Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunnyday
    16. Travanj 2016. 20:58

ivek2207 3d se placa, bar kod nas. A sto se velicina tiče u glavnom je velicina 50 ta koja odgovara novorodjenoj bebi. Inače velicine se gledaju po duzini bebe, ako je beba 50cm dugacka ona bi joj odgovarala velicina 50, medjutim sve zavisi koliku ces bebu roditi, ali u prosjeku su tu oko 50cm.

tatjana_zg
    16. Travanj 2016. 21:09

Tala saznali smo spol na proslom pregledu, znaci u 15.-tom tjednu. Cim je pogledala rekla je da je decko. Idem u utorak sad na pregled pa cemo potvrdit. Al kod nas je sve zuto,zeleno i kolica su siva ipak mi je prerano to bilo da bi bila 100% sigurna. 

tala
    16. Travanj 2016. 21:10

crna, dobrodosla! 

ja trudnocu vodim kod privatne ginekologinje. pregled, 2d i 3d ultrazvuk su 500 kuna. svaki put dobijem nekoliko slicica "isprintanih" i cd sa slikama. ovaj sam put na cd-u dobila i 3 video snimke. iduci mi je put rekla da cemo snimiti otkucaje bebinog srca da ih imam za uspomenu 

ja nemam namjeru kupovati nista vel. 50. curka mi se rodila s 48 i to joj je bilo maleno. racunajte i na pelenu+siroko povijanje ako bude potrebno. kupit cu par body benkica vel. 56. i velicinu 62. jer se to brzo preraste, a tko zna u kakvom cu stanju biti nakon poroda i hocu li moci hodati po ducanima.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Sunnyday
    16. Travanj 2016. 21:41

Ja sam planirala uzeti 2-3 bodića vel 50 čisto da imam par tih malenih za prve dane. A stvarno se brzo preraste i nema potebe puno robice uzimati. A nakon poroda nista ne kupujem, muz će ici ako šta zafali :D

Tiha1982
    17. Travanj 2016. 10:28

Jutro cure!!
    Kolko vidim sve ste u kupovini i nabavci opreme! a meni se čini ko da imam još vremena (sutra ulazim u 14 tt)! zadnja 2 tj se ni ne osječam trudno, mučnine nestale, puna energije, radim i na poslu i u vrtu, samo što bi htjela jesti slatko a onda mi bude lagano muka tak da se držim slanog!! idući pregled mi je 3.5. i treba to izgurat, i da čak mi se i trbuh smanjio??!!
    jel zna koja od vas gdje ima 3d uzv u varaždinu i koja je cijena?

Sve će biti dobro!!!

ivek2207
    17. Travanj 2016. 12:36

I ja trudnocu vodim privatno, dobijem slikice ali nisam do sada video nikakav. Pregled I uzv su 400 kn. Sve vidim I cujem Na monitoring samo CD nisam dobila, mozda moram potato. Nema veze. Mi cemo do sajma beba danas, barem bi bodi neki kupila da imam onako doma, ovak nemam nikakav osjecaj da cu biti mama ili da sam trudna pa da se vizualno podsjetim hehe. Imam osjecaj da ce to sve brzo proci pa ću biti nostalgicna. Uzivajte u nedjelji.😊

tala
    17. Travanj 2016. 17:57

hej, cure! 

mom2besoon, ja sam iz zd, ali zivim u zg. sada sam 12+3.

mi smo danas priredili iznenađenje za sveki. kad se vratila s mise, docekao ju je buket tulipana, plata sa sirom i prsutom, jagode, lubenica, vino, cokoladni liker i teglica nutelle na kojoj pise "baka" 

jucer sam rekla i svojima. joj, svi placu 
    mama mi je rekla da su vec skoro odustali od mene nakon svih ovih godina pokusavanja : D 

Uzivajte u ostatku vikenda!
    : *

tala
    17. Travanj 2016. 19:58

je, bas mi je dobra 

ja sam popodne isla s mm prosetati i bas mi je godilo. nisam dugo tako bila vani. samo s pregleda na pregled : )

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.