Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek2207
    30. Travanj 2016. 09:40

Nove klokanice dobro dosle i zelim srecu u trudnoci.
    Danas je sunceko provirilo kod nas u zgu konacno, samo da jos zatopli. Ici cu si potraziti danas ako stignem neke trudnicke hlace ili udobnije tajice, trbuh mi narastao, mogu jos zakopcati stare hlace al me stiscu jako, dobila sam 2 kg al samo u trbuhu, nogice su mi ko cackalice. 

Uzivajte u vikendu i sunceku 
    Bokic🙋

Acachteelmela
    30. Travanj 2016. 10:22

Dobar dan,dali ima netko Bebetto Holland kolica?Mene zanima dali se prednji kotaci moraju cuti kada se okrecu,bas onako rondaju?Hvala

Chippica
    30. Travanj 2016. 11:05

Cure, jel osjetite vase bebe u trbuhu? Moja se rasplesala k'o velika, pogotovo kad smo bili na 4d ultrazvuku pa smo proucavali cime me sve lupa :)
    Jeste li bile na 4d-u? Kakva su vam iskustva?

minnie25
    30. Travanj 2016. 11:09

Za popis, nije nikakav problem. Zbilja mi je fora, pogotovo sad kad saznajemo pomalo spol nasih beba. 
    Meni se isto poceo pomalo formirati trbuscic. Ali ja sam uglavnom u tajicama i kupila sam si sire majice na bretele preko kojih stavim neki cardigan i nista me ne stisce. Nakon silnog trazenja po svim zivim ducanima, ja sam majice nasla u Zari. Nisu trudnicke, ali dobar dio ljeta cu ih moci nositi sigurno, a opet kad me netko vidi, ja mislim da ako nije upucen pojma nema da sam trudna. I to mi pase. Govorim kome ja zelim   
    Sad vec veselo odbrojavam do sljedeceg preglea (11.5.) i nadam se da moje maleno nece biti previse sramezljivo da mogu polako poceti sa pripremama. 
    Neki dan je MM rastavio krevet u sobi pored nase. Danas cemo uzeti mjere i polako poceti planirati kako cemo sobicu urediti. Puna sam ideja, a nekako sve cekam spol da se odvazim na prve vece korake. 

Acachteelmela ja ti nazalost pomoc ne mogu. Nadam se da ces ubrzo dobiti odgovor.

tala
    30. Travanj 2016. 12:24

mah mah svima! 

napokon malo sunca kod nas u zg! mm sprema rostilj, a ja cu na lezaljku u vrt da razbistrim glavi i "izađem iz stana" : D

ivek, uzivaj u shoppingu! 

minnie, nama je isti dan pregled! jedva cekam, brzo ce to proci : ))) 

u petom mjesecu je opet u dm-u 30% na mustellu, -30% na mam dude i boce ( u razmjenu za 10 bodova).

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tala
    30. Travanj 2016. 12:28

o tim kolicima ne znam nista, prvi put cula za njih ove godine : /
    mozda znaju cure na topicu o kolicima.

bebicu ne osjetim, rano je jos. osjetim jedino da curka nije uvijek na isto mjestu jer mi se događa da mi je na jednom dijelu trbuh tvrd, kao da se naguzila : ))) a ona drugom mi dijelu nastane udubljenje.
    i voli kad se tusiram vrucom vodom, onda se sve ispupci. tek tada primjecujem trbuscic : )

PALE
    30. Travanj 2016. 12:34

Tala ja sam slično prošla u 14 tjednu, samo sam ja imala bolove i smedjkasti iscjedak, beba je bila ok i to zbog mioma, strogo sam mirovala 2 tjedna i uzimala utrogestane, sad mi smanjili dozu, na komplikacijama sam, ali sve mogu laganini, šetnje, kava, ali se puuno više pazim i poslije nisam imala problema, beba je naprednija tjedan dana i sad je sve ok, ali baš sam se bila prepala, sigurna sam da će i tebi biti sve ok.
    Minni hvala na popisu ;)
    Chippica di si bila na 4d? Ja bih htjela anomaly i 4D kad prođem 20 tjedan.
    Zna netko nešto o joolz kolicima? Na akciji su i baš mi se sviđaju, ali ne znam ni sama, malo mi još rano za kupnju.

tala
    30. Travanj 2016. 13:42

ja se isto nadam da cu se rijesiti mirovanja jer mi je prestrasno vise lezati. lezim otpocetka zbog hematoma, pa zbog krvarenja, a moju je dr. strah preranog otvaranja jer sam u prosloj trudnoci bila na serklazi.
    koliko dugo lezim, kad ustanem mi se pocne vrtiti. danas sam cak i ljosnula na pod jer se nisam imala za sto primiti u tom trenutku, stvarno je sekunda u pitanju, uopce ne stignem reagirati.

ja trudnocu vodim privatno i svaki put radimo pregled, 2d i 3d ultrazvuk, tako da vec imamo pozamasnu kolekciju slika i videa.
    dr. kaze da beba slici na mene, ima usko lice, rupice na obrazima. svaki put, osim proslog je bila jako zivahna.

ja sam startala s 52.5, sad sam na 51. nesto je otislo zbog mucnina.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.