Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    09. Travanj 2016. 12:57

jutro! 

zmajo, cestitam na super rezultatim! 

saky, je li ti ista dala za taj polip? ja imam hematom i dobila sam duphastone. iduci tjedan imam pregled, pa me bas zanima je li nestao. 

mi se tek maloprije ustali. grozni smo : D 
    sad pripreme za rucak : *

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Dalmatinska.dusa
    10. Travanj 2016. 13:15

pomozite hahaaa bila san prije tjedan dana na pregledu i sve super,ali otkako san zatr.nisam s deckom spavala.Jer mi je na 1.pregledu vagin.prepisala,pa nisan mogla radi njih jos 3tjedna do slj.pregleda.I sad kad san bila,ja ju pitam,jel mozemo…kaze ;paa,ja nebi ipak do 12.te nedilje….maa ubiti mozete,samo njezno,polako bla bla…e sad…ja ulazin u 11.ti tjedan,zanima me misljenje vase…jer sad ni sama neznam haahaahah,a vec san luda da san pocela sanjati ludorije hahahahhahahha,Boze sacuvaj … 😂

Sunnyday
    10. Travanj 2016. 18:36

Pozdrav svim trudnicama.
    Ovo mi je druga trudnoća ali sam nova na ovom forumu. Termin mi je 1.10.
    Zelim vam svima urednu trudnocu.

• Dony
    10. Travanj 2016. 22:25

Book curee, nadam se da ste uzivale u vikendu! Hmm da i ja sam htijela otvoriti temu sexa 😊 ja zaboravila na ona pregleda pitati gin dal smijemo, moj zarucnik vec luduje i rekao mi je neki dan da ce kupit okvir 😂 mi smo jednom samo od kad znamo da sam trudna i ja sam bas bila ukocena i prestrasena 😳 vasa iskustva???

minnie25
    11. Travanj 2016. 09:24

Ako nema prepreka sa strane zdravlja mislim da intima ne predstavlja nikakav problem. Ja sam se prvi put malo ukocila od straha, ali kad sam dobro istrazila i pitala ginekologicu opustila sam se i uzivala u tome. Mi funkcioniramo normalno kao da trudnoce nema. Medutim ako postoji nekakva prepreka ja bi se suzdrzala ili makar pripazila... Savjet ginekologa je za mene prvorotkinju zlatno slovo, ali itekako mi je bitno i kako se ja osjecam, tako da radim samo ono sto mi je ugodno, a ako vidim da mi nesto izaziva bol ili neugodu to ne prakticiram.

minnie25
    11. Travanj 2016. 09:24

Sunnyday dobrodosla 

Hubica01
    11. Travanj 2016. 09:25

Pozdrav svima! Dony i ja sam htjela otvorit tu temu...   moj muž i ja smo imali čak odnose nakon što sam zatrudnila, ali negdje u 7.tjednu smo spavali i ja sam prokrvarila...ajme šoka,iako sam ja znala unaprijed da se to može dogoditi, pa sam bila smirenija od muža... nakon toga sam išla na prvi pregled i ginekolog mi je dao utrogestan i rekao da 2 tjedna ne smijemo... sad je već toliko prošlo, i sad već je postalo kritično...    haha tako da ćemo probat i nadam se da će sve biti ok...

• Dony
    11. Travanj 2016. 09:38

ja sam čitala da je dijete skroz zastićeno od toga i da pobačaj ne može izazvat... ali mene je svejedno strah, baš se neki sklop u glavi okrene i mi žene mislimo samo na naše dijete... muževima je to puno teže prihvatit.. ali da treba slušati savijete gin i naravno slušati sebe...
    kako se vi osjećate? evo mi ušli u 12 tt i baš osijetim da imam više snage, ne spava mi se više onako ko prije, mučnine su se skroz smanjile, jedino su me počeli mučit plinovi, ajme užasa!¨sljedeći utorak je kombinirani, da obavimo i to i nadam se da će sve bit u redu pa ću bit puno mirnija... a uz to počela sam se  debljati, jučer me sestrična pitala šta se dešava jer da sam se udebljala, da skuži po licu da sam joj drukcija... pa sam morala otkrit istinu :)

• Sony23
    11. Travanj 2016. 10:01

Bok trudnice , puno pozdrava , malo malo pa evo i mene. Čitala sam nove objave i eto.. Žao mi je istinski radi Ancice, ali to je taj nepredvidivi život. Ja sam svaki dan u nekom podsvjesni strahu, iako se trudim samo pozitivno mislit. Sutra mi je 2.pregled (11+4) i ne znam dali je i vama tako ali pred pregled sam najluđa. Pišem vam sutra. Kad vi imate sljedeće preglede? I kako se stave one 'trakice' što je Tala napisala da ih stavimo pa da se vidi koliko je koja trudna? Ps. Jeli vi jedete pršut?  Hahahah, meni mama poslala sa šparogama,  i da kao nije dobro,ali valjda neće bit ništa radi 'malo' skroz .

src="https://lbdf.lilypie.com/1GMIp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.