Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek2207
    14. Travanj 2016. 16:03

mene ne bole kukovi, ponekad me u donjem dijelu leđa zna zatezati, ali zaaato trbuh svrbiiii za poludit. Mažem se johnson baby uljem, i niš ne pomaže. Ne znam da li mi je trbuh malo izbočen od trudnoće, makar mislim da je još rano ili je to nadutost. piše po netu da se u 13 tjednu već počne nešto vidjeti al ja mislim da još ne , tko zna. Al taj trbuuuuuh, možda bi trebala neko hidratantnije mlijeko kupiti, makar je to ulje masno dosta. Samo da me ne svrbi, sve oko pupka i pubične kosti. Nadam se da me neće strije posjetiti, hehe.

• kikica91
    14. Travanj 2016. 17:38

Bok mamice evo da i ja malo pisem.. Imali smo prije godinu dana dva pobacaja. Jedan u 17tj a drugi sa 09tj... Evo sad je konacno sve ok u 17tj smo ali mi vam se pikamo sa fragminom jer nam je otkrivena kao neka vrsta blaze trombofilije... Jos ne osjetim bebicu ali isto trbuh uzasno svrbi i mazem se svako malo uljem..... Dali i vas nekad probada i zareze dole kod jajnika?

Hubica01
    14. Travanj 2016. 20:37

Tala, nije mi moj ginekolog tako detaljno opisao pregled pa nisam sigurna bila jel se radi o tom kombiniranom. Hvala na objašnjenju... nadam se da će sve biti ok... 

Meni je trbuh sada stvarno ogroman, a vidite ispod u kojem smo tjednu... vjerojatno napuhnutost, nemoguće da već sada može biti trudnički trbuščić... bit će da je povećani tek u pitanju 

Nisam još istraživala te preparate, ivek2207 jesi probala obični melem? 

I mene nekad probode u donjem dijelu leđa....ali jajnici ne bole... 

Kissii kissi svima

• Sony23
    15. Travanj 2016. 07:29

Sunnyday OSJETIŠ BEBINE POKRETE? u kojem si tj.? Ovo šta se tiče krema za samot.ja nebi.....šta god pisalo u njima nema ništa zaštite.  Ja imam od prošlog ljeta onu marmeladu lerbolario i baš je jučer gledam i mislim se,ma ne... inače sam ovisnik o sunčanju i od 7 da 9 mj.plaze su moje. Ali ove godine neću, samo radi bebe. I jedna preporuka od 💚 weleda ulje za trudnice. Ja sam vjerna već dugo weledi, ali to ulje.... nešto savršeno.  Mene su cice užasno svrbile,sad svaku večer mažem njih,stomak bedra i guzu...sve preporuke. I to je bio kozmetika.

src="https://lbdf.lilypie.com/1GMIp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

tala
    15. Travanj 2016. 11:13

dan! 

prekrasan je suncan dan i stizem s lijepim vijestima.
    radili smo 2d i 3 d ultrazvuk. trajalo je sat vremena. srceko jako kuca, beba je totalno zlocesta : D stalno se vrpoljila i mahala rukama. imamo po pet prstica na rukama i nogama, brojala je svaku koscicu i rebra, vide se uheka, nos i usi. promatrali smo mozak. sve u savrsenom redu. vidi se nosna kost, a nuhalni smo mjerili nekoliko puta, sto kompjuterski, sto rucno i 1,2 je sto je odlicno. navodno se tolerira do 2,2. sto se tice tog ranog kombiniranog, vadila mi je krv i poslala u polikliniku sunce i rekla da ce me nazvati na mob cim budu rezultati. morala sam ispuniti jos nekakve testove. sto se tice spola, rekla je da vidi, ali nam nije htjela reci. kaze da je malo rano i da cemo iduci put 100% saznati. opet smo dobili hrpu slicica i nekoliko video snimaka i sad mm to analizira. on naravno na svakoj vidi nekakva jajca 
    ali nesto smo pricali i dr. je rekla "pa cete moci poceti kupovati ruzicasto.....stanka...... ili plavo" hahahaha. tako da.....

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tala
    15. Travanj 2016. 11:15

sony, sunday je drugorotkinja. one puno ranije osjete bebine pokrete.
    meni je gin. rekla da vrijeme između pregleda puno brze prolaziti kad se beba pocne javljati, sto mi moglo biti vec iduci put (sad sam 12+1, za 4 tjedna, znaci 16 tjedana).
    toliko je sad sunnyday trudna, koliko vidim po tickeru 

ivek2207
    15. Travanj 2016. 12:18

hej cure, kako ste danas, divno je sunčano raspoloženje je odmah bolje.
    hubica nisam probala melem, pogledat ću za vikend neku kremu ili baš ulje za trudnice, netko je spomenuo weleda ulje ili sam negdje pročitala, ne mogu se sjetiti. moram očito nešto puuno masnije, počela mi se jučer koža ljuštiti, kao onak kad izgoriš na suncu, baš na mjestima gdje svrbi, sve ispod pupka, malo sam se prestrašila, da to rastezanje ima takvih nus pojava. Mažem se svakih pol sata sa tim baby uljem, nivea kremom, sa bilo čim šta mi dođe pod ruku dok ne kupim nekaj ciljano za to. valjda se neće pogoršati.

Uglavnom, tala divno što si to sve doživjela, tako je i meni bilo prije tjedan dana kada sam promatrala na uzv, samo što je meni rekla da li je dečko ili cura, još mi je i okrenula monitor i rekla neka pogledam sama pa da zaključim što bi moglo biti iako još nije sigurno, najvjerojatnije je dečko pošto ima neke "kuglice" između nogu, hehe. A tko zna, bitno samo da su nam bebice zdrave , ostalo sve onda lakše bude.

Uživajte u suncu ako možete. Ja ću malo na balkon i napast križaljke.

• Sony23
    15. Travanj 2016. 13:40

Aha, pa ja gledam kako već. .. i ajde Sunnyday je ipak koji tjedan u plusu.  Ivek Šta se tiče Weleda ulja, opet ja kao da radim na proviziju, hahahahaha meni je stvarno www. Svi produkti , ne znam dali se Arnika smije u trudnoći koristiti  ( ali njihovo Arnika ulje je jako masno,šta je meni čak malo i negativno) i ono se preporuča kod bolnih mišića jer grije tijelo.  Ponavljam,  ne znam dali se smije u trudnoći koristi,  ali ako da onda je po teksturi ono šta bi tebi moglo pasat ) . Tala ja imam zakazano u ponedjeljak. r, komb. pa me zanima šta je sve mjerila, i ako se još sjećaš mjera koje su u granicama normale. . Ja sam mislila samo kao ta mjerenja ,onda mi svi govore test pokriva test, nema smisla bez vađenja krvi. Pa eto... i u Njem. to košta 200 € 😕, ali sve za bebu.

src="https://lbdf.lilypie.com/1GMIp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

Brin
    15. Travanj 2016. 14:58

Bok curke,

evo i mene kod vas, kalendarski jesenska, po feelingu zimska, ako sve bude u redu, termin ce biti pocetkom 12. mjeseca. Trenutno brojim 6+5, odradila prve preglede, cekaju me razna bockanja, sljedeca dva pregleda su za 2 i 4 tjedna, a jedva cekam prevaliti psiholosku granicu od 13 tjedana

ima jos trudnica pocetnica? sto sam citala po temi, puno vas je vec na kraju prvog i pocetku drugog tromjesecja? tipkamo se

tala
    15. Travanj 2016. 15:33

pozdrav, brin, iako kalendarski nisi zimska beba, na topicu o zimskim bebama, imas trudnica koje su tek startale. mi smo vecinom kraj prvog-pocetak drugog trimestra, ali zato "sve znamo" 
    dobrodosla! 

sony, nuhalni nabor moje bebe je 1,2. dr. mi je rekla da se tolerira do 2,2. vidi se i nosna kost, sto je odlican pokazatelj (zapravo to su dvije "kosti"). ja sam radila i krvne pretrage jer je to ekstra samo 350 kuna, pa da eto obavimo sve kad radimo. 

ivek, i mm vidi kuglice među nogama. ja jos uvijek mislim da je curica : )
    ne znam hoce li se ista vidjeti:

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.