Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    minnie25
    23. Veljača 2016. 20:00

Tiha1982 dobro nam dosla!! 

Joj mi smo imali super rekacije. Od dragog roditelji i sestre su odusevljene. Danas smo obavili i moje, evo upravo se vratili od njih. Tata mi je rekao da ne zna sta smo vise cekali i da se vec zapitao kad ce on postati dida  Ma cim postoji i podrska i takvo odusevljenje odmah i sam covjek bude uzbudeniji i sretniji...

Tiha1982
    23. Veljača 2016. 20:20

evo i pitanjca... 6 tt, potvrđena t u 5 tt, naručena za pregled 10.3. i imam grčeve nekoliko puta na dan, srednje jačine i brzo popuste. koja su vaša iskustva?

Sve će biti dobro!!!

vjeverica8
    23. Veljača 2016. 21:32

Bok cure! 
    Redovito vas čitam iako sam na pdf ljetne bebe, no tamo sam na dnu liste za roditi pa gledam sto ima kod i kod vas 
    Vidim kako je puno pitanja pa šaljem link koji je na nas forum stavila jedna klokanica 

http://forum.roditeljportal.com/trudnoca-postst3475_Normalne-pojave-u-trudnoci.aspx

tala
    23. Veljača 2016. 21:51

Tiha, dobrodosla!  

Curke, bas je lijepo cuti te pozitivne reakcije. Mi smo odlucili da cemo jako dugo cekati. Ako sve bude u redu, rekli bismo pocetkom lipnja (ako budemo mogli izdrzati). 
    U planu nam je napraviti surprise party za njegovu mamu i njezine prije. Ona nas vec godinama gnjavi oko bebe ( ne zna da nismo mogli) pa ce biti u sedmom nebu. Mislim uzeti tortu, napraviti plate i pripremiti jos neke sitnice. Jako su mi fora one boce vina s natpisom " the best mom gets promoted to GRANDMA"  

Inace, mi smo tek maloprije stigli kuci. Isli smo kupiti ribu i voce. Usput svratili do H&M-a, pa sam si na trudnickom odjelu ulovila dvoje hlacica, snizene na 35 kuna i jednu majicu za 50 kuna. Hlacice su kratke, gore imaju elasticnu traku. Bit ce super za ljeto, a i netrudnicki izgledaju odlicno. : D 

ps. netko mi je poslao zahtjev. autorizirala sam, ali nemam pojma sto to znaci : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Tiha1982
    23. Veljača 2016. 22:04

hvala vjeverica, korisno štivo!! :)
    mimica bila sam kod ginekologa prije 5 dana jer mi temperatura malko skočila (od ovulacije je 37,2 - 37,3, a onda porasla na 37,6, sada opet 37,2-3) pregled i uzv i sve štima, veli da to može bit od premalo popijene vode u toku dana i da je to normalno  i da mogu imati grčeve al ako nema krvarenja sve ok! moja dokica napravila obradu kks, urin, urinokulturu sve 5! 1 trudnoća pa sam ono malo... 1000 zašto a 2 zato!

Sve će biti dobro!!!

tala
    23. Veljača 2016. 22:04

vjeverice, o kakvoj se to radionici na ljetnim bebama tipka? ne mogu pohvatati 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• bebita
    24. Veljača 2016. 08:25

Pozdrav cure,

Pratim već para dana vašu temu, pa evo da vam se pridružim :-)
    Termin mi je 27.10. ;-)
    Želim vam svima zdravu i blaženu trudnoću

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.