otvorena je tema za zimske bebice!
mi smo se ipak odmaknuli, koliko god meni dani sporo prolaze i cini mi se da tapkam na mjestu : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ma da, slažem se. Evo sad sam napravila termin za sljedeći tjedan, detaljna mjerenja . Pa nadam se da će sve bit kako treba.
src="https://lbdf.lilypie.com/1GMIp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
Hello curke!!
Nadam se da vam svima polako prestaju boljke 1.trom i da će sada biti malo mira prije nego bušice počnu rasti
Nisam baš stigla javljati se zadnjih dana, frka na poslu i napokon smo počeli dijeliti lijepe vijesti.
Danas mi je prema uzv 12 tj, i zadnja žešća mučnina je bila ipak u ponedjeljak navečer. Tako da ćemo vidjeti
Da probam odg na temice od zadnjih par dana
- sex - upražnjavamo! Ali rjeđe, onako 1-2x tjedno možda i iskreno ja sam malo ukočena, ali vjerujem bez razloga, pa je malko mirniji. Dakle nema životinjske požude haha. Ma veći je problem jer sam pod kraj dana krepana, u biti oboje smo pa se teško uskladiti kad se vidimo oči nam se zatvaraju već
- badić - definitivno dvodjelni, baš me briga tko šta gdje misli, imat ću trbuščić, bez njega ne mogu izić van kome ne paše neka ne gleda
- kile - i dalje ista kilaža na gram skoro - ne zabrinjavam se oko debljanja ali i inače zdravo jedem i mislim i dalje nastaviti, tu i tamo budem naravno imala izlete, da znate koliko je finiji hambić kad se ne konzumira svako malo hama hama
- izbjegavanje namirnica - mislim samo izbjegavati tipa sirovu ribu u sushiju, sa time ne bi riskirala, ali ostalo sve - u granicama normale - bring it on!!
Sony23 o kom testu je riječ nisam shvatila? Nisam sa vama od početka pa nisam u toku.
Hubica01 kako si danas?
Hej žene! Drago mi je čuti da vam mučnine blijede... i meni je dobro sada što se toga tiče...
Sunnyday evo danas mi je malo bolje, otišla sam raditi, još uvijek kašljem, čaj je pored mene, pa sam si išla i kupit Isla pastile, čitala sam da se mogu koristiti u trudnoći... neka me fjaka hvata uvijek oko podneva, pa sad čekam pola 5 da mogu kući odmarati se...
Kaj vi radite? Meni bušica već sada se lagano nazire.. vama??
Sunnyday , ultrazvuk mjerenja nuhalnog nabora,nosne kosti,opsega glave i trbuha, bedrene kosti.... nezz naziv baš, ali to kao.
src="https://lbdf.lilypie.com/1GMIp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
Hubica01 drago mi je da si bolje, odmaraj kad dodješ kuci. Ja sam prije neki dan išla kod dr, rekao je da se u trudnoci smije koristi jedino aqua maris za ispiranje nosa. Penicilin ako je potrebno. To mi je sve rekao jer sam ja jako dugo kašljala, i bio mi je začepljen nos pa je došlo do upale, a ja nisam išla odmah jer sam mislila da ne smijem ništa od antibiotika. Dobila sam antibiotik mislim da se zvao cefaleksin, tako nešto ne držite me za riječ.
Sony23 jasnije mi je sada, to je valjda test sa kojim pronalaze nasljedne bolesti.
Bok cure 😊 i dobro dosle nove 😊 lijepo je vrijeme konacno pa smo sigurno sve bolje volje 😊
Meni mucnine skroz nestale, jupiii 😊 a trbuh se vidi vec da da, inace sam 169 cm i imala sam 57 kg. Sada imam 58-59.
Jedem sve, osim sirovog naravno, i trudim se vise voca jesti i piti vise tekucine jer inace malo pijem..
A badic cu dvodjelni, nek se vidi raskos 😊
Pozz, čini mi se da ima dosta novih trudnica pa vam svima čestitam i želim uredne trudnoće
Svratim ponekad ovdje.. tjedni brzo prolaze sad, evo imamo 18 tt
Evo da se i ja javim, nije me bilo dugo..
Veeeeliki pozdrav svim novim trudnicama, školske trudnoće vam želim Ja evo pomalo ulazim u 14. tjedan a mučnine i umor još uvijek tu :(, al valjda neće još dugo..drago mi je da vidim da kod vas nekih prolaze!
Ja ću kao JaZmajac probati odgovoriti na neke prošle teme:
- kombinirani test - bila na pregledu, ginekolog rekao da sve odlično izgleda, da je vrat super, 85% da je sve ok, pa mi prvo sve objasnio o testovima i na kraju me pitao želim li ga raditi, ja rekla ne a on odgovorio da sam pametno odlučila (s obzirom na ultrazvuk) jer ti testovi znaju često samo zbuniti i zabrinuti ljude...ali da mi nalaz na ultrazvuku nije bio tako dobar, išla bi...
- sex - normalno, ali rjeđe nego inače jer sam ja još uvijek nikakva od mučnina i umora..
- badić - dvodijelni obavezno, da mogu mijenjati donji dio nesmetano... Cijelo ću zadnje tromjesečje biti na Hvaru (čitaj:u moru) tako da mi ne pada na pamet se brinut o tome jel me netko gleda ili ne, kome ne paše, nek ne gleda! doduše, u našoj vali nema ljudi baš ali i kad budemo išli nekud među ljude, isto ponosno trbuhom naprijed ;)
- kile - sad sam na 54, dobila 1.5 kilu al mislim da mi je to sve u sisama jer su oooooogromne, bojim se uopće pomislit kakve će bit u 9. mjesecu..ja se ne sjećam, ail mi sestra kaže da je ona isto izgledala ko' krava muzara, sitna, mršava i samo trbuh i dvije ogromne sisurine
- izbjegavanje namirnica - a još uvijek imam problem s hranom radi mučnina tako da mi se ovo "izbjegavanje namirnica" svodi na "trudim se jesti zdravo i raznoliko a od ovoga što ne smijem mi i onako sve smrdi"
Sortiraj odgovore
Najstariji