Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    18. Travanj 2016. 14:16

jos nemam problema s odjecom jer nosim tajice i tunike, ali moram se nekako dogegati do hm-a, to mi je najblize, pa bih uzela jedne lagane trudnicke tajice ili mozda koju haljinicu. to mi se cini najprakticnije kad idem kod gin. 

mene isto vuce san nakon rucka. 

najavili su neko mini zahlađenje, pa ce se lakse disati : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

minnie25
    18. Travanj 2016. 14:43

H&M ima odsad i webshop pa tko zna svoju velicinu si moze i naruciti. Ja sam u Westgateu bila i rekli su mi da nemaju trudnicki odjel, poceo mi je prodavac nabrajati u kojim centrima imaju ali nisam se ni trudila slusati jer sam bila umorna vec od kruzenja po Westu. A kad sam usla u Mama Nova razocarala sam se ponudom....

Hubica01
    18. Travanj 2016. 14:49

I ja bila u HM-u ali u Westgate-u i pitam prodavačicu imate li trudničkih trapki i hlača i ona mi se nasmije i kaže nemamo mi takav odjel.. ja onak vidjela sam jednom da imate neke hlače, veli ona a to je možda ostalo odprije..ja onak..ok...

U kojem centru si našla HM koji ima trudničke stvari? Idem odmah danas po njih 

Daaa u Mamma novi ništa posebno 

tatjana_zg
    18. Travanj 2016. 14:56

U areni sam ja kupila i ima kakvih hoces hlaca. Od poslovnih crnih, bijelih do svih vrsta traperica.

tala
    18. Travanj 2016. 15:17

ja kupujem u cvjetnom. uvijek imaju trudnickih hlaca i tajica, a imaju i jedan dio koji je na snizenju. tamo sam si jos prije za 35 kuna kupila ljetne hlacice, isto s tim povisenim strukom i majicu za 50 kuna, trudnicku, crnu s cipkanim gornjim dijelom, bas je prekrasna.
    traperice ne nosim. cini mi se da slijedi jako toplo vrijeme i da cu se kuhati u njima.
    imaju neke duge lagane hlace, siroke, dimija stil, ali lijepse, pa bih mozda mogla tako nesto uzeti. 

da, hm ima i webshop, free dostavu i 20% popusta, pa vam se isplati ako znate velicinu ili ako vam se uzima nesto za bebu. ja niti znam velicinu niti spol 

Hubica01
    18. Travanj 2016. 15:39

Hvala cure, puno ste mi pomogle... 

Daa haljinice su najpraktičnije za preglede a i općenito, ništa ne steže... 

Uhhh još malo pa doma, jedva čekam krevet... 

Sunnyday
    18. Travanj 2016. 15:58

Hubica01 U h&m sam uzela dvoje traperice. Jedne su skinny jako tanke bas onako ljetne i manji su br, a uzela sam si i br vece malo deblji teksas to mi je za kasnije da imam kada se još udebljam. Onda jedne tajice, nisu trudničke ali su na gumu gore i jako rastezljive pa su mi one trenutno omiljene.
    evo tu mozes pogledati http://www2.hm.com/en_eur/ladies/shop-by-product/maternity-wear.html?product-type=ladies_maternity&sort=stock&offset=0&page-size=60

Imam još jedne traperice od prve trudnoce ali su mi velike,

• Dony
    18. Travanj 2016. 18:34

Bok cure! Nisam bas redovita u pisanju jer sam u guzvici.. Udajem se za 25 dana, uff bas sam pocela biti lagano nervozna..  Ali svejedno jedva cekam taj dan! 
    Sutra imam kombinirani, necu moc spavat od uzbudjenja, samo da bude sve ok.. 
    Pogledam redovito sta ima u h&m od trudnicke odjece i stvarno sam odusevljena jer je cijenovno prihvatljivo i moderno je.. Bas bi narucila brdo toga nego se pitam recimo za majicice i haljine koju velicinu uzeti, nemam predodzbu koliki ce mi taj trbuh biti za 2-3 mj kad bi nosila te haljine.. Da li ako inace nosim xs, mogu sad small uzeti kad ima sire napravljeno za trbuh, valjda bi stala unutra! Ili moram jos vecu velicinu kupit? Hlace ako su uske sigurno treba veca velicina jer noge oticu, ali za majice i haljine bas neznam!

tala
    18. Travanj 2016. 19:31

uuu, sutra pregled! bit ce sve u redu  
    ja sam uzela xs trudnicku majicu. ima ono rebrasto s lijeve i desne strane trbuha, pa se to valjda siri, ali skoro nista nisam popunila. rekla mi je dr. da najmanje pola kile vise na vagi ocekuje za tri i pol tjedna, pa je mm poceo vece kolicine hrane spremati : D

• Dony
    18. Travanj 2016. 20:58

Ma meni su tako neke zene tipa susjede i prijateljice pocele primjecivat da sam se udebljala i to u licu jer trbuh sakrijem sa sirim majicama pa ne vide. Navecer mi je trbuh jakooo velik i tvrd, a inace sam mrsava. Nadam se da ce sutra sve bit u redu na pregledu pa da ne budem trebala vise tajit 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.