Ojoj.. mene sutra Petrova ceka.. kako me iznenadila.. kaze dodji sutra .a ja se nadala za koji tjedan tek... tako da sam par dana na lezanju gore.. sve nekako..ali kako cu bez ove svoje male zvrkace..to neznam.. vec mi se place..
Tala,ja ne znam kako u tvome gradu ali u mome se ne moze to napravit kod kuce. Znam to jer je kad sam zvala prvi put da mi dodju vadit one prve pretrage, odma me vlasnica pitala jesam dobila to vadenje kad moram pit glukozu jer da mi to jedino ona ne moze napravit. Pretpostavljam da im to oduzima previse vremena jer moras to popit pa cekat pa vadit pa cekat, vjerojatno im je predugo to za bit kod nekoga. Tako da kad do toga dodje ja sam naj...... ☺ jel se to bas mora radit do kraja trudnoce? Ja bi to izbjegla?
joj, ancice, zasto ides u petrovu? zbog stitnjace, anemije?
uzmi si neke casopise da si skratis vrijeme i sitnis za automat za kakao ili sto vec pijes : )
srecice, pitat cu i ja. meni je medicinska sestra u ulici, pa mozda moze nekako izvaditi meni krv, pa se posvetiti drugim pacijentima i onda opet doci....al ga fantaziram...kako ce me otkantati
nadam se da sam jos daaaaaleko od toga....
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala, i ja se nadam da ce nas to zaobic. I znas sto mi je palo na pamet ako nemaju tu uslugu onda nemaju ni ovo sto se pije, tako i da nam zele to ucinit ne mogu. Ja ne znam jesam ja postala razmazena, ali ja cim pomislim da moram bit tamo u bolnici i jos uz ove mucnine mucit se i na gladno to pit vec sam luda.... i ovako se mucim svakodnevno, jos mi treba da povracam tamo po bolnici
Tala.. zbog dijabetesa sam tu.. tako sam i s prvim djetetom..jednom mjesecno lezala u Petrovoj.. tj ovdje.. jer sam vec na odjelu...
Jutro cure, vidim sve ste mi dobro, svi skupa rastemo ❤ 😉
Ja isto uglavnom navecer imam mucnine, isto sam vec luda sto se hrane tice, sve mi se vec gadi, imam osjecaj da ce mi biti lose sto god da pojedem....nadam se da ce i to proci za koji tjedan, i da necemo morati vise toliko mirovati, nego samo uzivati...😊🌸
Tala, u koje klubove si se uclanila? Ja sam se u hipp, jos prije mj dana, ali mi do danas nista nije stiglo...
Moja beba se vise ne bori...Srce stalo.. .. puknut cu... ja vas napustam iz jesenskih...Vama zelim svu srecu ovog svijeta...da rodite zdrave i vesele bebe... ja cu neki drugi put..
Jooooooj Ancice, jako mi je zao. Prozivjela sam to prosle godine. Ako trebas s nekim razgovarat slobodno se javi. Budi hrabra!
Sortiraj odgovore
Najstariji