Ivek razmišljala i čitala o platnenim pelenama jesam, ali beba je jesenska, sušilicu nemam tako da sam brzo odustala. Mislim,kak ćemo po zimi prat i sušit sve te silne pelene,a bebaći ih prljaju ajme. Da je proljetna beba još bi malo bolje proučila,ovako sam odustala
velim i ja razmišljam ali kak sama veliš tko će se toga naprati, a istina po zimi nemamo gdje sušiti, a nemam ni ja sušilicu.
Jednostavnije je sa jednokratnim pelenama i sigurno ću njih koristiti. Vjerovatno ću uzeti samo jedan paket pred porod.
Meni je bilo lakše oblačiti benkice nego bodiće preko glave,ili te bodiće koji se kopčaju kao benkice, ali nije tako teško ni ovo preko glave, brzo se upraksamo mi mame
Sutra idem na pregled
ja imam desetak platnene pelene, ali cu ih koristiti za siroko povijanje ili ako se nađem u situaciji da mi je nestalo pelena, a nedjelja navecer
jasno mi je da su vise eko i da bebina koza bolje dise u njima, no s druge strane, meni su potpuno financijski neisplative ( pelena, ulazak za nju, cover, produzivac za body, papiric za veliku kakicu, voda, struja, cajevac....). vise djece nemam namjeru imati, pa si ne mogu govoriti da ce ih netko naslijediti. ne sviđa mi se ideja da ih moram rucno ispirati, da mi prljave pelene stoje u nekoj kanti s uljem cajevca u kupaoni : ///
nemam susilicu, ne zelim ih susiti po radijatorima i jos si prizvati vlagu u stan. tako, da smo mi na jednokratnim pelenama.
isto kao i sunny, meni je bilo lakse oblaciti body benkice. nekome je lakse obicne bodice.
sunny, sretno na pregledu!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
helou
evo dogurali i mi do 13og tjedna! mm kupio u zari neke hlacice/trenirkicu i u nkd carapice. sve, naravno, neutralno sivo : )
na hm webshopu su dobili dosta novih stvari, ali kako mi je blizu cu ici ispipati malo u ducan : D
kod nas je bas lijep dan i idem malo u vrt. najavili su opet kisu i zahlađenje, pa da iskoristim : )
Tala za tu knjizicu u Mulleru sam cula. Dobije ju svatko tko se uclani preko njihove stranice u Baby klub; isprinta se ta upisnica i na blagajni se podigne knjizica s kuponima. Super je info, za slucaj da netko ne zna, da se sa svakim kuponom moze kupiti veca kolicina proizvoda. Znaci npr. ako je kupon za vlazne maramice, moze ih se uzeti vise paketa.
Ja sam nekako ziheraski odlucila da cu ipak te knjizice i kozmetiku kupovati pred kraj. Znam da se pokvariti ne moze, ali to nekako ubrajam pod "zavrsne pripreme"
Ivek2207 Ja sam gledala te platnene, ali mi nekako djeluje previse posla oko toga svega skupa, a i ne mogu zamisliti da mi stoje i cekaju na pranje u nekom kosu. Mozda pretjerujem, ne znam. Svejedno kako nam je grijanje u stanu na struju u muci sam bila di cu uopce susiti robicu pa mi je MM odlucio kupiti novu perilicu-susilicu. Ipak, kako nam je u stanu open space koncept, a u bebinoj sobici ne zelim miris kakice, odlucili smo se na TT Sangenic kos i jednokratne.
Sunnyday javi kako je prosao pregled!
Rujan
Baby.love ~~~~ 01.09.
tatjana_zg ~~~~ 07.09.
GrumpyCat ~~~~ 07.09.
Saky84 ~~~~ 09.09.- dečko
Masa85 ~~~~ 10.09.-cura
mimica24 ~~~~ 16.09.- dečko
Croheidi ~~~~ 17.09.
Cura2 ~~~~ 22.09.
MyLenny ~~~~ 26.09.
Listopad
Srecica25 ~~~~ 01.10.
LadyDi19 ~~~~ 05.10.
Ivek2207 ~~~~ 14.10.
papaog ~~~~ 15.10.
Ian ~~~~ 16.10.
Hanić ~~~~ 18.10.
Mone4ever ~~~~ 19.10.
Luna2016 ~~~~ 20.10.
minnie25 ~~~~ 25.10.
tiha1982 ~~~~ 26.10.
Sandric@ ~~~~ 26.10.
bebita ~~~~ 27.10.
rinci2003 ~~~~ 27.10.
tala ~~~~ 28.10.
Sony23 ~~~~ 29.10.
Dony ~~~~ 31.10.
TockaM ~~~~ 31.10.
Studeni
Katarinaa ~~~~ 09.11.
Od 2.4. nismo mijenjale popis... Ako netko fali ili je saznao spol neka javi da nadopisemo!
moj datum se promijenio na 27.10. : )
isto imam sangenic kos. moram kupiti vrecice. cini mi se jako prakticno : )
Tala di se moze kupiti taj kos?
Ja isto mislim koristiti jednokratne a ne platnene. A znaci ne moraju sva djeca imati to siroko povijanje?
Sunnyday sretno sutra!
Jooj bas sam ljuta jer se vrijeme opet pogorsava!
Pase mi ovo sunce..
Sortiraj odgovore
Najstariji