Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    26. Travanj 2016. 16:55

ma, nema na cemu. 
    i ja sam dobila tu dm knjizicu, ali mi nije nesto. pelene uopce ne znam bi li uzimala tako malene, eventualno jedan paket za bolnicu, a u kozmetici se bas nisu iskazali.

druga im je knjizica puno bolja, no po meni totalno promasen tajming. tamo ima kozmetike, bocica, gratis jastucici za grudi... no moze se podignuti nakon poroda (klub beba, ne trudnica), a tada vec sve moram imati spremno. necu s malom bebom kad se vratim iz bolnice ici kupovati bocice, izdajalice i krpice...
    jedino da se prijavim ranije, a ne znam moze li se to?!? 

sterilizator necu kupovati. nisam ga ni prije imala.
    izdajalicu sam imala aventovu i bila mi je dobra. htjela bih dojiti, no ako ne bude islo, radije bih da dijete pije moje, nego adaptirano mlijeko.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

minnie25
    26. Travanj 2016. 17:54

Ni meni ta DM knjizica nije nesto, poprilicno me razocarala. A cini mi se da prije rodenja ne moze nista sto je teski idiotizam. 
    Neki dan sam dobila od Bipe karticu za popuste, nisam jos dobro istrazila, ali mi se cini kao dobra stvar jer mogu kupovati tokom cijele godine baby kozmetiku za 10% jeftinije + tematski mjesecni popusti. Primjerice sad je Mustelina kozmetika na 30% popusta. Sto je zbilja super. 

Ja sam gledala Medelinu elektricnu Mini i Swing jer je najbolje ocijenjena, ali bome cijena je paprena i bilo bi mi zao da ju kupim pa na kraju da ju ne iskoristim. Zali Boze para onda. Neke se mame kunu da ih je spasilo, neke kazu da je to najgluplje potroseni novac. Pa ti budi pametan. 
    Sterilizator pak mislim da bi koristila u slucaju da dijete hranim na bocicu samo da ih ne moram otkuhavati. Ali ako budem imala mlijeka i ako sve bude ok isto kompletno propala investicija jer kasnije ni nije potreban kad je beba malo veca.

Saky84
    27. Travanj 2016. 09:56

Jutro svima :) 
    Moj pregled danas je prosao odlicno. Mjerila mi je tlak i malo mi se podigao nije onako jako nizak, nadam se da nece vise padati jer me dotuko. Na vaganju sam dobila +1 kg znaci do sada 4 kg, mada po mojoj kucnoj vagi je to 5 kg al vjerujem da je njena vjerodostojnija  . 
    Moj malecki je prosli tjedan jako cesto se javljao, a vikend i sve do sinoc skoro nista zato je cijelu noc zajedno sa mamom probdio jer nismo mogli spavati. Pa kad smo dosli na UVZ maleni je ljepo spavao  . Doktorica je zadovoljna, rekla je da jako ljepo napreduje. Vaginalno me nije zeljela gledati opet radi polipa jer taman mi je ima tjedan dana prestao curkati. Dala mi je takoder i uputnicu za OGGT tako da i ja idem uskoro na to mjerenje.

tala
    27. Travanj 2016. 12:15

saky, super za pregled! vas dvoje ste vec prosli pola puta! 

minnie, ja cu hvatati onu mustelinu torbu kad bude -30 ili -40% ( to u nekoj apoteci, napisu oni na fb). znam da je sad u bipi, ali mi je malo prerano za kozmetiku, pa da mi stoji pet mjeseci. mm se zeza da ce ionako stajati, samo kod njih u skladistu : D 
    a, to je tako, nekima je jedna stvar super, a druge vicu da se to nikako ne treba kupovati. morat cemo uciti na svojim greskama : ) 

ja sam odustala od sterilizatora jer se nadam uspjesnom dojenju. koliko sam citala, sterilizator se za bocice intenzivno koristi prva tri mjeseca, a onda se to smanjuje kako beba raste i razvija joj se imunoloski sustav. kod staklenih bocica je vjerojatnost nastanka plodnog tla za bakterije i gljivice puno manja jer je staklo inertni materijal. uzet cu jednu staklenu i jednu plasticnu bocicu za pocetak. cak i ako budem dojila, mogu se kasnije koristiti za vodu ili caj. 

kod nas je bas nekako tmuran, kisni dan. idealan za pod dekicu.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Saky84
    27. Travanj 2016. 15:21

Tala da mi vec prosli pola, jos toliko i super ako ne koji tjedan ranije ...sad cu polako poceti pripremu za bebu..gledala sam kolica i zaljubila sam se u bebetto murano 3u1...planiram posjetit ducan u kojem ga imaju da ih malo provozam i vidim koliko su teska u zivo...s obzirom da zivimu neboderu i imam stepenica i lifta pa da mi se ne dogodi da ih ne mogu ponjet  

Sunnyday
    27. Travanj 2016. 20:31

Pozdrav trudnice,
    sterilizator nisam planirala kupovati, a izdajalicu ću novu kupiti. Nadam se da ću dojiti, pa samim tim bočicu neću puno koristiti. Hm jedan post sam bila napisala ali ga nema, sigurno nisam poslala :D

minnie25
    27. Travanj 2016. 23:44

Saky84 odlicno! I koliko si malo kila dobila. Jao, super! A za kolica te razumijem, jos u nasoj zgradi nema lifta, a ja sva sitna- za mene je to zivi problem i moram imati cim laksa kolica... 
    Tala kad bude akcija za tu torbu negdje javi onda, ja isto ne bi htjela vec sada tu kozmetiku kupovati, a kako nam je termin blizu vjerujem da cemo se opremati s tim u isto vrijeme  
    Sunnyday koju bi si ti uzela izdajalicu?

PALE
    28. Travanj 2016. 08:46

Pozdrav svima!
    Priključila bih se vašem forumu ako me primate?
    Iz Zagreba sam, živim sa mužem, trudna sam 18 tjedana, prvo dijete, nosim dečka :) termin poroda mi je 30.09. Zasad nisam još ništa kupila osim par komada robice kad su mi 2. put potvrdili spol, nekako mi se čini rano.
    Od nedavno sam na komplikacijama pa mi koma biti doma, imam 2 mioma (4,5cm i 5cm) koji me zezaju, srećom bebi ne smetaju.
    Pročitala sam zadnjih 20-ak stranica pa se ispričavam ako je netko ovo već spomenuo, da li neka od vas planira roditi u Petrovoj, zanima me koliko često se održavaju tečajevi, kada je idući?

ivek2207
    28. Travanj 2016. 09:23

Dobro jutro, cure, kako je hladno danas, malo vidim sa balkona da je nešto bijelo na sljemenu kao snijeg, neće nam valjda zima opet, a mi taman mislili roštiljat za vikend. bezveze, izgleda da ništa od toga.
    Kako ste vi, ima kakvih novih tegoba ili je sve po straom.
    Mene jedino muči zatvor i svrbež kože donjeg dijela trbuha, trbuhčić se nazire.
    Neznam u kojem tjednu bi mi kaj nam je prvo dijete trebale osjetiti pokrete bebe, ja osluškujem zadnjih dana al mislim da je još prerano, na netu svašta piše, sutra mi je 16. tj.

Pale dobro došla, neznam ništa što se Petrove tiče, ja ću na sv.duh ili vinogradsku.

E da htjela sam pitati, vidim da ste par str.ranije pisale o tim trudničkim tečajevima, u kojem mj.trudnoće to mislite ići, sad nam je još prerano, jel da?
    Jel se to ide skoro pred kraj, nekak mi se ne ide tam u 9.mjesecu sa trbuhom, jel se može ranije?

tatjana_zg
    28. Travanj 2016. 10:46

Saky84 mi smo kupili bebeto holand ona su jako slicna murano i rama bez nastavka (kosare/sportskog) ima oko 9 kg. A kosara ti ima oko 5 kg. Uglavnom lijepa su. A tezina je kao i vecina drugih kolica

Pale dobrodosla 

Ivek ja sam mislila ici u upoznavanje rodilista (Merkur organizira upoznavanje rodilista i primalja) pa sam se mislila prijavit u 7 mj.i pricekat da organiziraju grupu. Tad cu biti vec na godisnjem pa ce mi biti zgodno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.