Jesenske 2016.
Rujan
tatjana_zg ~~~~ 07.09.
GrumpyCat ~~~~ 07.09.
mimica24 ~~~~ 16.09.
Croheidi ~~~~ 17.09.
MyLenny ~~~~ 26.09.
Listopad
Srecica25 ~~~~ 01.10.
Ivek2207 ~~~~ 14.10.
papaog ~~~~ 15.10.
Ian ~~~~ 16.10.
Hanić ~~~~ 18.10.
minnie25 ~~~~ 22.10.
bebita ~~~~ 27.10.
tiha1982 ~~~~ 26.10.
tala ~~~~ 28.10.
Srecica25 jos malo izdrzi pa ce i to proci!!
Bitno da je sve u redu
Istrpit cu ja to cekanje, ali zbilja se veselim tome!
jutro cure ,
ja evo soliram doma, muž otišo na vikendicu, a meni se nije dalo, em je vrijeme koma, em je zima, em sam jučer zaspala iza 1... ručka imam od jučer, tak da ću se i danas davit u bolonjezu ...
Jel imate neki predosjećaj što nosite? Muž i ja si jako želimo curicu a imam osjećaj da bu ipak dečkić ...
Evo curke da se i ja pridruzim :-)
Termin mi je 22.09. I nadam se da cemo se lijepo tipkati
Papaog nama su termini tu negdje, u kojoj bolnicu si mislila roditi?
Hanic mi imamo deckica pa se nadamo curici
Sto se tiče folne u prvoj trudnoći sam pila elevit ali mi nisu baš pasale tako da ću sada u dogovoru sa ginekologom vidjeti za neke druge.
Dobrodošli svi novi članovi 😊
Hanić samo ti odmaraj
Ian, do 6-7 mj je milina i imaš slobodnog vrimena. Vidit ćeš šta dolazi
Cura2 dobro došla! Odakle si?
Ja imam osjećaj i nadam se da je curica
Što se tiče prenetala, ne znam, ako se hranimo normalno nepotrebno mi je nekako unositi sve te skupa odjednom. Možda je nekih previše nekih premalo. Na početku svakako folnu+ nekome jod. Kasnije samo željezo+ mg ako su kontrakcije prisutne.
Pozdrav!
Cura2, dobrodosla!
Mi svi mislimo da je decko i nadamo se decku jer imamo curku. najvaznije od svega je da je beba zdrava. inace, tu na klokanici ima neki kineski kalendar koji pokazuje spol djeteta i meni pokazuje curku
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Pozz trudnice drage,nema me par dana,a vi se raspišete pa je teško sve popratiti.
Ovako,netko je spominjao veličinu bebe, i meni je sa 7+2 beban bio 11 mm, a sad sa 10+6 na zadnjem pregledu je bio 3,7 cm što gin. kaže da su normalne mjere u tim tjednima.
O Srečice, i ja sam do nekog 10 tjedna pila duphaston i sad mi je super kad ne moram misliti na njega,nadam se da nam neće više trebati.
Kad smo počeli s pravljenjem bebe pila sam elevit i uspjela popiti 4 tablete,nije mi išao,dobila sam zatvor,užasno sam bila napuhana. Folna od NW mi je super, idući tj. ulazim u 12 tt pa ću uzeti Prenatal isto od NW i nadam se da neću imati problema s njim.
Sortiraj odgovore
Najstariji