Jako mi je zao. Uzasan sok sam dozivila kad sam maloprije dosla na forum. Ne mogu vjerovati. Drzi se!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ancica neopisivo mi je zao Drzi nam se!
Tala mislim da si ti pitala kako iznenaditi svoje sa novostima a da nije poziv? Jesi razmisljala mozda o kakvom paketicu da posaljes postom sa nekom fora knjigicom tipa ovih:
http://www.apm.hr/dar-knjiga-–-za-najbolju-baku-na-svijetu!-dar-08/PR/138661,7098
http://www.apm.hr/knjiga-nasih-uspomena-ti-i-ja-dar-30/PR/182369,7101
Moze i obicna neka knjigica, prica za laku noc i da dodas pismo u kojem im napises radosnu vijest. Ili mozda da snimis cd pa im kazes da poslusaju do kraja, i da umjesto zadnje pjesme se vi snimite i priopcite im da ce ponovno postati baka i djed? Danas se cesto zaboravlja vrijednost pisane rijeci, a mislim da bi im to mogla biti lijepa uspomena.
Srecica definitivno nije lako, ja se nadam da ce ti ta pretraga doci na red kad vec budu mucnine prestale i kad budes mnogo bolje...
Ančice, strašno mi je žao... znam da te sada ništa ne može utješiti ali drži se!
Ančice, žao mi je za bebicu, držim fige za oporavak.
cure nije me bilo neko vrijeme, pomažemo u seljenju svekrvi i svekru, farbanju, prevažanju i sličnim stvarima tak da smo non stop negdje, al čitala sam vas kad sam stigla.
evo mene danas sa ultrazvuka detaljnijeg.danas sam 12+6, tj.sutra mi počinje 13.ti tjedan, tj. drugo tromjesečje, jeeej, konačno malo lakše ćemo disati.Izmjerena je bebica ima 5,7 cm, svi organi su na mjestu, nuhalni je mjerila i rezultat j 1. kaže sve što je iznad 2.2. onda je već rizično, tak da je rekla da je ovo normalno, mi smo odlučili da nećemo raditi kombnirani, a i dokt je rekla pošto je sve u redu s trudnoćom i kako sam još mlada( 26 god, haha) da i ne preporuča onda.
pitala sam i za spol i izgleda da je DEČKOOOO. Veli ona pošto je rano nemojte me uzeti za riječ al kako ovo strši između nogu ne može biti ništa drugo, hehe. i ja sam gledala čudo jedno na ekranu, kao rukicama da kima, male nogice i prstići, jooj divan osjećaj.
predug je već post,samo sam se htjela javiti, pozdraviti vas, i nadam se da ću sad biti tu češće kako su obaveze došle kraju.
Nadam se da ste sve super i da na pregledu doživite ljepotu osjećaja kakve sam i ja .
Uživajte, i da možda ima nešto u tim " bapskim" pričama kao ako jedeš kiselo i tak da bu dečko.
Otkad sam saznala da sam trudna samo naranče i krastavce kiseli tamanim i kiselo zelje, ništa slatko. Možda je istina.
Pozdrav.
Jooj stvarno ruzna vijest danas na forumu.. Neopisivo mi je zao, drzi se samo to mogu napisat.. 😔
ančice, jako mi je žao, drži se!!
cure, imate li vi problema s napuhavanjem? i što vam pomaže? ja ne znam više šta da jedem/pijem.. sve me napuhava i onda trbuh boli za poludit..
Ivek2207 ajme vec se nazire spol... Ja bi da mogu odmah htjela znazu Ali samo se molim da bude sve u redu...
Bebilice mene isto svasta napuhava. Najvise imam problema sa przenom hranom na ulju, zeludac me ubija iza nje. Trudim se cim lakse jesti i pijem vodu i mlijeko, nista gazirano.
Sortiraj odgovore
Najstariji