Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Srecica25
    22. Veljača 2016. 21:00

Uuuu bas mi je super vidit da nas se ovoliko skupilo!

Ja u petak imam ponovno pregled, jako sam nervozna 😡😡😡😡

tala
    22. Veljača 2016. 21:19

curke, kako ste stavile ticker? koji kod kopirate?
    vec pola sata nesto petljam, no bez uspjeha : p

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

minnie25
    22. Veljača 2016. 22:01

Joj mene je sram uopce priznati da ja ne vjezbam, ali sam sama sebi obecala da cu se ako nista barem vise kretati. Na tome ce mi biti zahvalna ja mislim i moja bebica i pas 
    Srecica25 ja se nadam da ce sve proci u najboljem redu! Ti nam svakako javi!

• Hanić
    23. Veljača 2016. 08:08

Srecice sretno na pregledu, ne biti nervozna da ti tlak ne skace hihi...
    Ni ja ne vjezbam, jedino puno setam ,a ak cu smjet cu kasnije upisat jogu.
    Malo joge,malo setnji,malo seksa i super hahaha...

mimica24
    23. Veljača 2016. 10:13

Hanić meni to bez problema ide tamo gdje se mijenja slika profila u opcijama

minnie25
    23. Veljača 2016. 10:15

Srecica25 bolje ti onda miruj da ti i bebica budete dobro. Bit ce vremena za puno kretanja  
    Hanic ja sam isto pocela sanjat ko blesava, sve neke zivopisne snove.... Mislim da cu se nasanjat kako sam krenula. A bome i nasmijat. 
    Sto se tice slike profila, kad udes na stranicu kliknes gore u lijevom kutu one covjeculjke- plavo roze i uci ce ti u tvoj profil. 
    Kad udes vidjet ces jedan sivi kotacic pored imena, njega kliknes i odaberes opciju "Postavke profila". Tada ti se pojave tvoji osobni podaci i u jednom dijelu pise "Odaberi sliku profila", klikni plavu kockicu "Izaberi" i otvorit ce ti se opcije otkud sve mozes izabrati sliku. Eto, nisam bas pametno objasnila ali nadam se da sam pomogla i da si me razumjela 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.