tala, normalno je da sise bole, boljet će i dalje jer rastu i žlijezde se šire. Ako već nisi, poplavit ćeš na prsima :)
Ja se mažem MUSTELOM protiv strija, ali ne baš često. Kad se sjetim.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Žene drage hvala svima.
Muz je uzeo bolovanje da može cuvat sina, ja sam doma i mirujem. Ginekolog mi je rekao da nista ne pijem, nego da sutra vadim betu.
ja sam se u prvoj trudnoci mazala sa svim i svacim. ex sveki mi je neke kreme iz italije donosila, no ipak.. strija kao u prici. sise, trbuh i najgore na preponama. tada sam cijelu trudnocu bila na mirovanju, imala serklazu, pa opet mirovanje do kraja.
sad sam mislila neko ulje uzeti ili mozda najobicnijim maslinovim jer imamo nase domace, a citala sam da to smiruje kozu i cini je elasticnijom.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ja cu uzeti bademovo ulje za pocetak jer ga zbilja svi hvale.
A sto se tice simptoma kod mene su samo pocele nagle promjene raspolozenja, od svega mi se place i stalno sam gladna. Zivo me zanima kako ce se nadalje odvijati simptomi, jer ako ostane na ovome jadna moja okolina, pogotovo MM!
Ive2110 nadam se da ce sve biti u redu... Drzim fige!
Grumpy cat, nisu vidjeli spol, a i ja sam zaboravila pitati kad sam čula srčeko. i ja idem 15.3. na pregled i tada će se valjda vidjeti.
ja sam kupila u DM-u bademovo mlijeko. jako fino miriši pa se mažem nakon tuširanja s time.
Ive 2110, samo pozitivno i sve će biti ok
tala, i mene su bolile cice jako. samo u grudnjaku je bilo ok, čim sam ga skinula ko robot sam hodala :) al sad me to malo pustilo, bole ali ne više toliko
: D
nemam obicaj nositi grudnjak po kuci... nemam se cime pohvaliti, hahaha...
jeste li i kako rekli obitelji za plusice, trudnoce? reakcije
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
I ja sam bez grudnjaka, jer nakon dugog staža dojenja od cica ostalo veliko ništa ni sad se u T ne povećavaju.
Rekli smo obitelji tek prošli tjedan .
Ne mažem se ničim a buknila sam zadnjih dana. Inače volim kneipp nerafinirano bademovo iz muellera. Naručivala sam i neko s iHerba.
Spol ću vjev pitat tek u pvt s 21 tj jer socijalcu ne virujen, redovito falije.
Sortiraj odgovore
Najstariji