super! ja ti uvijek vrebam stvari subotom jer imaju snizenja i brzu dostavu u roku par dana, inace se puno vise ceka. svaki dan u 9 u jutro ide nova ponuda, osim nedjeljom.
i ako ti se nesto ne svidi, mozes bez problema vratiti. ja sam jednom vratila neku vazu. dostavljac, koji mi ju je donio je i dosao po nju, a novac su mi upatili na racun.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
hej, ja isto dobivam mailove od vivre-a,imaju mi prekrasne stvari, nema skoro toga šta nebi kupila, za kuću jel, većinu što vidim ovdje kod nas se i rijetko može naći.
vratili smo se sad sa ručka mm-u je danas rođendan pa smo imali ručak kod njegovih.
obukla sam nadobudno jedne hlače koje su mi jako drage i mislim si ja pa mogu stat u njih, malo sam gumb navukla da ga zakopčam i ok. a kad ono krenuli mi iz stana sjednem u auto i hlače otpuste do kraja, nisam uopće primjetila da mi se malo trbuh izbočio. Zadnja 3 mj, tj od kad znam da sam trudna živim u tajicama i tunikama. nisam imala osjećaj da sam se proširila nešto. sad sam zapravo skužila da je očito krenulo, morat ću ići tražiti neku trudničku robu, makar si mislim da mogu i dalje u tajicama, a poslje kad dođe ljeto široke haljinice i to je to. al eto krenulo me širenje očito.
još mi je svekrva komentirala kak mi se malo drukčije trbuh vidi a ja mislila da sam se najela,.
Tala to za dostavu pises za vivre ili ikeu?? Ja sam vivre jednom neki pokrivac narucila ali dugo sam ga cekala. A vidim i ja da imam 100 kn bon pa cu morat nesto kupit 😊
pisem za vivre dostavu. da, ako ne pise "brza dostava" dugo se ceka.
iz ikee su najavili webshop za 2017. mi se cini : )
hej, curke!
kako provodite vikend? teku li kakve pripreme?
jeste li pocele razmisljati o trudnickim tecajevima?
pitam se, kako to odrađju ( i odrađuju li uopce) zene koje miruju? ja cekam iduci pregled kod svoje privatnice, pa cu nazvati svog dr. u bolnicu da vidim kako to organizirati i koliko se mora prisustvovati da bi se dobila potvrda da mm moze na porod samnom...
Tala ja nisam mislila ici na tecaj. Ici cu samo na upoznavanje rodilista i primalja to ima merkur organizirano prema interesu.
A na tecaj necu ici. Mm ionako neide samnom na porod a i ako se predomisli ne treba mu potvrda.
Sto nije dovoljno da tateki obave tecaj u lokalnim ambulantama i dobiju potvrdu?
Od onih par dana koliko tocno
mislis u domovima zdravlja? cula sam da je taj tecaj kraci, ali ne vidis ni bolnicu, ni rodiliste, ni odjele, niti upoznas lijecnike i primalje. navodno ga neke bolnice ni ne priznaju (ali, ovo je totalno neprovjerena informacija).
ja mislim u TA na sv.duh, a na njihovim stranicama pise da na tecaju moraju sudjelovati trudnice, a onda u zagradi, s partnerima. jedan tecaj traje 4 dolaska i to pocinje u 15 sati. nemam pojma kako cemo izvesti da mm toliko izostaje s posla.
merkur me kao bolnica jako privlaci, no na sv. duhu vec imam dr. koji mi je prosle godine operirao cistu i pratio me cijelo vrijeme. proslu je nedjelju proucavao moje trudnicke nalaze i ne bih ga nikako htjela mijenjati.
Ja ne planiram ici na tečaj, a mm nece ici samnom na porod, ne znam ni sta je potrebno da bi mogao ici samnom. Ima li koja trudnica da je iz Os?
Ako neko planira kupovati krevetac, na e kupi sam naisla na popust, krevetac sa zastitnom ogradicom, jorganom i posteljinom za 999kn. A na mondo.hr se uz pampers pelene dobija pampers torba za kolica.
Sortiraj odgovore
Najstariji