Ivek ja mislim da ak ne odlucis u 9 mjeseci da neces bit nista pametniji ni na porodu. Al to je moje misljenje. Mozda ce mali bas izgledat kao dario,mario,luka,ivan.....itd....nikad neznas.
Uglavnom samo se opusti doci ce to vec samo po sebi ima jos vremena
mi smo za curku imali spremno ime i uvijek sam se pitala, sto ce biti kad ju vidim, a njoj ime ne bude "stajalo" no, sve je super proslo.
i uvijek si mislim da je lako ako se i predomislis u trudnoci, ali kad jednom das ime nema povratka : )))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ja baš ne vjerujem da bi u tom trenutku kada rodim mogla znati ime, sada imam vremena za razmišljanje pa mi baš i neide.
Bila sam danas u dm-u i prijavila sam se baby bonus, dobila sam platnenu torbicu, kremu za tijelo za trudnice, uzorak paste za zube, i knjizicu sa popustima. U knjižici ima svasta, i kuponi vrijede do 31.3.2017. godine tako da se moze puno toga iskoristiti ima kupona za pelene, vlazne maramice, razne kreme i ulja za trudnice i bebe...
jutro!
ja sam tu torbu dobila prije nekoliko tjedana i mackam se s biobazom. meni bas odgovara kremica. kad rodimo, trebamo se ponovno uclaniti u klub za bebe. onda se dobiju gratis pampersice, vlazne maramice, knjizica s kuponima. bas lijepo, u svakom slucaju.
ja sam danas narucila ovu kisnu posteljinu za svoju jesensku bebicu. jastucic mi je drugaciji. jos uvijek ne znamo spol, pa uzimam sve neutralno. ali, pocelo je... bas me to veseli : )
Tala posteljina je baš lijepa, odakle si naručila? Ja sam po netu gledala šta ima u ponudi, planiram neku bež ili sivu kupiti. E da, u magic baby sam sinoc vidjela jastuk mislim da je samo 30kn, tako je malo veci. Ja imam onaj niski bas za novorodjence.
narucila sam ju preko vivre-a. poslali su mi nedavno kupon pa me dosla samo 75 kuna s postarinom. kako je 100%pamuk, nisam mogla odoljeti : D
joj, kad sam ja zadnji put imala bebu, novorođence je smjelo spavati samo na boku na potpuno ravnoj povrsini. uopce ne znam koje su danas smjernice. sto bebe spavaju na jastuku?
Pa ja ne znam, moja curica je spavala na ravnom jastuku, ma to je tek toliko da se kaze da je jastuk i da mogu nacuci cistu jastucnicu na njega jako je tanak, mozda pola cm, super mi je bilo jer ako bljucne nisam morala plahtu skidati.
A kako doci do tog popusta? Ti si super povoljno prosla, ja bas gledam po netu cijene posteljina i sve su oko 300kn
mislim da odmah po registraciji dobijes 40 kuna. ja tamo kupujem vec dvije-tri godine i cesto mi na mail salju bonuse po 100 kuna. ne kupujem nista veliko, sitnice za dom...
ikea ti ima ovu tockastu bež posteljinu:
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/10290184/
ako jos sto vidim na netu, stavim link. i meni je 300 kuna puno za posteljinu, pogotovo sto ih trebam najmanje dvije. donje plahte cu u ikei uzeti, 2 za 50 kuna.
Hvala Tala učlanila sam se i dobila sam 40kn, a dobije se još 30kn ako se neko od mojih prijatelja učlani pa sam poslala pozivnice. Nisam se ni sjetila pogledati u ikei, hvala
Sortiraj odgovore
Najstariji