Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    25. Veljača 2016. 20:26

meni je 10.3. ipak pregled! dr. radi popodne, idu i mm i curka! 
    iskreno, uopce nemam neki osjecaj da sam trudna. simptomi jos uvijek nista. danas sam cijelo poslijepodne provela u vrtu oko cvijeca i sad s curkom plakat moram za skolu napraviti. 

danas sam isla citati druge teme na forumu, pa sam vidjela one gluposti za testere i poslala par mail-ova, pa sam citala o onim doula radionicama- jako zanimljiva stvar, cak i ako se ne ide, mogu se vidjeti poze za olaksavanje trudova i bolova u leđima.. svasta nesto. 

uzivajte!!!

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

minnie25
    25. Veljača 2016. 20:34

Tala zvuci super ovo za radionicu. Imas kakvu stranicu ili nesto? 
    Ja cu dosta popratit i Dm Babybonus emisije putem youtubea jer sam skuzila da znaju isto imati dosta dobrih savjeta. A kako mi je ovo sve novo, svaki savjet i informacije su dobrodosle.

Ail
    25. Veljača 2016. 20:51

Cure ja slabo tipkam kad imam posla oko svog malog pisulinca, ništa se ne sekirajte. Samo pozitivno razmišljajte. Ja idem privatno pa sam zato tako brzo naručena.

• Hanić
    25. Veljača 2016. 20:52

Minnie meni je 17.3..tocno 3 tjedna jos... ja se sad vec lagano osjecam ko bebela, nocas sam piskila 5 puta ,a cice me ne bole nego ubijaju,kaze mi muz da cak i izgledaju bolno hihihi...

tala
    25. Veljača 2016. 21:13

minnie, vjeverica je stavila link prije nekoliko stranica. ja sam to nasla na facebook-u na hrvatskoj udruzi doula. ima jako dobrih savjeta : )

miska
    25. Veljača 2016. 23:40

Pozdrav cure, ja sam inace s ljetnica a danas sam dosla malo u posjetu vama. Vidim ima i poznatih "lica" s planiranja sto mi je jako drago. 

Vidim da vas muce ti kasni pregledi. Vjerujte mi, ima razloga zasto vas ne narucuju odmah! Ja sam bila na prvom pregledu s 6+2 i nije se vidjelo apsolutno nista osim prazne gestacijske (vise nikad necu ic prije 8,9 tt), umirala sam od straha tjedan dana jer nisam znala na cemu sam, tek je s 7+2, znaci u 8 tt bila mala pulsirajuca tockica, a trudnoca nije bila manja jer smo pratili folikulometrijom i tocno znam kad je bila oplodnja. Tako da samo opusteno, prvih 12 tjedana ce se malo vuc a onda ce ici sve brze, eto ja vec skoro na pola, a tih 12tt nikako nisam mogla docekat.

Zelim vam svima lijepe i uredne trudnoce i zdrave bebice. Veliki pozdrav 

ivek2207
    26. Veljača 2016. 09:25

Dobro jutro cure,
    neznam jeste već pisale o tome, od kojeg proizvođača pijete folnu?
    Ja nisam pila folnu prije trudnoće, počela sam evo prije 3 dana ( danas mi je 7 tjedana), i prije nego sam počela piti nisam imala nikakve mučnine niti simptome,a sad kako pijem svaki dan, cijeli dan imam mučnine, hrana mi se gadi, jedva nešto pojedem.
    Poznanica pije folnu od elevita te kaže da je od nje dobila mučnine i povračanja, ja imam od solgara. Da li je to uopće moguće, ili su to samo trudnički simptomi?
    Jel imala koja od vas takvih iskustva?

tala
    26. Veljača 2016. 10:08

jutro! 

hvala miska na savjetima! moj prvi ce biti 6+6, ne mogu kasnije jer mi curka ide 5 dana ma malu ekskurziju, a nakon toga su uskrsnji praznici i nece(mo) biti u zg. valjda ce sve biti u redu : ) 

ja pijem folnu od twinlaba u kapsulama i neke multivitamine iz dm-a. te iz dm-a cu zamijeniti jer su u tabletama, tesko mi je to progutati, pa cu uzeti kapsule. inace su mi ti vitamini odlicni, kosa i nokti procvjetali otkad ih pijem. nemam mucnine, nemam nista. 
    na netu sam procitala da zene od elevita imaju mucnine i da ne odgovaraju svima.

tala
    26. Veljača 2016. 10:25

i da, jucer s mm gledala zive mrtvace. kaze on da ako sam do sada spavala, veceras sigurno necu. joj, spavala sam kao beba. jutros se ustala, spremila maloj dorucak, otprasila u skolu, uzela dekicu i jos sat vremena u dnevnoj. 
    mozda za trudnice vrijedi ona: klin se klinom izbija. 

petak je i nama je 5 tjedana!  

MyLenny
    26. Veljača 2016. 10:36

Ivek ja pijem od Solgara folnu od prvog dana zaceca, i od nje nemam nikakve simptome. U prvoj trudnoci sam ju pocela piti mjesec dana prije trudnoce, isto mi je odgovarala. To su ti vjerovatno normalne trudnicke mucnine, sumnjam da ima veze sa folnom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.