Hanić, ja sam pila tu folnu iz dm-a al mi gin propisao folacin od 7tt.
Kasnije sam pila samo željezo solgarovo (gentle iron) jer ne zatvara i magnezijev citrat.
Mimica, bravoooo, kako smo terminuše sad si mogu zamisliti svoju mrvu
Tala, ja trčim za jednogodišnjakinjom
Kako pijete taj đumbir?
Ive, uf, nadam se da nije ništa. trk u gina!
Hanić, ja sam pila tu folnu iz dm-a al mi gin propisao folacin od 7tt.
Tak ću i ja pit do pregleda, a onda ak mi da nekaj drugo pit ću kaj mi da... Ma nemre bit loše, a i papam dobro, i špinata i svega se najela zadnjih dana tak da neka si bebe uzme kaj joj paše hehe
Ive, držim palčeve da nije ništa, al ja bi na tvom mjestu trknula do ginića il na hitnu ak ti gin ne radi...

Jesenske 2016.
Rujan
tatjana_zg ~~~~ 07.09.
GrumpyCat ~~~~ 07.09.
mimica24 ~~~~ 16.09.
Croheidi ~~~~ 17.09.
MyLenny ~~~~ 26.09.
Listopad
Srecica25 ~~~~ 01.10.
papaog ~~~~ 15.10.
Hanić ~~~~ 18.10.
minnie25 ~~~~ 22.10.
tala ~~~~ 28.10.

Joj Ive ja se opće ne kužim u tu betu... al evo našla sam neku tablicu http://drmalpani.com/images//hcg.jpg
da, moze biti i kasnija ovulacija. cudno kako joj nije duphaston spomenuo.
ja đumbir nasjeckam ili naribam u caj. pijem i ahmadov caj đumbir+limun. odgovara mi.
danas su me malo sise pocele boluckati. normalno? inace se osjecam bas dobro. nisam umorna, nemam mucnina...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ive, ja sam imala vrlo sličnu situaciju u sedmom tjednu, tamni iscjedak tj. neka sukrvica koja je trajala tjedan dana. Uglavnom, išla sam doktoru i on me nije pregledao već je samo rekao da ako je tamne boje i ako nemam grčeve/bolove da je samo pukla neka kapilarica i da se probam opustiti i mirovati. Pila sam Duphastone i sve je prošlo bez problema. Nadam se da je tako i tebi pa probaj što manje brinuti, dogodi se često i najčešće nije ništa, stres ispadne veći neprijatelj
Tatjana drago mi je da sve ide kako treba, i meni je bilo nevjerojatno vidjeti da takva mala mrvica već ima srčeko koje lupa ko vlak . Znači da nisu još uspjeli vidjeti spol? Ja imam idući pregled 15.03. i nadam se da ćemo onda već znati.
Pozdrav i svim novim curkama, želim da vam sve prođe u najboljem redu
Btw, mažete li se već sa nečime protiv strija? Ja koristim bademovo ulje jer sam čula da je najbolje i djeluje mi super, a mogu vam reći i da mi je trba naglo krenula van prije tri dana i makar za sad izgleda ko pivska škembica ja sam presretna

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji