Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    minnie25
    25. Travanj 2016. 07:36

Dobro jutro  
    Ja sam mislila da po novom tecaj niti nije obavezan da bi MM mogao prisustvovati porodu. 
    Sogi je rodila pretprosle godine i njezin muz je samo uplatio neki iznos na salteru i normalno s njom bio. Ali ja sam iz Ri, tako da ne znam jel to vrijedi za sve bolnice. 
    Ja bi osobno htjela da moj dragi ide sa mnom, ali on nikako zbog naravi posla ni da zeli ne bi mogao sudjelovati na ikakvom tecaju. 
    Nadam se da se nista nije promjenilo i da nama potvrda nece trebati...

minnie25
    25. Travanj 2016. 07:40

Po meni vam je najbolje nazvati bolnicu i pitati koji su njihovi uvjeti. 
    Evo i pronasla sam na stranici:
    [ul]
    [li]"Prisustvo na porodu nije uvjetovano prethodnim pohađanjem tečaja pripreme trudnica za porod"[/li][/ul]http://www.kbc-rijeka.hr/13000000000/klinika-za-ginekologiju-i-porodnistvo/

minnie25
    25. Travanj 2016. 07:41

Rujan
    Baby.love ~~~~ 01.09.
    tatjana_zg ~~~~ 05.09. - decko 
    GrumpyCat ~~~~ 07.09.
    Saky84 ~~~~ 09.09.- dečko
    Masa85 ~~~~ 10.09.-cura
    mimica24 ~~~~ 16.09.- dečko
    Croheidi ~~~~ 17.09.
    Cura2 ~~~~ 22.09.
    MyLenny ~~~~ 26.09.
    Listopad
    Sunnyday ~~~~ 01.10. - decko 
    Srecica25 ~~~~ 01.10.
    LadyDi19 ~~~~ 05.10.
    Ivek2207 ~~~~ 14.10.
    papaog ~~~~ 15.10.
    Ian ~~~~ 16.10.
    Hanić ~~~~ 18.10.
    Mone4ever ~~~~ 19.10.
    Luna2016 ~~~~ 20.10.
    minnie25 ~~~~ 25.10.
    Jazmajac ~~~~  26.10. 
    tiha1982 ~~~~ 26.10.
    Sandric ~~~~ 26.10.
    bebita ~~~~ 27.10.
    rinci2003 ~~~~ 27.10.
    tala ~~~~ 27.10.
    Sony23 ~~~~ 29.10.
    Dony ~~~~ 31.10.
    TockaM ~~~~ 31.10.
    Studeni
    Katarinaa ~~~~ 09.11.
     Hubica01 ~~~~ 14.11.

tala
    25. Travanj 2016. 11:36

jutro ili, nekima vec odavno, dobar dan! 

citam da su na ljetnicama pocele stizati prve bebice i iako ja uvijek kukam kako se sve sporo krece i kako vrijeme jedva prolazi, jesenske se trudnice nece ni okrenuti, ljeto ce proletjeti, pa cemo i mi imati svoje prve bebice na topicu 

kod nas se pojavilo malo sunceka, ali je jako zahladilo. bas kad sam ja svu ljetnu odjecu izvadila, oprala i ispeglala. 

sunny, hvala sto pises za akcije. svaka ce nam uskoro dobro doci. ja sam mislila, ne jos, za onaj dm-ov kupon s -15% na ukupnu kupnju, uzeti pelene, avent ili tt bocicu anticolic, neku kozmetiku... nije ta njihova knjizica bas nesto. iduca ce biti puno bolja : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

minnie25
    25. Travanj 2016. 12:16

Bome, meni je jutro jako rano pocelo. Snovi su mi poceli biti toliko zivopisni da kad se probudim ne vjerujem da sam sanjala. Sinoc sam imala nocnu moru i nisam vise mogla oka sklopiti. 
    Isto tako, moram se pohvaliti da eto prije dva dana sam prvi put mogla primjetiti i potvrditi da sam dobila trbuscic. Do sada je to sve bilo toliko nestvarno, osim kad bi bila na pregledu naravno. Tocno vidim da mi se trbuscic podigao malo vise na gore. Do sada je to samo bila mala, mala izbocina iznad stidne kosti. Te sitnice, ti mali pomaci me toliko vesele da vam ne mogu opisati  Jedva cekam sljedeci pregled da vidim kako moje maleno napreduje...

Saky84
    25. Travanj 2016. 12:53

jutro svima. vidim pocele ste polako gledati stvari za bebu, ja jos nikako da se pokrenem. Gledam polako kolica ali nikako da mi se neka bas svide da se zaljubim u njih. Imate li vi neka koja su vam u uzem izboru?
    Nama evo pregled u srijedu i mogu rec da jedva cekam. Pokrete bebe vec osjetim, par dana je bas bio veseo a evo vec danas je mirniji. A lipo me naviknuo da mi zazeli dobro jutro :)
    Nova nus pojava koju imam za prijavit je ta da mi trne desna noga, sinoc je krenulo i nikako nisam mogla zaspat kako me to smeta. Evo jutros malo manje ali svejedno iritira. Bas cu prijavit ginekologici da vidim sta ona kaze na to. Svaki tjedan nosi nesto svoje, neke nove simtome, svaki je izenadenje samo po sebi pogotovo jer mi je prva trudnoca :)

tala
    25. Travanj 2016. 13:00

meni su zapela mutsy evo kolica, a mm navija za stokke, joolz ili bugaboo jer mu se sviđa dizajn. sve u svemu, poprilicno skup pothvat 
    za trnce ce ti vjerojatno preporuciti magnezij.

uuu, trbuscic, jedva cekam da malo vise naraste  
    moja curka stalno gleda i uvijek isti komentar da izgledam kao da sam se malo vise najela : )
    ja sam primjetila nesto se se nadam da vi ne cete...ljusti mi se koza na mjestu gdje su mi u prosloj trudnoci nastale strije. smije li se upotrebljavati kakav pilling ili samo da se mackam?

ivek2207
    25. Travanj 2016. 13:52

tala baš sam pisala nedavno, meni se već negdje skoro dva tjedna ljušti koža, na području ispod pupka, s lijeve i desne strane, baš na mjestima kako gaćice dolaze, i svrbi za poludit.mazala sam baby uljem, becutan kremom, melemom, maslinovim uljem, ma nema s čim nisam,kupila sam ulje protiv strija od olivala, na pririodnoj bazi, ima svega par sastojaka, košta 30 kn u dm-u i tu večer pod tušem sam napravila piling sa kuhinjskom soli i namazala se poslije sa tim uljem, nemam ni jedne " ljskice" već par dana, s tim da se mažem ujutro i navečer al još svrbi, ali manje, vjerojatno jer mi se koža širi, primjetila sam da sam ovih dana i trbuščić dobila. Tak da slobodno napravi piling, ništa pregrubo, barem je meni pomoglo, sad jer u kombinaciji s tim uljem ili može i piling i neka druga krema, vjerojatno probaj pa vidi što ti odgovara.

eto to je moje iskustvo. sretno

tala
    25. Travanj 2016. 16:56

joj, tako je i meni, bas ispod pupka. samo ja tamo vec imam strije od prosle trudnoce. nisu bile vidljive vec onako lagano bjelkaste, ali kako se koza pocela siriti, pocelo mi je to ljustenje. 
    probat cu pilling, pa moju kremicu, a ako ne bude islo, uzet cu nesto masnije.

Jado
    25. Travanj 2016. 20:54

Mi necemo nikako moci na tecajeve 'usred dana' tako da cemo se snaci a sv duh prima i ambulantne potvrde - danas saznala ;)
    Ja sam strasno pospana i mogu spavati cim dodjem u horizontalu....mislila sam da ce sa 12+ tj i to nestati kao mucnine. Da nemam starleta boobies i da mi se ne spava ne bi ni znala da sam trudna  oooo da i napuhutost. Mislim da to nije trudnicki trbuscic jos? Ali sam napuhnuta kao pred mng na to mislite?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.