Ma vidim da su sva sličnih dimenzija/težine a i ja sam u kući pa nema previše stepenica i katova u igri :)
Samo ne znam da li mi je rano ili nije, iako sve će to tako brzo doći imate prava da se lagano treba pripremati....
Ja zmajac mi smo ih kupili na sajmu beba ovaj mjesec jer su stvarno imali jako dobar popust i nije nam to bilo za propustit. Da nije bio sajam vjerojatno bi ih kupili oko 7 mjeseca.
jutro : )
samo ukratko... jucer prokrvarila, odmah na pregled, misle da je neki hematom pukao, beba manjih mjera, potpuno mirna, bez pokreta, ali srce je kucalo
opet nam je povecan duphaston i strogo mirovanje: krevet-wc. pregled za dva tjedna, a u slucaju svjezeg krvarenja, odmah hitna. rekla mi je vinogradska, ali valjda cu, ne daj boze, moci otici i na sv. duh. cekamo malu, malu curicu
nadam se da ste sve dobro!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tal samo miruj i pokusaj se opustit koliko mozes...to sto bebica je bila mirna bez pokreta vjerovatno je spavala. I moj maleni sad na pregledu je spavao tek pred kraj je malo rukice pomakao. Tako da te to ne brine. Bitno da krvarenje stane i da ti pokusas ostat mirna koliko mozes. Saljem veliki zagrljaj.
Tala sad nam se cuvaj i pazi. Od srca ti cestitam na maloj curici i drzim fige da sve bude bolje
Sunnyday hvala ti na savjetu za izdajalicu.
Pale dobro nam dosla!
Curke moje nije prerano za pripreme. Kad krenu vrucine, a mi budemo ko bumbarici nece nam se vise nista dati. Ja cu kroz ljeto dat izraditi krevetic i dio za presvlacenje bebe (ne zelim tipicnu komodu) i zelim rijesiti kolica. Kozmetiku ce mi moja draga mama pratiti akcije i uzimati sve sa popisa sto mi treba, a robicu cu narucivati preko interneta. Kao sto sam rekla, ljeto provodimo na moru i zbilja necu niti moci po ducanima trcati. Blazeni internet i buduce none koje cekaju unucad
Rujan
Baby.love ~~~~ 01.09.
tatjana_zg ~~~~ 05.09. - decko
GrumpyCat ~~~~ 07.09.
Saky84 ~~~~ 09.09.- dečko
Masa85 ~~~~ 10.09.-cura
mimica24 ~~~~ 16.09.- dečko
Croheidi ~~~~ 17.09.
Cura2 ~~~~ 22.09.
MyLenny ~~~~ 26.09.
Listopad
Sunnyday ~~~~ 01.10. - decko
Srecica25 ~~~~ 01.10.
LadyDi19 ~~~~ 05.10.
Ivek2207 ~~~~ 14.10.
papaog ~~~~ 15.10.
Ian ~~~~ 16.10.
Hanić ~~~~ 18.10.
Mone4ever ~~~~ 19.10.
Luna2016 ~~~~ 20.10.
minnie25 ~~~~ 25.10.
Jazmajac ~~~~ 26.10.
tiha1982 ~~~~ 26.10.
Sandric ~~~~ 26.10.
bebita ~~~~ 27.10.
rinci2003 ~~~~ 27.10.
tala ~~~~ 27.10. - curica
Sony23 ~~~~ 29.10.
Dony ~~~~ 31.10.
TockaM ~~~~ 31.10.
Studeni
Katarinaa ~~~~ 09.11.
Hubica01 ~~~~ 14.11.
Jutro ženice, evo ja malo malo pa pišem. Imam obaveza oko kuće, psa,posla...dok sam sve pročitala, hvala Bogu sve ste dobro,Tala ti lezi i bit će sve super,samo pozitivno mislit.sta mislimo to nam se vraća natrag (Tajna knjiga). Mene opet počele mučnine i to prilično jake...nemam volju ništa radit trenutno,baš sam lina. Meni je termin prebačen sa 29.10 na 25.10 i isto jedna malena curica 💜 .
src="https://lbdf.lilypie.com/1GMIp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
hvala, cure!
sony, cestitam na curici!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Pozdrav, mame, buduće mame, evo ja sam nova na forumu, i očekujem prvu bebicu i jedva je čekam, a termin nam je 21.9., vidim da ovdje ima puno postova pa stvarno neznam kad to sve pročitati :)
Bili smo i doktoru, ali beba skupila noge pa neznamo spol, svi smo u iščekivanju :)
Sortiraj odgovore
Najstariji