Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    07. Travanj 2016. 11:39

Jako mi je zao. Uzasan sok sam dozivila kad sam maloprije dosla na forum. Ne mogu vjerovati. Drzi se!

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• bebita
    07. Travanj 2016. 11:41

Ancice, drzi se, budi jaka...zelim ti puno srece dalje 😘😘

minnie25
    07. Travanj 2016. 11:46

Ancica neopisivo mi je zao  Drzi nam se! 

Tala mislim da si ti pitala kako iznenaditi svoje sa novostima a da nije poziv? Jesi razmisljala mozda o kakvom paketicu da posaljes postom sa nekom fora knjigicom tipa ovih: 
    http://www.apm.hr/dar-knjiga-–-za-najbolju-baku-na-svijetu!-dar-08/PR/138661,7098 
    http://www.apm.hr/knjiga-nasih-uspomena-ti-i-ja-dar-30/PR/182369,7101 
    Moze i obicna neka knjigica, prica za laku noc i da dodas pismo u kojem im napises radosnu vijest. Ili mozda da snimis cd pa im kazes da poslusaju do kraja, i da umjesto zadnje pjesme se vi snimite i priopcite im da ce ponovno postati baka i djed? Danas se cesto zaboravlja vrijednost pisane rijeci, a mislim da bi im to mogla biti lijepa uspomena. 

Srecica definitivno nije lako, ja se nadam da ce ti ta pretraga doci na red kad vec budu mucnine prestale i kad budes mnogo bolje...

Hubica01
    07. Travanj 2016. 12:57

Ančice, strašno mi je žao... znam da te sada ništa ne može utješiti ali drži se! 

• Luna2016
    07. Travanj 2016. 13:02

ančice jako mi je žao. budi jaka. drži se 

ivek2207
    07. Travanj 2016. 18:25

Ančice, žao mi je za bebicu, držim fige za oporavak.

cure nije me bilo neko vrijeme, pomažemo u seljenju svekrvi i svekru, farbanju, prevažanju i sličnim stvarima tak da smo non stop negdje, al čitala sam vas kad sam stigla.
    evo mene danas sa ultrazvuka detaljnijeg.danas sam 12+6, tj.sutra mi počinje 13.ti tjedan, tj. drugo tromjesečje, jeeej, konačno malo lakše ćemo disati.Izmjerena je bebica ima 5,7 cm, svi organi su na mjestu, nuhalni je mjerila i rezultat j 1. kaže sve što je iznad 2.2. onda je već rizično, tak da je rekla da je ovo normalno, mi smo odlučili da nećemo raditi kombnirani, a i dokt je rekla pošto je sve u redu s trudnoćom i kako sam još mlada( 26 god, haha) da i ne preporuča onda.
    pitala sam i za spol i izgleda da je DEČKOOOO. Veli ona pošto je rano nemojte me uzeti za riječ al kako ovo strši između nogu ne može biti ništa drugo, hehe. i ja sam gledala čudo jedno na ekranu, kao rukicama da kima, male nogice i prstići, jooj divan osjećaj.
    predug je već post,samo sam se htjela javiti, pozdraviti vas, i nadam se da ću sad biti tu češće kako su obaveze došle kraju.
    Nadam se da ste sve super i da na pregledu doživite ljepotu osjećaja kakve sam i ja .

Uživajte, i da možda ima nešto u tim " bapskim" pričama kao ako jedeš kiselo i tak da bu dečko.
    Otkad sam saznala da sam trudna samo naranče i krastavce kiseli tamanim i kiselo zelje, ništa slatko. Možda je istina.

Pozdrav.

• Dony
    07. Travanj 2016. 18:26

Jooj stvarno ruzna vijest danas na forumu.. Neopisivo mi je zao, drzi se samo to mogu napisat.. 😔

Bebilica
    07. Travanj 2016. 20:41

ančice, jako mi je žao, drži se!! 

cure, imate li vi problema s napuhavanjem? i što vam pomaže? ja ne znam više šta da jedem/pijem.. sve me napuhava i onda trbuh boli za poludit..

Jado
    07. Travanj 2016. 20:51

Jao i ja se sad jako rastuzila 
    Ancice drzi se. Bas mi je sok bio

minnie25
    07. Travanj 2016. 22:51

Ivek2207 ajme vec se nazire spol... Ja bi da mogu odmah htjela znazu Ali samo se molim da bude sve u redu... 
    Bebilice mene isto svasta napuhava. Najvise imam problema sa przenom hranom na ulju, zeludac me ubija iza nje. Trudim se cim lakse jesti i pijem vodu i mlijeko, nista gazirano.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.