Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Croheidi
    23. Veljača 2016. 10:53

Hanić, ja sam pila tu folnu iz dm-a al mi gin propisao folacin od 7tt.
    Kasnije sam pila samo željezo solgarovo (gentle iron) jer ne zatvara i magnezijev citrat.
    Mimica, bravoooo, kako smo terminuše sad si mogu zamisliti svoju mrvu 
    Tala, ja trčim za jednogodišnjakinjom 

Kako pijete taj đumbir?
    Ive, uf, nadam se da nije ništa. trk u gina!

Croheidi
    23. Veljača 2016. 10:53

Jesenske 2016.

Rujan
    tatjana_zg ~~~~ 07.09.
    GrumpyCat ~~~~ 07.09.
    mimica24 ~~~~ 16.09.
    Croheidi ~~~~ 17.09.
    MyLenny ~~~~ 26.09.

Listopad
    Srecica25 ~~~~ 01.10.
    papaog ~~~~ 15.10.
    Hanić ~~~~ 18.10.
    minnie25 ~~~~ 22.10.

tala ~~~~ 28.10.

• Hanić
    23. Veljača 2016. 11:15

Joj Ive ja se opće ne kužim u tu betu... al evo našla sam neku tablicu http://drmalpani.com/images//hcg.jpg

mimica24
    23. Veljača 2016. 11:29

Ive, 950 odgovara 5. tjednu trudnoće

tala
    23. Veljača 2016. 11:56

da, moze biti i kasnija ovulacija. cudno kako joj nije duphaston spomenuo. 

ja đumbir nasjeckam ili naribam u caj. pijem i ahmadov caj đumbir+limun. odgovara mi. 
    danas su me malo sise pocele boluckati. normalno? inace se osjecam bas dobro. nisam umorna, nemam mucnina...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

GrumpyCat
    23. Veljača 2016. 11:58

Ive, ja sam imala vrlo sličnu situaciju u sedmom tjednu, tamni iscjedak tj. neka sukrvica koja je trajala tjedan dana. Uglavnom, išla sam doktoru i on me nije pregledao već je samo rekao da ako je tamne boje i ako nemam grčeve/bolove da je samo pukla neka kapilarica i da se probam opustiti i mirovati. Pila sam Duphastone i sve je prošlo bez problema. Nadam se da je tako i tebi pa probaj što manje brinuti, dogodi se često i najčešće nije ništa, stres ispadne veći neprijatelj

Tatjana drago mi je da sve ide kako treba, i meni je bilo nevjerojatno vidjeti da takva mala mrvica već ima srčeko koje lupa ko vlak . Znači da nisu još uspjeli vidjeti spol? Ja imam idući pregled 15.03. i nadam se da ćemo onda već znati.

Pozdrav i svim novim curkama, želim da vam sve prođe u najboljem redu

Btw, mažete li se već sa nečime protiv strija? Ja koristim bademovo ulje jer sam čula da je najbolje i djeluje mi super, a mogu vam reći i da mi je trba naglo krenula van prije tri dana i makar za sad izgleda ko pivska škembica ja sam presretna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.