Tiha1982 dobro nam dosla!!
Joj mi smo imali super rekacije. Od dragog roditelji i sestre su odusevljene. Danas smo obavili i moje, evo upravo se vratili od njih. Tata mi je rekao da ne zna sta smo vise cekali i da se vec zapitao kad ce on postati dida Ma cim postoji i podrska i takvo odusevljenje odmah i sam covjek bude uzbudeniji i sretniji...
evo i pitanjca... 6 tt, potvrđena t u 5 tt, naručena za pregled 10.3. i imam grčeve nekoliko puta na dan, srednje jačine i brzo popuste. koja su vaša iskustva?
Sve će biti dobro!!!
Bok cure!
Redovito vas čitam iako sam na pdf ljetne bebe, no tamo sam na dnu liste za roditi pa gledam sto ima kod i kod vas
Vidim kako je puno pitanja pa šaljem link koji je na nas forum stavila jedna klokanica
http://forum.roditeljportal.com/trudnoca-postst3475_Normalne-pojave-u-trudnoci.aspx
Tiha, dobrodosla!
Curke, bas je lijepo cuti te pozitivne reakcije. Mi smo odlucili da cemo jako dugo cekati. Ako sve bude u redu, rekli bismo pocetkom lipnja (ako budemo mogli izdrzati).
U planu nam je napraviti surprise party za njegovu mamu i njezine prije. Ona nas vec godinama gnjavi oko bebe ( ne zna da nismo mogli) pa ce biti u sedmom nebu. Mislim uzeti tortu, napraviti plate i pripremiti jos neke sitnice. Jako su mi fora one boce vina s natpisom " the best mom gets promoted to GRANDMA"
Inace, mi smo tek maloprije stigli kuci. Isli smo kupiti ribu i voce. Usput svratili do H&M-a, pa sam si na trudnickom odjelu ulovila dvoje hlacica, snizene na 35 kuna i jednu majicu za 50 kuna. Hlacice su kratke, gore imaju elasticnu traku. Bit ce super za ljeto, a i netrudnicki izgledaju odlicno. : D
ps. netko mi je poslao zahtjev. autorizirala sam, ali nemam pojma sto to znaci : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
hvala vjeverica, korisno štivo!! :)
mimica bila sam kod ginekologa prije 5 dana jer mi temperatura malko skočila (od ovulacije je 37,2 - 37,3, a onda porasla na 37,6, sada opet 37,2-3) pregled i uzv i sve štima, veli da to može bit od premalo popijene vode u toku dana i da je to normalno i da mogu imati grčeve al ako nema krvarenja sve ok! moja dokica napravila obradu kks, urin, urinokulturu sve 5! 1 trudnoća pa sam ono malo... 1000 zašto a 2 zato!
Sve će biti dobro!!!
vjeverice, o kakvoj se to radionici na ljetnim bebama tipka? ne mogu pohvatati
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Pozdrav cure,
Pratim već para dana vašu temu, pa evo da vam se pridružim :-)
Termin mi je 27.10. ;-)
Želim vam svima zdravu i blaženu trudnoću
Sortiraj odgovore
Najstariji