Tatjana_zg -svaka cast, lijepo ste se opremili vi na Sajmu. Mi smo ne znajuci spol ipak samo pasali oci... Ali odabrali smo kolica, MM je odmah rekoa da su to ta cim ih je vidio. Curke, jeste vi razmisljale o kolicima? Imate li kakav uzi izbor?
Tala - da, da... I da ti budem iskrena jedva cekam da otkrijem spol da mogu pocet kupovati robicu. I super ste iznenadenje pripremili. Svaka cast!
Mom2besoon dobrodosla!
Ivek2207 - moja sogorica sve sto je imala pripremljeno u velicini 50 nikad nije iskoristila jer je bebac bio u startu veci. Po meni je bolje odmah kupit vecu velicinu, bebe brzo rastu, a da kojim slucajem malo i pliva u robici, sto sumnjam, ionako ce biti babinje, necete prvih mjesec dana izlaziti, do tada ce vam taj veci broj biti taman.
Crna191 dobrodosla!
Tiha1982 sto se tice trbuha, kod mene je slucaj da sam imala trbuscic ali od napuhnutosti crijeva. Tocno mogu napipati di je beba, sve ostalo je jedan dan vece drugi dan manje ovisno o napuhanosti. A za 3d/4d - znam da ti sigurno imaju poliklinike tipa Sunce, Medico. Inace sam iz Rijeke pa ti samo toliko mogu pomoci nazalost.
Btw, zadnjih par dana imam izuzetno jake bolove u zelucu nakon svakog jela. Ima li tko kakav savjet ili prolazi kroz isto?
Tiha, imas 3d u suncu, poliklinci adarta...cijena je oko 500 kn...pogledaj da li imaju cjenike na internetu...
Dobro jutro,
tala imaš pravo za te brojeve, ako mu i bude koji cm već bodi neće smetati, ionako se ne miču puno.
Ja nisam nešto oduševljena bila na sajmu jučer, imaju ok stvari, al bože šta to košta.
Da se razumijemo, nisam ni mislila da ćemo jeftino proći, a i platili bi više ipak za kvalitetu i sigurnost, ali bilo je kolica koja smo gledali za 8000-9000 kn, al dobro. Nismo planirali nšta još kupovati kao prerano je, zastali smo na štandu od peg perego, mi smo se već dogovorili ranije da nećemo uzimati košaru, s kime god da smo pričali a da je imao dijete zadnjih 5 god, svi su nam rekli da tu košaru nisu uopće koristili, a kako će biti "zimska" beba nije da ću se svaki dan prešetavati po vani tak da smo od košare odustali, a nemoguća misija je da ti prodaju kolica bez košare. I tako mi razočarani vozili doma pa smo stali u king krosu da odemo čisto prošetati, ušli smo u dučan bambino, gdje smo već bili pred dva mj čisto da pitamo info, jer imaju i peg perego tamo, i žena nam je složila ponudu samo za "sportski dio", u kojem btw dijete može biti od 0 pa do kraja, jer ima nastavak i za jaje koju nismo mogli odbiti, a ponudila nam je i sajamski popust tako da nismo mogli odbiti.Za skoro istu stavar na sajmu bi nas kolica došla 6000 kn a u tom dučanu sa popustom skoro upola manje za neki noviji model peg perego, zaboravih koji.
Nismo odmah platili jer nije imala boju u dučanu pa smo naručili i dali nešto sitno kapare i kolica će stići iz italije za nekih mjesec i pol što si ja mislim da i nije onda tak rano a ionako smo oko 6 mj mislili kupovati.
eto preduuuug post, al sam sretna jer smo dobili što smo htjeli i po super cijeni, prodavačica je bila divna, uslužna, jako stručna, nije nam pokušala uvaliti, još je i rekla da nam neke stvari netrebaju, tipa originalna navlaka za oko nogica koja je oko 1000 kn, a veli univerzalna je još bolja i deblja, kao toplija za 300 kn. Svaka čast ženi, već smo bili kod nje ranije i drago mi je da smo se vratili, još je i rekla da nas se sjetila. Kad ćemo ić podić kolica moram joj kavu kupiti, hehe.
Kako ste vi danas?
Mini25 Mi smo uzeli bebeto holland kolica. Meni najljepsa vec mjesecima. I najprakticnija. Mislim da svaka kolica imaju svoje prednosti pa samo treba vidjet koja najbolje odgovaraju tebi pa tako i djetetu.
hej, trudnice!
znam da neki drze do tog perioda babinja i da ne izlaze s bebom van, ali ja sam s malom vec dva tjedna nakon poroda isla u lagane setnje, tako mislim i sada, ako se budem dobro osjecala. ako ne, ici ce s tatom i sekom. za djecu je zdravo da budu na svjezem zraku, razvija im se imunitet, a drmusanje u kolicima, pa cak i blaga kisica fino i smirujuce djeluju na njih. mislim da sva kolica imaju navlaku za kisu, a u dm-u sam vidjela da postoji i univerzalna.
jucer sam na ponudi dana gledala 3d ultrazvuk s video snimkom za 250 kuna u centru zg : )
cesto imaju takve ponude, definitivno se isplati!
mi razmisljamo o mutsy evo kolicima. cesto na njih ide popust od 20%, pa je cijena ok. no, nista jos nismo odlucili jer zbog mirovanja nisam ni vidjela kakva je ponuda.
https://www.babycenter.hr/kolica-komplet-evo-urban-nomadindustrial-standard-blacklight-grey-119150.html
ja sam imala bolove u zelucu i na preporuku sam uzela neke rennie tablete. nisu mi pomogle. jedino da pokusas smiriti zeludac hranom tipa dvopek, blagi caj...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Uf, meni su i Mutsy Evo i Bebeto predivna kolica. Kod mene je najveci problem sto sam jako niska pa pored svakih kolica izgledam kao da dijete vozi dijete Jedina na sajmu koja mi velicinom odgovaraju i po svim uvjetima tj. specifikacijama koje sam si ja zacrtala bila su Icandy Strawberry2... Ali kad mi je slozila ponudu za 3u1, plus adapteri, plus isofix baza za auto oci su mi ispale od muke. Deset tisuca i tristo kuna. Mislim si, pljacka. Probat cu pogledat malo cijene po vani kako se krecu.
Odusevila me i Mamaroo njihaljka. Kod nas je 2 i pol tisuce kuna, MM nasao negdje vani za 200 dolara. Nisam ziher otkuda, ali znam da je unutar EU. Pa si sve mislim da cemo i kolica uspjeti naci jeftinije.
Na moju zalost, sva druga su uzasno velika i neprakticna za moju visinu. A i MM se zaljubio u njih i nije mi dalje htio niti gledati kolica. Ako imate kakav savjet di pogledati vani vicite
Tala hvala na savjetu. Danas cu probat malo laksu hranu, dijetalnu pa cemo vidjeti hoce li biti ista bolje jer ova bol u zelucu je nepodnosljiva.
Bokić curke!
Ja sam se nauživala preko vikenda u prirodi... roštilj i šetanje po svježem zraku... napunila sam baterije...
Bila sam u westgate-u u petak na sajmu, ali jedino kaj smo gledali su kolica koja nismo kupili na kraju, nekako mi još prerano za sve..samo smo đirali da vidimo kaj se nudi... htjela si kupiti trudničke traperice i nisam našla, u Mamma Novi nemaju br.36, 38 mi je ogromno...tak da sam si kupila trenirku i majicu baby loading..
I mi smo gledali ta Bebbeto holland kolica i predobra su... znači tatjana_zg kažeš da su dobra?
Tala, super si iznenađenje spremila...
S bolovima u želucu se i ja borim, još više me umor svladava kada pojedem ručak na poslu, najrađe bi zaspala na stolici
Dobrodošle sve nove trudnice!
Kissi
Mi cemo isto morati kupiti kolica i auto sjedalicu jer smo za prvo dijete to posudili od sogorice, a kako je ona nedavno rodila sada ih ona koristi. Nisam još gledala šta ima u ponudi a zg mi je daleko pa na sajam nisam isla.
Što se tiče trudnicke robe, ja sam već kupila, stomak mi je ogroman kao da sam u 6. mjesecu trudnoce, i sve me steže.
Nove trudnice dobrodosle.
Haubica01 meni su bebeto najbolja bila. Ja sam visoka i ima me pa su mi ona bas sjela. I imaju puno dodatnih mogucnosti koje nisam vidjela kod drugih. Tipa da je nosiljka i ljuljalica al ima i nogice pa ne mora bit. I ima neke otvore unutra od ispod koje mozes otvorit kad je vruce a inace su zatvoreni. Ugl bila su moj izbor. Nisu jos dosla pa ne mogu preporucit al cim dodju napisat cu dojmove.
Ja sam kupila trudnicke hlace u h&m -u i super su mi. Imaju brojeva. Oko 250 kn kostaju al isplate se. Nosim ih skoro svaki dan (osim kad su na pranju) vec 2 mjeseca. Kupit cu si jos jedne ovih dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji