Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunnyday
    19. Travanj 2016. 19:31

Tala Baš mi je žao da je tako, onda miruj i čuvaj bebicu, možda se situacija promjeni kad odeš na idući pregled.

tala
    19. Travanj 2016. 19:41

hvala! sad je puno lakse kad smo prezivjeli prva tri mjeseca : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

minnie25
    20. Travanj 2016. 13:24

Curke, jako mi je drago vidjeti da su bebice dobro i da su pregledi prosli u najboljem redu. 
    Ja kao i Tala radim popise sta treba sve kupiti i iscekujem sljedeci pregled koji mi isto pada na 11.5. Nadam se da cemo tada znati spol. Koliko god sam svjesna da je bebac tu, istovremeno nemam taj osjecaj jer nista ne pripremam. Vec sad me hvata simptom "gnijezdenja" i samo bi cistila, spremala, pripremala, a nemam sta pa sizim  Jos smo mi trenutno na moru, a ne doma pa mi je time jos i manji osjecaj da se nesto veliko sprema u nasem zivotu...

tala
    20. Travanj 2016. 14:08

jedino sto ja trenutno mogu pospremiti je od mm ormar. 
    od djecje robice mi nista posebno nije zapelo za oko. nesto cu naruciti preko next-a, ali mi je jos rano. vecina ducana sada ima ljetnu kolekciju, a to je tanji pamuk, pa mi se ne kupuje...

izvadila sam svoju proljetno-ljetnu odjecu iz vakum vrece, pa to trebam staviti na pranje i sloziti u ormar. jos mi sve moze : ) 

hocete li vi stvarati zalihe, u smislu da cete poceti kupovati pelene prije poroda ili kad se potrosi uzeti novi paket? koje pelene uopce mislite kupovati?
    meni se dobre cine teta violeta, s njima se dobiju i vlazne maramice gratis, ali nemam nikakvog iskustva. 
    s curkom sam koristila pampers i neku dm-ovu marku.

minnie25
    20. Travanj 2016. 14:36

Od pelena sam se nacitala recenzija i ispalo je da su najbolje Pampers Premium Care (one bijele) i Bamboo Nature. A puno mama hvali i od Mullera marku Beauty Baby... Ali zalihe necu stvarati jer puno mama pise da su im bebe razlicito reagirale, sto mi je bio i kod malog necaka slucaj pa bi mi bilo bedasto zalijetati se. Uzet cu paket za start i to neke od ovih sto sam navela pa cemo vidjeti. 
    Fora stvar je da u Mulleru navodno ima za kupiti pelenice po par komada za svega par kuna pa ako kome bude trebalo da zna 

tala
    20. Travanj 2016. 15:24

ja sam od mullera dobila na mail kupon za preuzimanje gratis knjizice (treba ga isprintati). unutra ima hrpa kupona, između ostalog i gratis promo pakiranje s dvije pelenice, ako se kupi neki baby proizvod. kako kupon nema nikakav bar kod ili slicno, mislim da si ga bilotko moze isprintati i pokupiti knjizicu:

http://news.mojabeba.mueller.hr/w/img/2016/04/20160408_regulaer_ch_hu_hr_si/HR/pdf/201604_mojabeba_knjizica.pdf

• Dony
    20. Travanj 2016. 17:32

Tala ne vidi se spol, rekla je da je prerano tako da mozda sljedeci put ce mozda biti vidljivo.. Ajme ja sam preumorna, jedva se dizem ujutro na posao a kad dodjem s posla mi se nista neda..  Stan mi je katastrofa, robe za peglat jedan vagon! Jedva cekam vikend da odem malo prosetat u prirodu i da mogu duze spavat..

tala
    20. Travanj 2016. 17:47

joj, do kad mislis raditi? : / 
    ja sam odjecu danas peglala sjedecki  i to samo ono bitno npr. mm kosulje i curki majice. tajice, donje rublje, rucnike, nista ne peglam. 
    curka usisa i posprema svoju sobu. meni samo malo suđa ostane iako to vecinom navecer mm opere.

mimica24
    20. Travanj 2016. 19:15

Bok trudnice drage! Vidim piše se tu o svemu,pratim koliko mogu.Mi smo za sad dobro, napredujemo i s nestrpljenjem čekamo pregled za 2 tjedna, tad će proći 5 tjedna od zadnjeg pregleda- previše!

Što se pelena tiče mislim kupit 2-3 paketa za prve dane, kuma mi je rodila prije 3 mj i zadovoljna je Violetom i samo te pašu i njoj i malom Tako da ću si za početak uzeti te najmanje Violetine.
    Mi smo 19 tt i ništa još nismo kupovali, em mi je trudnoća tako nerealna, em se bojim da neš ne krene naopako pa čekam za sve da uđem u 7. mj trudnoće

ivek2207
    20. Travanj 2016. 20:09

evo i mene, ja sam isto ovih dana sve debele zimske veste pospremala u vakum vreće nakon što sam sve oprala, a majice kratkih rukava i proljetne jaknice izvadila, već perem dva dana onako da se malo osvježi roba i jučer krenula da ću peglati a hrpa mi preko glave, eglala sam jedno pola sata i uhvatila me bol u stopalima i leđima pa sam odustala, kad sam išla brojat svoje majice i od mm šlag me strefio skoro, nisam ni znala koliko je toga pa sam sve na vješalice neopeglao objesila i tako u ormar pa kad ćemo nosit malo ću prije popeglat. baš ko i tala, hlače, tajice, potkošulje ne peglam, to se ovako izravna.
    Za pelene neznam ni sama, mislila sam oko poroda kupiti dva paketa, svaki od druge marke i nešto vlažnih maramica a ostalo ćemo kasnije. Mislila sam i uzeti par platnenih pelena, ima u mulleru po dva kom za kupiti za 180 kn( ne znam jel to skupo) za probu.

Jel koja od vas razmišljala da dijete bude samo u tim platnenim? mene privlači ideja, čitam komentare i recenzije, neki se kunu u to, neki "psuju" pa sad ti znaj. htjela bi probati, a opet tko zna kakva će biti situacija i na početku kad dođem iz rodilišta, tko će to sve skupljati i prati a možda kombiniram. Ma predomislit ću se još petnaest puta do tada, makar je sa jednokratnima sve lakše.

Gledala sam robicu neki dan i ima u c&a zimskih bodića i kompletića za naše bebice tak da nisu svi tanki i sa kratkim rukavima, baš ima slatkih. Ja sam mislila uzeti sve onakve bodiće koji ne idu preko glave, pročitala sam negdje da je lakše tako malu bebu ispočetka oblačiti, a kako mi je sve novo nisam imala pojma da takvi i postoje. Cure koje su već mame bi mogle znati, vjerujem da je lakše.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.