Ne stignem svaki dan pratit,pa mi treba malo duze pročitat sve postove..(posao,učenje za stručni...)..
Vidim da nas sve prate isti problemi..mene želudac zadnjih dana bas boli što god pojela..
I drago mi je cut da ima jos trudnica koje oko 15 tt imaju vec trbuščić jer sve koje ja znam su jos smršavile zbog mučnina..osim mene..
Kolica smo i mi gledali,a kako se mm bavi trčanjem,a meni trebaju neka lagana da ih mogu i bez njegove pomoći koristit, nekako su nam bas sjela Joolz Day..ali cijena im je onako.. Mislim da će kolica čekati do ljeta dok se ne odlučimo šta ćemo..
jutro!
dony, javi nam kako je prosao pregled! saljem vibrice
crna, i mi cemo kolica tek na ljeto uzeti. ima vremena. ne zelim zatrpati stan jer planiram i neke mini radove preko ljeta da ga osvjezimo.
ja odspavala do 11 danas. kakvo vrijeme za spavanje... sad idem obaviti par poslica po stanu, a nemam nista veliko zapravo jer mi je sve cisto.
uzivajte!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Evo mene s pregleda 😊 sve je u najboljem redu, bebica je bila dosta nemirna i nikako da se okrene bocno da se moze izmjerit nuhalni nabor ali na kraju smo uspjeli i 1,5 je tako da je to super.. Svi organi su razvijeni, prstici na broju.. Uglavnom super 😊 nalazi krvi ce biti sutra gotovi, poslat ce mi mailom. Sad je stvarno lakse.. Sljedeci pregled cu tek za mj dana zapisat nakon svadbe jer planiramo ic na medeni mjesec pa cu ic dan prije puta da vidim dal je sve u redu i dal mogu ic.. Je putovala koja od starih mama avionom u trudnoci??
Evo i mene sa pregleda. Sve ok. Deckic se vrtio, skriva lice al siri noge tako da smo sad potvrdili spol. Sljedeci put mjerenje secera :)
Pozz trudnice, kako ste danas? Baš je tmurno ma taman za spavanje.
Dony i Tatjana super da je sve u redu samo neka tako i ostane.
Ja idem na pregled prekosutra i jedva čekam.
dony,
jesu ti ista za spol spominjali? moja sogorica je letjela avionom u trudnoci nekoliko puta, ali imala je dozvolu ginekologa.
tatjana, cestitam!
to ides na ogtt? ili glukoza iz krvi?
joj, sunny, pa i tebi je pregled meni ovo vrijeme tako sporo prolazi. iduci tek 11.5.( s 15+6). radim sve da si skratim vrijeme mirovanja, sastavljam liste sto trebam kupiti, liste sto treba srediti po stanu, kcer pise liste djecjih pjesmica koje cemo skinuti : DDD
Da idem na pregled, isla sam prije vise od mjesec dana, pa nikako dočekati.
Tala a zbog čega si ti na mirovanju, moras do kraja trudnoce mirovati?
hej curke, super što je na pregledima bilo sve ok i da se bebe dobro razvijaju.
meni isto vrijeme sporo prolazi, idući uzv mi je 05.05. tada ću biti 16+6.
ja jedva čekam 29.04. pregled endokrinologa, to me više muči pa tu brojim dane, idem prvi put, nadam se da nije nešto strašno, al kak mi je sad u trudnoći tsh skočio sigurno ću neke tablete dobiti, al bino da je beba dobro.
Uživajte trudnice..
sunny, meni je na prvom pregledu vidjela hematom. dobila dijagnozu prijeteci pobacaj, duphastone i mirovanje. kad sam bila prije par dana na pregledu, hematoma nije bilo, povukao se, ali mi je rekla da i dalje mirujem, a tablete pijem jos tri tjedna, ali smanjujemo.
tatjana, na ogtt si mozes ponijeti limun i iscijediti u otopinu da ti ne sjedne tesko na zeludac. ja slatko ne mogu mi pomirisati : /
ivek, samo da je sve s bebom ok, a stitnjaca ce se kasnije sama izregulirati : )
Sortiraj odgovore
Najstariji