Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hubica01
    08. Travanj 2016. 08:48

Jutro svima!  Ja mislim da mene sve napuhava, navečer izgledam kao da sam u 5.mj.trudnoće.. pržena hrana a pogotovo pizza ili tako nešto, katastrofa..a fino mi je jesti... Isto pijem samo vodu, sokove izbjegavam... Za večeru sam sada uvela salatu sa svim i svačim, i to mi je zasada ok.. Pijete li vi kakve čajeve kad vas želudac boli ili ste na Gastalu?

• bebita
    08. Travanj 2016. 10:01

Ja si slozim kamilicu s medom, nije da mi bas pomaze, ali kad mi je lose, od vode mi zna biti i gore, a ostali cajevi mi imaju preintenzivne mirise, sto mi trenutno smeta 😃
    Vecere su mi opcenito problem, ne znam sto bi vise jela, a da nakon toga nemam mucnine 😣

ivek2207
    08. Travanj 2016. 10:02

Jutro. Sto SE napuhnutosti tice meni je to uzas. Ne samo da mi je trbuh velik nego me bas po crijevima grci. Bilo sta da pojedem ne funkcionira. Imala Sam I zatvor jedno dva tjedna,svakih 4 Dana bi isla Na WC sto je za Mene sok,posto je inace dnevno. Pocela sam uzimati magnezij sumece PA SE to sad reguliralo AL napuhnutosti je ostala. Nema Nam druge nego cekati da se sve smiri.

Mene vise muce alergije,jel ima koja OD vas. Ne smijem nikakve tablete, ulje crnog kima pomaze AL kako je grozno za piti. Kihanje, kasljanje, oci suze, svrbi grlo, nos, oci, ma uzas jedan.

Dokt mi je preporucila sad nakon folne da pocnem piti vitamine elevit ili prenatal.
    Jel znate razliku, koje su bolje, ili je to isto?

Hubica01
    08. Travanj 2016. 11:42

meni je probava dobra... samo ta napuhnutnost mi je koma...ali šta ćemo, nekak ćemo izdržat... probat ću u biljnoj nekoj ljekarni kupiti neki čaj protiv žgaravice pa možda pomogne...javim rezultate... 

Meni je ginekolog odmah preporučio elevit..meni je dobar i nemam nikakvih problema..moju kumu je od tog prenatala bolio želudac..sad kako kome paše...

tala
    08. Travanj 2016. 12:18

jutro ili dan! 

napokon i taj petak!
    ja zadnja tri dana nisam imala mucnine, ali sam jucer navecer zeznula i uzela kuglicu sladoleda. joj, grozno. ne mislim to skoro ponoviti, a polakomila sam se jer sam se dobro osjecala. 

mene ovo svjeze, kisno vrijeme danas, podsjeca na jesen. tada cemo svi biti tako blizu svojih termina. ne mogu docekati  

ako vam je dosadno, preporucujem pinterest stranicu. ima preslatkih ideja za djecje sobe, diy projekata, ideja za torte, babinje... samo upisite sto vas zanima.

Pusa!

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Hubica01
    08. Travanj 2016. 15:25

Tala i ja sam jučer pojela par kuglica sladoleda i onda me žgaravica dokrajčila ufff a tako je bio fin, novi quatrro siesta 

jojj bar se napokon može disati, ovih dana je bilo lijepo ali malo ipak prevruće za travanj...

hvala na preporuci 

kisss

Jado
    08. Travanj 2016. 16:50

Hej curke
    Evo i mene. Zelim vam divan pocetak vikenda!

Ja obavila svoje preglede - beba "skace" ko luda haha preslatko! Obavila i kombinirani test - sve super! Weeeee
    Tezina, tlak, sve ostalo uredno tako da sad mirnije cekamo 4 tjedna da prodje a mislimo samo pozitivno ☕ i kako napokon vijesti podijeliti sa svima! 

Bebilica
    08. Travanj 2016. 21:02

slaaadoleeed!!!  zapravo paše sve slatko! 

ivek2207 ja pijem donat mg za probavu, svaki dan pola litre. toplo preporučam!.. a budući da i inače imam problema s probavom, ginekologica mi je dala i Redovita kapsule. Za sad ih imam samo kao back-up - ako donat otkaže 

od čajeva si radim miks domaćeg čaja.

JaZmajec, to su super vijesti!! koliko dugo si čekala nalaze testa?

Jado
    08. Travanj 2016. 23:22

Bebilice sve isti dan gotovo
    Uzv kod ginekologa pa mi vadio krv. Nosila na Vinogradsku i nalazi dosli oko 14h
    Dakle u 6 sati sve obavljeno!

Saky84
    09. Travanj 2016. 11:07

jutro cure...da li je itko od vas imao polip u trudnoci koji je poceo polako curkati, isjedak roskat? jucer sam bila kod gin i rekla je da nije polip opasan, da je to hormonski...al mene svejedno isto malo strah, pogotovo ic na veliki wc ako se napregnem da jos vise ne pocme curit :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.