Minnie25 Možeš i mene dodati na listu. termin mi je 1.10.
Bila sam na pregledu, sve je u redu, muško je. Beba je bila jako nemirna, to mi je bilo simpatično. E sad trebamo ime odabrati, jeste li vi odabrali imena, imate li neko ime u planu?
Tala hvala
Sunnyday mi smo saznali da je muško na Sv.Patrika pa smo odlučili da bude Patrik, ovaj tjedan dmo to i potvrdili. inače smo imali samo ženska imena i ni jedno muško nam se nije sviđalo, tj.nije nam sjelo. Patrik nam je odmah sjeo, ali još ima do 9.mj puno pa ko zna koliko puta ćemo se predomisliti .
ja otkako sam ušla u 4.mj se osjećam odlično. uopće mi se više ne spava, imam volje i energije poslije posla ići sa frendicama, baš mi je super. Mučnine nisam ni imala pa nemam ni sada. Čak sam predložila na poslu da ostanem do zadnjeg jer se stvarno super osjećam, ali moram godišnji iskoristiti pa ću biti do 7.mjeseca.
jeste vi dobile na kilaži? ja sam u plusu 6 kg, doktorica kaže da je to u granicama normale, kao do 8 kg se tolerira do 20.tjedna. Mislim si da sam ipak malo previše dobila pa ću se sad bacit na više voća i povrća, sad je idealno vrijeme za to.
toliko od mene, uživajte u lijepom danu
danas 13+1, u minusu sam kilu i pol jos uvijek (51 kg imam, zapocela s 52.5).
dr. nije nista komentirala na racun kilaze, osim sto sam dobila nekakvu tablicu preporuka. ne odgovara mi apsolutno nista slatko i to ne mogu ni pomirisati.
nekidan sam nakon dva tjedna, ako ne vise, bez mucnina, povratila bananu : /
nije mi jasno, sto je jadna banana skrivila
neka imena u glavi imamo, ali mi glupo pisati kad ne znamo spol. valjda cemo za tri tjedna i to znati, pa ce biti lakse smisljati : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Bokic curke moje,kako ste mi? Ja nikad bolje,evo prolazi mi lagano 12.ti tjedan kilaza i dalje ista 79 :) Pregled je 5.5. pa jedva cekam da ju pitam,a mozda zna koja od vas,za plazu,kad se krenemo kupat,dal mogu koristit bilo koje ulje za suncanje il nko specijalno :/
ja sam pitala niveu za ulje i rekli su mi da su sva temeljito ispitana i da nema razloga zasto ih trudnice ne bi mogle koristiti (ja sam konkretno pitala za protect and bronze). ovo ulje ima faktor 30. nema vecih, no meni je to dovoljno jer se nemam namjeru previse suncati.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Minnie25 i mene možeš dodati na listu, termin mi je 14.11.
Ja sam se udebljala negdje 3kg, imala sam 62, sada 65kg.. kaj će tek biti kasnije?? Hehe, morat ću se i ja bacit na voće i povrće...
Sunnyday, mi smo već ajmo reći odabrali...mislimo da je muško cijelo vrijeme pa smo prvo rekli Gabriel, a onda nam s obzirom na duugo prezime, to sve predugačko pa smo razmišljali o imenu Tin...ili možda Noa... a koja su vaša? Ak bude curka, onda Ema
Ja bi isto koristila visok faktor, ali prvo trebam pitati ginekologa..
Napokon sam rekla na poslu šefu, bio je čak sretan i rekao da kak god se budem osjećala da do tada radim..
Tatjana Ja sam se udebljala 8kg to je baš puno s obzirom da sam 17 tt to jest sutra počinje 18.
Hubica i mi smo mislili ime Ema da je curica, a kako smo saznali da je dečko moramo sada odabrati muško ime. Kao što je već neko rekao ni jedno nam još nije sjelo.
bok curke, ja sam se kilu i pol udebljala, za sad. počela sam sa 58. nekak mi se slabo lijepi.
Mi već par godina imamo spremna dva imena,oba su za curice, a kak nam je dala naslutiti zadnji put da je najvjerojatnije dečko ne možemo se nikako složiti. mm baca neka čudna imena, al to je zato da mene zeza, al niti jedno muško nam nije da bi rekli to je to. isto tak gledamo jer je mao duže prezime da bude kraće, al niš nam nije sjelo. Ja si još nekak mantram možda je curica pa da se riješim "muke", al u srcu znam da je dečko. Stalno gledam po netu imena muška, već ih znam napamet, misleći da ću nko drukčije ugledati, al ne.
mm se vodii logikom da ak ne smislimo ništa do poroda da kad ga prvi put vidimo i kaj nam padne na pamet tak će biti. Već su mi par puta savjetovali da tako bude a ja ne mogu, nekako mi je to...ne znam.
jel tko imao takvo iskustvo, jel to pali, imam osjećaj da se još više zbuniš.
Sortiraj odgovore
Najstariji