Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hubica01
    26. Travanj 2016. 09:03

Jutro svima!

Evo bliži se i taj 2.pregled u petak, i baš sam nekako nervozna i molim se da sve bude u redu... U nedjelju je prva naša godišnjica braka pa ćemo imati jako lijepi vikend...nadam se da će biti i sunčeka 

Meni je trbuh strašno napuhnut, ne znam kad se uopće nazire trudnički trbušćić, tamo u 4.mj,? Navečer da ne pričam kakav je...ali se jako veselim i jedva čekam da postane pravi trudnički  

Meni su super ona Bebetto kolica, ima u svim bojama...  http://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-bebetto-holland-3u1-2/ 

I ja sam strašno umorna kad dođem doma u pola 6 s posla...odmah bih zaspala..a ujutro mi se teško za ustati... zapravo se veselim kada ću ići na čuvanje, da 100% uživam u svemu, u biranju robice, kolica, svega... to iščekivanje je predivno.. 

Pusa svima i uživajte u ovom sunčanom danu!

Jado
    26. Travanj 2016. 09:59

Jutro Trudnice!!
    Hubice jao i ja isto! Nadam se da će sve biti OK i idem u kolovozu na godišnji pa na porodiljni - bez čuvanja po mogućnosti.....
    I imam pregled za 2 tj (pa mislim nikako to da dođe više!) i nadam se da bude sve OK jer onda  ja polako počinjem planirati i gledati! Šta kažete na babyBoom dj kolica? Hmm nemojte me ubiti sada mi nekako u magli da je netko pisao o njima da su im OK? 

• Dony
    26. Travanj 2016. 11:54

Bok cure evo ja na godisnjem i bas uzivam ali pripreme za vjencanje se zahuktavaju, 14.5. se udajem i jedva cekam da to prodje.. 
    Ja pocela gledat kolica i ova sva moderna tipa stoke i joolz i ta mi se uopce ne svidjaju jer nisu prakticna, nemaju kosaru i torba za stvari stoji odiza a to mi je nepojmljivo jer stalno ti nesto treba da izvadis iz nje i treba ti biti pri ruci. A i kosara je bitna jer ako si u gradu i kupis nesto nemas gdje stavit stvari.. Barem meni su te srvari bitne. Ja sam gledala peg perego i bebetto, mislim da su kvalitetom i cijenom u istom rangu. A izgledaju mi prakticna, sklope se u jednom potezu i navodno nisu teska.. I ima puno nijansi, ja sam se odlucila za neutralno bež.

• Dony
    26. Travanj 2016. 11:56

I sretno svima koje imaju preglede ove dane! 😊

tala
    26. Travanj 2016. 11:57

jutro   

ja zmajac, i tecajevi u domovima zdravlja su u sred dana tj. najkasniji je od 16-19 sati.
    ovdje ce izaci za iduci mjesec raspored: http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=453
    ali, traju samo dva dolaska, pa bismo to mozda i mogli prezivjeti : )

moji su jucer bili u mulleru i potrosili nesto onih kupona iz knjizice. dobili smo i gratis pakiranje od dvije njihove pelene. neka njihova robna marka, dosta ju hvale, ali kako doma imam puffies uzorke, vidi se razlika u kvaliteti. 
    iduci utorak mozete iskoristiti -15% na avent bocice, u knjizici je jos kupon -12 kuna, a utorak je i diners dan kad je -10% na cijelu kupnju placenu dinersom. tada cu su uzeti neke stvari koje mogu stajati. 

jucer sam dobila i jednu dekicu i vafle iz nizozemske, konacno cu se i ja poceti debljati 

hubica, i nama je drugi pregled bio najstresniji. drzite se! bit ce to sve u redu. brzo ce petak, pa ces vidjeti svoju mrvicu :)

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

minnie25
    26. Travanj 2016. 13:15

MM je zapeo za ICandy Strawberry2 i nece druge ni da pogleda. Samo tu kod nas tog modela bas i nema pa ce nam biti malo zeznutije nabaviti ih. 

Kako ste danas? Mene ovo vrijeme kompletno deprimira. Kad nema sunca sam sva nekako bezvoljnija. 
    Mi evo usli u 14. tjedan i sad se vec veselim sljedecem pregledu jer znam da cu imati puno toga novoga za vidjeti, a toliko jos moram cekati... 

minnie25
    26. Travanj 2016. 14:27

Tala daj mi samo napisi do kad vrijede kuponi iz Mullerove knjizice? Ne znam da li da se odmah prijavim ili mi je prerano? Jer me preko ljeta nece bas biti po gradu pa bi mi bilo zao da mi isteknu kuponi.

tala
    26. Travanj 2016. 14:55

ova knjizica vrijedi do 30.6. , ali ja ne znam ima li ti to ikakve veze s prijavom u njihov klub. ovo je bilo gratis i kupon mi je dosao na mail. moze ga bilotko isprintati i uzeti knjizicu.
    knjizice svako par mjeseci idu nove, tako da ne ces dobiti istu ovu s novim datumima. : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

minnie25
    26. Travanj 2016. 16:03

E super, hvala ti puno. Jer ja cu cijelo ljeto biti na moru pa znam da cu kozmetiku, pelene i slicno morati obaviti odjednom prakticki. A kako sam na otoku, blizu ce mi biti jedino DM- njihovu knjizicu sam vec preuzela jer vrijedi skroz do sljedece godine. 
    Curke, jeste vi razmisljale o izdajalicama i sterilizatorima? Jel to nekakav must have ili nije? Ja kao prvorotkinja pojma nemam. Neke mame se kunu da ih je to spasilo, a neke pak kazu da im je to totalno promasena investicija. A bas nije jeftino ni jedno ni drugo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.