Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    23. Veljača 2016. 10:30

tala, đumbir puno pomogne u uklanjanju mučnina, dobar izbor :) I meni je pomogla voda Jana naranča-đumbir.

Srecice, samo opušteno i javi nam kompletan izvještaj s pregleda! 

Ja isto puno šećem, ali ostalo vježbanje ne...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Hanić
    23. Veljača 2016. 10:30

minnie da tak i radim, i kliknem dolje na spremi i ništa se ne dogodi... sad idem još probat nešto sa veličinom napravit, možda je u tome caka...

tala
    23. Veljača 2016. 10:35

jutro ili dobar dan  

sretno svima na pregledima i da sve bude u najboljem redu!!! 

hvala i na objasnjenju za ticker, valjda cu uspjeti : D 

sto se radi? moja kcer danas nema nastave jer je neko natjecanje iz mat. u skoli, pa smo se dugo izlezavale, pojele krosane, popile caj. idem malo prozraciti i pospremiti. kod nas je opet oblacno. 

vidim da hanic jos nije stavila sliku profila : ) pogledaj je li slika koju uploadas jako velika jer onda ide puno teze.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tala
    23. Veljača 2016. 10:41

jesi probala razlicite slike ili stalno pokusavas istu? : D 
    stranica vjerojatno ima administratora, pa se mozes obratiti.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.