evo i meneeeee
nova sam, meni je plusic bio pocetkom 3 mjeseca, 8.3. termin mi je sredinom 11mjeseca :)
pozzz svima i sretnoooo
Sony i Tala cestitke na curkicama
Tala draga sad odmor i paziti na tu malu djevojcicu. Sva sreca na internetu pa se lako online shopping obavi. Vidim da nisi u panici sto je super. Samo mirno i paziti se
Ja trenutno odustala od kolica. Slazem se da treba pripremati se ali jednostavno nemam hrabrosti jos. Nisam negativna niti nista nemojte me krivo shvatiti.
Ali kontam si - pa valjda ce do listopada biti akcije jos! Ja cu pratiti pomno i djelovati a do tada mogu sitnice poceti nakon pregleda koji je 12.05.....
Vracam se sa posla bas mi je tesko u trbuhu i zateze me. Ne znam jesmo li pisale - ali imate li iscjedak kakav? Meni se nesto pojacao zadnja 2 dana ali nema mirisa. Iste boje itd....
Zelim dobrodoslicu svim novim mamama
JaZmajac - ja ti stalno imam iscjedak. Svi nalazi su mi super, ginekologica kaze da je to sve normalno. Bitno je da nema krvi.
Joj, sve citam kako pomalo saznajete spol - to je vec znak da iako vecina nas nema taj osjecaj do pomaka u trudnoci ipak dolazi Nadam se da cemo ubrzo sve znati spol...
Rujan
Baby.love ~~~~ 01.09.
tatjana_zg ~~~~ 05.09. - decko
GrumpyCat ~~~~ 07.09.
Saky84 ~~~~ 09.09.- dečko
Masa85 ~~~~ 10.09.-cura
mimica24 ~~~~ 16.09.- dečko
Croheidi ~~~~ 17.09.
Gabri ~~~~ 21.09.
Cura2 ~~~~ 22.09.
MyLenny ~~~~ 26.09.
Pale ~~~~ 30.09. - decko
Listopad
Sunnyday ~~~~ 01.10. - decko
Srecica25 ~~~~ 01.10.
LadyDi19 ~~~~ 05.10.
Ivek2207 ~~~~ 14.10.
papaog ~~~~ 15.10.
Ian ~~~~ 16.10.
Hanić ~~~~ 18.10.
Mone4ever ~~~~ 19.10.
Luna2016 ~~~~ 20.10.
minnie25 ~~~~ 25.10.
Jazmajac ~~~~ 26.10.
tiha1982 ~~~~ 26.10.
Sandric ~~~~ 26.10.
bebita ~~~~ 27.10.
rinci2003 ~~~~ 27.10.
tala ~~~~ 27.10. - curica
Sony23 ~~~~ 25.10. - curica
Dony ~~~~ 31.10.
TockaM ~~~~ 31.10.
Studeni
Katarinaa ~~~~ 09.11.
Hubica01 ~~~~ 14.11.
Jopsa12 ~~~~ sredina 11.
Elav1814 ~~~~ 25.11. - blizanci
Tala i Sony cestitam na curicama, jooj mislila sam da se kasnije to vidi! Znaci da cemo i mi na sljedecem pregledu saznat 😊 tala odmaraj i misli pozitivno, bit ce sve ok!
Cestitke svim novim trudnica, popis se stvarno produzio.
Mene ujutro probudila jaka grlobolja, malo caja i meda i sad skoro pa ne osjetim ali malo me glava boli i imam temperaturu 37,2. A sutra mi djevojacka, nadam se da ce mi sutra bit bolje 😔
zelim dobrodoslicu novim curama i da vam trudnoca bude skolska!
minnie, kao i uvijek, hvala sto odrzavas popis!
ja malo sjedim, pa opet u vertikalu. leđa me bole od ovolikog lezanja. tjesim se da ce brzo iduci pregled, pa cemo znati vise. ako sve bude u redu, da barem malo po stanu hodam (nije velik ).
danas mi je stigla posteljina na oblake koju sam narucila i bas je preslatka. citala sam da bebe prvo reagiraju na crvenu boju, pa cemo u tom smjeru neutralno: bijelo, sivo s kojim crvenim detaljem.
jos prije nekog vremena sam u ikei uzelu zidnu lampu na srce. unutra ide led zarulja koja nema topline, pa se moze staviti i iznad krevetica : )
laku noc i tipkamo se sutra!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Bok svima!
Nova sam ovdje i svih vas lijepo pozdravljam :)
Iz Rijeke sam i moja beba stize 9.9.
Vidim da je tema dobila vec poprilican broj stranica pa vas tek moram pohvatati. Tipkamo se :)
Dobrodošle nove trudnice.
Tala baš mi žao što to čujem, miruj i budi jaka, sretno.
Dony želim ti da što prije prođe grlobolja, lijep provod na djevojačkoj.
Ja sam se danas baš umorila, cijeli dan na nogama, sada malo odmaram.
Sortiraj odgovore
Najstariji