek i ja sam na zapadnom dijelu grada :) , možda smo si i blizu, blizu smo si i po terminu pa tko zna možda bumo skupa tiskale haha, a i neku kavicu prije popile ... To ti je prva beba?

Joj cure moje, ja sam se danas jedva digla nakon 10 sati sna, opet me ulovio umor i jedva gledam...kasnije budem vam tipkala jer jedva gledam sad...

Ail
    24. Veljača 2016. 11:10

Evo čisto da se i ja prijavim, držim svima fige da sve prođe u najboljem redu, nisam sve pročitala jer imam bebu od nepuna 4 mjeseca, rođen je 1.11 a jučer dva testa pokazala + kod ginekologa ću 7.3 zadnja menga bila 10.1. Isto sam iz Zga na prvom uzv je mene doktor pregledao samo preko trbuha, tko dugo nije radio papu mora će sada napraviti. Sa prvom bebom sam bila trudna na prvom uzv 8+2 došao je 2 tjedna prije termina. Vidjet ćete kako bebi kuća srce, gestikacijsku vrećicu i biti će skroz mala. Moj I na prvom tom pregledu je bio dug 1.91 cm 😊

tala
    24. Veljača 2016. 11:26

Ja mislim otici u onom tjednu od 7.-11.3.
    11.3. bi bilo tocno 7 tjedana. Vodit cemo i curku sa sobom jer bi se tada vec sve trebalo vidjeti i cuti srceko.  Meni je papa u standardnoj cijeni uz pregled i ultrazvuk.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Iveeeee
    24. Veljača 2016. 12:44

Žene drage, ja sam izgleda noćas imala spontani. Očito tijelo nije bilo spremno na ponovnu trudnocu nakon 3 mjeseca od poroda.  Krvarim kao da imam mengu, imam jake grčeve.  Nek vam je svima sa srećom! Želim vam školske trudnoce!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.