Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    11. Travanj 2016. 12:25

pozdrav svima  

mi imamo zabranu, pa uopce ne mislim o sexu : D u petak mi je pregled (rani kombinirani) pa je mm vec najavio da ce pitati je li zabrana istekla  

ja sam jela prsut vec xy puta do sada. pa to je nama dalmatincima neizostavno, hahaha...

ticker: odes na neku stranicu na kojoj se radi (bump, lilypie, tickerfactory...), odaberes koji ti se sviđa, upises podatke o trudnoci, dođes do zadnjeg koraka na kojem kopiras(copy) kod za forum i na nasem forumu, odes u postavke profila u potpis i tamo zalijepis taj kod (paste). : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

ivek2207
    11. Travanj 2016. 13:58

Bok curke, mi od pocetka imamo sexy time. Taj dan kad smo saznali odmah smo "proslavili".
    Bili smo Malo nervozni u pocetku AL sad je bolje tak da mi to redovno prakticiramo hehe. 
    Nisam imala zabrana, nije bilo boli ni krvarenja tak da smo odlucili da ne strajkamo. Sve je to individualno, kak se osjecas najbolje da se prema Tom osjecaju I vodis.

Hvala tala Na uputama konacno Sam iz neznam kojeg puta uspjela taj ticker staviti. 
    Bar Mislim. Uzivajte ako mozes u suncu, ja evo Na balkonu krizaljke rjesavam, oprala Sam sve prozore ujutro, zavjese, podove, vikend je bio pun posjeta PA nisam nis stigla.
    Uzivajte.

Mallla
    11. Travanj 2016. 19:29

Bokić cure....evo ja sam na začelju jeseni....moj plusić ugledan danas...mislim danas je 100% sigurno! Mislim si spadam li u jesen ili zimu...zapravo sam na samom kraju jeseni kalendarski. Vidim da ste vecinom sve 10+ tjedana. Al evo bar cu se ako nista za pocetak druzit s vama ako me primate!

Ovo sto se tice suhomesnatih proizvoda i mlijecnih proizvoda sam cula navodno bakterija listerija koja se moze naci i na zelenoj salati. Moze uzrokovat spontani ali se zapravo zaraza događa jako rijetko. Zato mislim da malo pršuta, slanine, sira iz mišine nemoze naskodit :)

url=https://lilypie.com]

ivek2207
    11. Travanj 2016. 20:05

Majasocka Dobro dosla I cestitke Na plusu. Nisam pisala Na planiranju Ali Sam vas redovno citala tak da znam da si tamo bila ako SE ne varam. 
    Sto nas je vise to bolje, vise informacija I iskustava.
    Jos jednom cestitke.😊

ivek2207
    11. Travanj 2016. 20:05

Majasocka Dobro dosla I cestitke Na plusu. Nisam pisala Na planiranju Ali Sam vas redovno citala tak da znam da si tamo bila ako SE ne varam. 
    Sto nas je vise to bolje, vise informacija I iskustava.
    Jos jednom cestitke.😊

Mallla
    11. Travanj 2016. 22:09

Jesam bila sam tamo od pocetka truda pa evo do danas :)
    Hvala na dobrodoslici :)

url=https://lilypie.com]

tatjana_zg
    12. Travanj 2016. 07:54

jutro, ja mislim da ako se sve konzumira umjereno da je sve dopušteno i da ništa ne treba izbjegavati, osim naravno onog što znaš da ti ne paše.

minnie25
    12. Travanj 2016. 10:49

Dony evo i ja sam zakoracila u 12. tjedan i zbilja se osjecam bolje. Jos uvijek osluskujem svoje tijelo- kad mi signalizira primjerice umor legnem neovisno o dobu dana i odspavam cca sat vremena. Ali osjecam se puno puno bolje sada. 

Curke, sto se tice jela meni je to bedasto. Da se drzimo svega po pravilima ja ni ne znam sta bi onda jela  Pratim rok trajanja, miris hrane, konzistenciju... Ako je ispravno jedem. Mislim da je sve dozvoljeno u normalnim kolicinama. Otkad sam trudna posebno me vuce majoneza koja mi je prije bila ok, nista posebno. Kao ne bi smjela. Pih... 
    Zbilja jedem sve pomalo, zdravo, "nezdravo".... Jedino, priznajem, izbjegavam jetricu jer sam procitala da ima previse vitamina A koji skodi bebi u razvoju-pogotovo u prvom tromjesecju pa sam to kompletno izbacila. 
    Jednu zanimljivost sam procitala neki dan da se bebama vec od 9. tjedna trudnoce razvijaju okusni pupoljci- zasto ne bih svome malome bicu dala da okusi sve pomalo  Dok nam ne cini zlo ne vidim razloga zasto ne.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.