Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    15. Travanj 2016. 15:35

slike su iz videa, kojeg smo dobili, pa su zato mutne. beba se stalno koprcala : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Sunnyday
    15. Travanj 2016. 16:23

Sony, da meni je ovo druga trudnoća pa vjerovatno zbog toga vec sada osjetim pokrete, prvo sam pomislila da mi se ucinilo pa sam se umirila, nisam se pomjerala i čekala još malo, tako da se ponovilo još nekoliko puta. I evo već nekoliko dana bebica mi se javlja 

Tala slike su super, baš se lijepo sve vidi na 3D.

minnie25
    15. Travanj 2016. 23:08

Evo i mene! Prvo zelim dobrodoslicu svim novim curkama! 
    I malo novosti! Obavili smo ovaj tjedan pregled, bebica nas je gledala  Nuhalni nabor nam je 1.5, nosne kosti jasno vidljive tako da nismo dalje isli s pretragama. Da je ispalo drugacije isla bi, ovako smatram da nema smisla. 
    Kad je pronasla savrsen kut da pogledamo i spol, a i bebac je bio raspolozen jer su mu nogice bile rasirene protezala nam se pupcana tocno po sredini... Rekla je da nam ne bi sto posto mogla potvrditi, ali bi nam natuknula sto joj se cini. Steta  Sljedeci put vise srece nadam se. 
    Tala pitala si za deblje hulahopke. Mislim da cu uzeti jedne za setnje pa ako se ukaze potreba za njima lako uzmem jos. 
     Ivek2207 sa kupnjom za bebicu jos nisam krenula jer sve cekam da saznam spol, ali sutra idem za Zagreb na Sajam tako da sigurno necu moci odoliti. Planiram si kupiti i za sebe nesto odjece jer me sve pocelo stiskati. 
    Hubica01 pitala si za Sajam, ides li? Ide li itko drugi osim mene? 
    Sunnyday jedva cekam da i ja osjetim pokrete. Lijepo je cuti kad netko moze uzivati u svome bebacu. 
    Kikica91 ja sam znala imati zbilja jaka probadanja u jajnicima na momente, ali otkad redovno uzimam magnezij primirilo mi se to. Ipak nije naodmet pitati doktora za savjet...

tatjana_zg
    16. Travanj 2016. 08:55

Mi smo jucer bili na sajmu dok jos nema toliko guzve i sve smo kupili. Kolica i madrac za kinderbet i posteljinu. Ostalo sve imamo. A robicu cu polako gdje kaj vidim. Nije mi se jucer dalo to gledat.

tala
    16. Travanj 2016. 11:09

jutro! 

tatjana, pa vi ste vec spremni!  

minnie, mjerenje je super! iduci put znaci obje cekamo spol : ) 

mene je jucer nazvala gin. i rekla da su stigli lab. nalazi kombiniranog, pokazuju nizak rizik i uz mjerenja, da je nalaz zapravo odlican  
    iduci cu se put naruciti mrvu ranije, necu bas cekati puna 4 tjedna jer ne mozemo izdrzati toliko : D

uzivajte u ovom lijepom danu!

tatjana_zg
    16. Travanj 2016. 15:02

Tala brat mi ima dvoje djece pa smo sve dobili. A u stanu imamo praznu sobu koja je postala djecja. Tako da smo otisli iskoristit popuste na sajmu za ove velike stvari tipa kolica. Al nista od oblekice ni stvarcica jos nismo kupili. To cemo polako. 

Mom2besoon
    16. Travanj 2016. 15:24

Bok cure!!
    Ja sam nova, evo pridruzujem vam se ovdje i ovo mi je prva trudnoca. Vidim da pricate o kombiniranom, mene to tek ceka za 2 tjedna pa jedva cekam da mi kazu da je sve u redu. Predivan je osjecaj imati zivo bice u sebi i cut po prvi put otkucaje srca :). Ne mogu docekati da malo naraste

tala
    16. Travanj 2016. 19:20

Pozdrav, mom2besoon!
    Odakle si, kad je termin?  Dobro nam dosla! 

tatjana, kad ste vi saznali spol?

ivek2207
    16. Travanj 2016. 19:22

hej trudnice, stigoh sa grunta, malo sam i boje dobila na suncu.
    vidim da ste sajam posjetile, mi ćemo sutra do west gatea, dakle ima  popusta, nisam znala.
    ići ćemo vidjeti šta se nudi, ja si mislim da mi je rano za kupovati stvai a opet ako bude dobar popust, pogotovo za veće stvari tipa kolica, madraci žao mi propustiti, ovi baby dučani rjetko imaju popuste, bar mislim. budemo vidli kaj ima pa ak se kaj isplati, možda i uzmemo. gledali smo malo jučer u c&a bodiće, imaju i deblje sa dugim rukavićima kao zimsko al nisam se usudila uzeti koji makar sam silno željela al neznam koji broj, kakva će biti beba, ma sto stvari. ovi brojevi 50 i 56 mi izgledaju malo , ovi iznad preveliko, ma nemam još predodžbu kako to sve treba izgledati. To je valjda kad ti je prvo dijete pa si sav izgubljen.

Tala bebač tak slatko izgleda, ja nemam video, a ni moj uzv nije izgledao tako, mislim da je bio 2d sve onako crno bijelo, al je usmjerila nekako između nogu pa se vidlo nešto kao " pišek", hehe. Jel si tii tražila posebno video ili to pod redovan pregled dobiješ. jel dodatno košta, koliko?
    Ja nisam ništa dobila, ako treba tražiti to nisam znala.

nove trudnice , welcome.

Crna191
    16. Travanj 2016. 20:49

Pozdrav cure
    Evo da se i ja pridružim kao trudnica kojoj je prvi put i koja nista ne zna..
    Vidim da neke vec imaju svu opremu za bebu,mi jos nista osim dekice koju smo kupili jucer na sajmu.. 
    Ne znamo jos spol pa nećemo žurit..bitno da je beba zdrava 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.