badic bih dvodjelni
taman proslo ljeto kupila novi, tko zna hocu li stati. citala sam da i trudnice ne smiju biti puno na suncu.
ako planovi oko mora propadnu, kupit cu si bazen, staviti ga u vrt i plutati : D
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Joj te kile, ja sam se u prvoj udebljala 30kg, krenula sa 60 isla u radjaonu sa 90
Nadam se da se sada necu toliko udebljati, ali sada sam ostala trudna sa 65 a vec sada imam 72.
Bazene bi trebale izbjegavati i jako sunce,a kupaci bi izabrala dvodjelni.
Pozdrav curke!
Ja sam se udebljala oko 2 kg, nastojim se i dalje zdravo hraniti, jer sam prije trudnoće išla redovno u teretanu, a sada sam na pilatesu... ali i ja stalno nešto grickam, kupim si bademe, smokve, grožđice... za večeru jedem jogurt ili nešto laganije jer mi ništa drugo ne paše odmah nastupi žgaravica. Ne treba se oko kila zabrinjavati ali opet nek bude sve u granicama...
Ja ću isto izbjegavati bazene, ali na moru ću guštati ali naravno sve ovisi kako ću se osjećati.. a badić hmmmm morat ću u potragu..
Trenutno sam baš prehlađena i borim se sa temperaturom pa sam na bolovanju, jel znate koje tablete se smiju koristiti? Lupocet može?
Nadam se da ste sve dobro i da uživate u lijepom vremenu...
mozes lupocet i sve na bazi paracetamola. mozes se s kamilicom ili mentom napariti.
brzo ozdravi!
Pozz curke, evo i mene. Termin mi je 11.11., prva beba. Trenutno sam u fazi povracanja i mucnina. Kako ste vi?
ja imam 79 kila nisan se ni kilo udebljala,doduse,nemam mucnine,ni specijalne zelje,gadjenja i sl.sve ko prije.S tim da njihova vaga 3 kg vise pokaziva nego moja,al bitno da su tocne,da se ne penju gori ,samo da ne dodjem do stotke u rodiliste hehe,sad sam u 11.tjednu,pa cemo vidit hehe
Bok trudilice ☺ evo da vam javim jučer sve prošlo dobro, hvala Bogu, ali pomakla mi je termin sa 29.10 na 25 .10 uglavnom...malo je bila suzdržana oko mog ispitivanja o onim testovima, rekla je ovako : "smatram da je šansa nikakva da bude nešto, a i ako to napravite vi morate donositi daljnje odluke , a to vam je samo statistika" . I btw: moram ići u grad "do" jer se kod nas to neradi... ali moram reći da nije niti ono 'osnovno' napravila, kao mjerenje nosne kosti ili nuhalnog nabora.... govore mi prije da je to ništa posebno već kao rutina tj.da se ta mjerenja naprave .. sad ne znam. ..mislim da ću makar za mjerenja napravit...
src="https://lbdf.lilypie.com/1GMIp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
jutro!
sony, tvoja gin . ima pravo da je test statistika i da ces ti morati donositi daljnje odluke ako nalaz ne bude dobar. s druge strane, ako joj se vec nije dalo rucno, mogla je kompjuterski dok je radila ultrazvuk izmjeriti nuhalni nabor i nosnu kost. nista tesko i zahtjevno, ako je beba bila dobro okrenuta. ako imas mogucnosti, odi na jedan temeljiti ultrazvuk. curke su govorile kako na onim ponudama dana/kupi me/crno jaje ima 3d/4d ultrazvuk akcija pa mozda upiknes neku dobru ponudu u svom ili gradu do : )
minnie, tako cu i ja hodati okolo sa slanim stapicima i vodom, a po najvecem suncu necu ni izlaziti.
i ovo sto dalmatinska dusa, kaze, presvlaka u suhi kupaci je za trudnice obavezna..
ivcy, dobrodosla! cini mi se da smo svi mi malo ispred tebe, pa da su se vecini mucnine smanjile ili cak prosle ali, bilo je grozno.... ne zelim se ni prisjecati!
Sortiraj odgovore
Najstariji