Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Croheidi
    26. Veljača 2016. 15:01

Jesenske 2016.

Rujan
    tatjana_zg ~~~~ 07.09.
    GrumpyCat ~~~~ 07.09.
    mimica24 ~~~~ 16.09.
    Croheidi ~~~~ 17.09.
    MyLenny ~~~~ 26.09.

Listopad
    Srecica25 ~~~~ 01.10.
    Ivek2207 ~~~~ 14.10.
    papaog ~~~~ 15.10.
    Ian ~~~~ 16.10.
    Hanić ~~~~ 18.10.
    minnie25 ~~~~ 22.10.
    bebita ~~~~ 27.10.
    tiha1982 ~~~~ 26.10.

tala ~~~~ 28.10.

minnie25
    26. Veljača 2016. 18:06

Srecica25 jos malo izdrzi pa ce i to proci!! 
    Bitno da je sve u redu  
    Istrpit cu ja to cekanje, ali zbilja se veselim tome!

• Hanić
    27. Veljača 2016. 09:48

jutro cure ,
    ja evo soliram doma, muž otišo na vikendicu, a meni se nije dalo, em je vrijeme koma, em je zima, em sam jučer zaspala iza 1... ručka imam od jučer, tak da ću se i danas davit u bolonjezu ...
    Jel imate neki predosjećaj što nosite? Muž i ja si jako želimo curicu a imam osjećaj da bu ipak dečkić ...

Cura2
    27. Veljača 2016. 09:55

Evo curke da se i ja pridruzim :-)
    Termin mi je 22.09. I nadam se da cemo se lijepo tipkati 

Ail
    27. Veljača 2016. 10:10

Papaog nama su termini tu negdje, u kojoj bolnicu si mislila roditi? 
    Hanic mi imamo deckica pa se nadamo curici 
    Sto se tiče folne u prvoj trudnoći sam pila elevit ali mi nisu baš pasale tako da ću sada u dogovoru sa ginekologom vidjeti za neke druge. 
    Dobrodošli svi novi članovi 😊

Croheidi
    27. Veljača 2016. 12:33

Hanić samo ti odmaraj 
    Ian, do 6-7 mj je milina i imaš slobodnog vrimena. Vidit ćeš šta dolazi 
    Cura2 dobro došla! Odakle si?
    Ja imam osjećaj i nadam se da je curica 
    Što se tiče prenetala, ne znam, ako se hranimo normalno nepotrebno mi je nekako unositi sve te skupa odjednom. Možda je nekih previše nekih premalo. Na početku svakako folnu+ nekome jod. Kasnije samo željezo+ mg ako su kontrakcije prisutne.

tala
    27. Veljača 2016. 13:59

Pozdrav! 

Cura2, dobrodosla! 

Mi svi mislimo da je decko i nadamo se decku jer imamo curku. najvaznije od svega je da je beba zdrava. inace, tu na klokanici ima neki kineski kalendar koji pokazuje spol djeteta i meni pokazuje curku 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

mimica24
    27. Veljača 2016. 14:59

Pozz trudnice drage,nema me par dana,a vi se raspišete pa je teško sve popratiti.
    Ovako,netko je spominjao veličinu bebe, i meni je sa 7+2 beban bio 11 mm, a sad sa 10+6 na zadnjem pregledu je bio 3,7 cm što gin. kaže da su normalne mjere u tim tjednima.

O Srečice, i ja sam do nekog 10 tjedna pila duphaston i sad mi je super kad ne moram misliti na njega,nadam se da nam neće više trebati.

Kad smo počeli s pravljenjem bebe pila sam elevit i uspjela popiti 4 tablete,nije mi išao,dobila sam zatvor,užasno sam bila napuhana. Folna od NW mi je super, idući tj. ulazim u 12 tt pa ću uzeti Prenatal isto od NW i nadam se da neću imati problema s njim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.