Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    papaog
    24. Veljača 2016. 17:30

Dobila sam neki žuti iscjedak, koji zna ima smečkaste točkice...ne ide stalno ali se tu i tamo pojavi...i jajnici me bole i imam lagane grčeve....jel moguće da je to od Duphastona? Ginekolog mi je rekao da mirujem do kontrole...i to je sve...

Srecica25
    24. Veljača 2016. 17:38

papaog

Dobila sam neki žuti iscjedak, koji zna ima smečkaste točkice…ne ide stalno ali se tu i tamo pojavi…i jajnici me bole i imam lagane grčeve….jel moguće da je to od Duphastona? Ginekolog mi je rekao da mirujem do kontrole…i to je sve…

Meni je moj ginic rekao da ce mi duphaston zaustaviti iscjedak i grceve. I stvarno je tako i bilo. Kada ti je kontrola?

Iveeeee
    24. Veljača 2016. 19:02

hvala vam cure. Iscjedak i sve ostalo normalno je dok ne boli. Meni je bilo obilno kao menstruacija i boli me i imam grčeve.  Sve ostalo je ok. U prosloj trudnoci sam obilno krvarila ali nije me bolilo i sve ne bilo ok bio je hematom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI