Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Croheidi
    23. Veljača 2016. 10:53

Hanić, ja sam pila tu folnu iz dm-a al mi gin propisao folacin od 7tt.
    Kasnije sam pila samo željezo solgarovo (gentle iron) jer ne zatvara i magnezijev citrat.
    Mimica, bravoooo, kako smo terminuše sad si mogu zamisliti svoju mrvu 
    Tala, ja trčim za jednogodišnjakinjom 

Kako pijete taj đumbir?
    Ive, uf, nadam se da nije ništa. trk u gina!

Hanić
    23. Veljača 2016. 10:57

Croheidi

Hanić, ja sam pila tu folnu iz dm-a al mi gin propisao folacin od 7tt.

Tak ću i ja pit do pregleda, a onda ak mi da nekaj drugo pit ću kaj mi da... Ma nemre bit loše, a i papam dobro, i špinata i svega se najela zadnjih dana tak da neka si bebe uzme kaj joj paše hehe
    Ive, držim palčeve da nije ništa, al ja bi na tvom mjestu trknula do ginića il na hitnu ak ti gin ne radi...

Croheidi
    23. Veljača 2016. 10:53

Jesenske 2016.

Rujan
    tatjana_zg ~~~~ 07.09.
    GrumpyCat ~~~~ 07.09.
    mimica24 ~~~~ 16.09.
    Croheidi ~~~~ 17.09.
    MyLenny ~~~~ 26.09.

Listopad
    Srecica25 ~~~~ 01.10.
    papaog ~~~~ 15.10.
    Hanić ~~~~ 18.10.
    minnie25 ~~~~ 22.10.

tala ~~~~ 28.10.

• Hanić
    23. Veljača 2016. 11:15

Joj Ive ja se opće ne kužim u tu betu... al evo našla sam neku tablicu http://drmalpani.com/images//hcg.jpg

mimica24
    23. Veljača 2016. 11:29

Ive, 950 odgovara 5. tjednu trudnoće

tala
    23. Veljača 2016. 11:56

da, moze biti i kasnija ovulacija. cudno kako joj nije duphaston spomenuo. 

ja đumbir nasjeckam ili naribam u caj. pijem i ahmadov caj đumbir+limun. odgovara mi. 
    danas su me malo sise pocele boluckati. normalno? inace se osjecam bas dobro. nisam umorna, nemam mucnina...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

GrumpyCat
    23. Veljača 2016. 11:58

Ive, ja sam imala vrlo sličnu situaciju u sedmom tjednu, tamni iscjedak tj. neka sukrvica koja je trajala tjedan dana. Uglavnom, išla sam doktoru i on me nije pregledao već je samo rekao da ako je tamne boje i ako nemam grčeve/bolove da je samo pukla neka kapilarica i da se probam opustiti i mirovati. Pila sam Duphastone i sve je prošlo bez problema. Nadam se da je tako i tebi pa probaj što manje brinuti, dogodi se često i najčešće nije ništa, stres ispadne veći neprijatelj

Tatjana drago mi je da sve ide kako treba, i meni je bilo nevjerojatno vidjeti da takva mala mrvica već ima srčeko koje lupa ko vlak . Znači da nisu još uspjeli vidjeti spol? Ja imam idući pregled 15.03. i nadam se da ćemo onda već znati.

Pozdrav i svim novim curkama, želim da vam sve prođe u najboljem redu

Btw, mažete li se već sa nečime protiv strija? Ja koristim bademovo ulje jer sam čula da je najbolje i djeluje mi super, a mogu vam reći i da mi je trba naglo krenula van prije tri dana i makar za sad izgleda ko pivska škembica ja sam presretna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI