Hanić, ja sam pila tu folnu iz dm-a al mi gin propisao folacin od 7tt.
Kasnije sam pila samo željezo solgarovo (gentle iron) jer ne zatvara i magnezijev citrat.
Mimica, bravoooo, kako smo terminuše sad si mogu zamisliti svoju mrvu
Tala, ja trčim za jednogodišnjakinjom
Kako pijete taj đumbir?
Ive, uf, nadam se da nije ništa. trk u gina!
Jesenske 2016.
Rujan
tatjana_zg ~~~~ 07.09.
GrumpyCat ~~~~ 07.09.
mimica24 ~~~~ 16.09.
Croheidi ~~~~ 17.09.
MyLenny ~~~~ 26.09.
Listopad
Srecica25 ~~~~ 01.10.
papaog ~~~~ 15.10.
Hanić ~~~~ 18.10.
minnie25 ~~~~ 22.10.
tala ~~~~ 28.10.
Joj Ive ja se opće ne kužim u tu betu... al evo našla sam neku tablicu http://drmalpani.com/images//hcg.jpg
da, moze biti i kasnija ovulacija. cudno kako joj nije duphaston spomenuo.
ja đumbir nasjeckam ili naribam u caj. pijem i ahmadov caj đumbir+limun. odgovara mi.
danas su me malo sise pocele boluckati. normalno? inace se osjecam bas dobro. nisam umorna, nemam mucnina...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ive, ja sam imala vrlo sličnu situaciju u sedmom tjednu, tamni iscjedak tj. neka sukrvica koja je trajala tjedan dana. Uglavnom, išla sam doktoru i on me nije pregledao već je samo rekao da ako je tamne boje i ako nemam grčeve/bolove da je samo pukla neka kapilarica i da se probam opustiti i mirovati. Pila sam Duphastone i sve je prošlo bez problema. Nadam se da je tako i tebi pa probaj što manje brinuti, dogodi se često i najčešće nije ništa, stres ispadne veći neprijatelj
Tatjana drago mi je da sve ide kako treba, i meni je bilo nevjerojatno vidjeti da takva mala mrvica već ima srčeko koje lupa ko vlak . Znači da nisu još uspjeli vidjeti spol? Ja imam idući pregled 15.03. i nadam se da ćemo onda već znati.
Pozdrav i svim novim curkama, želim da vam sve prođe u najboljem redu
Btw, mažete li se već sa nečime protiv strija? Ja koristim bademovo ulje jer sam čula da je najbolje i djeluje mi super, a mogu vam reći i da mi je trba naglo krenula van prije tri dana i makar za sad izgleda ko pivska škembica ja sam presretna
Sortiraj odgovore
Najstariji