Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    minnie25
    12. Travanj 2016. 10:51

Eh da, imam i pitanje. Od pocetka trudnoce, zbilja si ne dozvoljavam biti gladna. Cim osjetim i najmanju glad jedem. Usla sam u drugo tromjesecje sa 4 kile vise. Koliko vasa vaga pokazuje?

• Sony23
    12. Travanj 2016. 11:33

Imaš pravo, ja se držim one stare ali dobre kako kaže moja mater "kako su prije zene" , ali pri tom prije spadaju samo naše babe već i žene od prije 10,15 godina... i istina živa. Kilaža mi je bila 68-70.. i onda sam se nakon nove godine ostala na 72 i i dalje tako stoji. Sad se ja računam,  zamisli ako se udebljam 15,DVADESET kg, dođem rodit sa 90+ . I inače ta Kilaža 68,70 je došla nakon 2 godine zdrave prehrane ,znači bez dijeta. U provedenom uvik sam imala 5 do 8 viška. ..i sad se već uhvatim kako razmišljam o tome. Oprostite, raspisala sam se.

src="https://lbdf.lilypie.com/1GMIp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

tatjana_zg
    12. Travanj 2016. 12:15

ja sve jedem. debljam se kilu mjesečno. mislim da cu sad počet više dobivat jer sam primjetila da više jedem. prije trudnoće sam jela 1 do 2 obilna obroka, pa kad sam ostala trudna nisam više mogla količinski toliko puno jest pa sam jela više manjih obroka, a sad sam primjetila da stalno nešto zvačem.  
    ali ne zamaram se s tim. mislit ću o kilama za godinu dana, samo mi je bitno da baš ne pretjeram i da ostanem u granicama normale.
    tako da samo opušteno.....

tala
    12. Travanj 2016. 12:27

jutro! 

dobrodosle nove trudnice!!! 

ne znam je li ovo na psihickoj bazi, ali kako se za 2 dana blizi taj magicni 12ti tjedan, imam osjecaj da mi je mrvu bolje. kao da imam vise snage. mucnine nisu nestale, ali su se smanjile i to je divno! 
    strah me nadolazecih vrucina zbog niskog tlaka, ali ionako moram mirovati, pa cu malo u stanu, malo u vrtu lezati. 
    moja vaga pokazuje 51.1kg tj. -1.4kg u prvom trimestru.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

minnie25
    12. Travanj 2016. 12:35

Isto mislim i ja  Te 4 kile me uopce nisu dotukle kad sam ih vidjela na vagi. I vidim da nosim broj vece hlace, ali osim toga ne vidim nikakvu razliku na sebi. Nadam se da mi nece ni ginekologica prigovarati jer zbilja ako se ja osjecam dobro ne vidim razlog da pazim ili da gladujem. U biti gladovanje mi ni ne pada na pamet. Bitno mi je da bebac raste. 
    Sutra nam je pregled konacno pa javim novosti 

minnie25
    12. Travanj 2016. 12:39

Tala mi smo si tu negdje. Ja sam trudnocu zapocela sa 48 kg, trenutno imam 52. 
    Imam isto problema sa niskim tlakom, zasad to rjesavam sa slanim jelima. Malo me je frka ljeta i vrucine, ali kriticni dio dana cu provoditi pod klimom, ostatak dana na plazici pod suncobranom pa mislim da ce s tlakom biti sve ok. 
    Jel se vi mislite kupati? Kazu da je to zdravo, ali me malo frka infekcija?

tatjana_zg
    12. Travanj 2016. 13:05

ja se mislim kupati u moru, izbjegavat ću bazene.

ivek2207
    12. Travanj 2016. 13:11

Joj sad Sam SE Malo zabrinula. Vidim da Ste sve dobile koji kilu, ja sam jos uvijek Na staroj tezini. Mislim, nije da mi fali, bar mislim,imam 58kg Na 170cm. AL nisam nis dobila, jedem redovno I kolicinski kao I prije trudnoce,jedino Sam primjetila da za dorucak vise pojedem, tipa dvije tri snite kruha SA pekmezom ili necime, prije Sam jeeedva jednu uspjela, AL ne lovi SE. Gin mi nis nije rekla kad me drugi put vagala, valjda CE biti sve OK.
    Da kazu da je to zdravo plutanje u slanoj vodi AL Mene nekak ne privlaci s obzirom da bum trbuh imala vec do tada, znam da je to sve prirodno I normalno AL nikad mi SE nije svidalo kad bi vidla trudnice SA velikim trbuhom Na plazi, zmarci me produ, mozda kad bum I ja velika cu drukcije gledati Na to. Jel planirate biti u jednodjelnim kupacima ili dvodjelnim?

• bebita
    12. Travanj 2016. 13:21

Dobrodosle nove cure ❤🌸
    Ja isto imam zabranu od sexa, pa ne razmisljamo o tome.
    Sto se hrane tice, jedem sve sto mi pase, iako mi se zbog mucnina puno hrane zgadilo. 
    Sada sam usla u 12.tjedan, do sada jos nisam dobila na tezini.

Tala, i meni se cini da mucnine polako prestaju, zapravo u sub sam zadnji put povracala sto i nije tako davno, ali se opcenito bolje osjecam...

tala
    12. Travanj 2016. 14:04

ivek, mozda me se krivo shvatilo. ja nisam dobila nista, u minusu sam tu jednu i pol kilu od svoje pocetne kilaze. 
    mnoge zene u prvom trimestru nista i ne dobiju. sad bi se to polako trebalo poceti mijenjati.

o moru nisam intenzivno razmisljala iako ce mi se moji popeti na vrh glave samo da dođemo dolje : D svakako cu razgovarati s gin. o tome, ako se budem dobro osjecala, a ako budem trebala mirovati, necu ici nigdje. problem mi stvara i sto ja ne mogu putovati bez dramine, a ona se ne smije u trudnoci : /

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.