Aaa Maya evo sad prolistala kolumnu. Super su vam fotkice i slazem se s onim sto pises. 😉
Minnnie tvoja bebica vec velika 😃
Mi napravili kratki dir dok je malecka odspavala pola sata evo sad se nadam da ce opet zaspat da mogu rucak spremiti.
Ja odijelca ne peglam. peglam bodice, tetre, krpice i slicno.
Sto se tice nase robe, navikla sam sve peglati, ali od poroda ne peglam rucnike jer jednostavno nemam vremena kad mrva nije neka spavalica.
Hello,
Ja sam strgana i bez volje za životom.....
I u mom slučaju hrana za goste je plata sa svim i svačim, salata, cuga i grickalice. Rijetko su i kolači na meniu.
Peglanje mrzim tako da ga izbjegavam u širokom krugu 😂. Ni klincima više ne peglam jer ih dnevno presvučem nekad i po 5 puta svakog, ne znam kad bi još stigla i peglat. Možda ako prestanem konzumirati hranu nađem vremena 🤔
Sex, kaj vam je to? Jet to nešto za jest? 😂😂😂 Tak je puno prošlo da sam zaboravila kak se to radi. Em sam u trudnoći imala zabranu zadnje tromjesječje em sad kad su došli klinci smo malo u nedostatku privatnosti. A fali....
Bokić mamite!
Mi smo imali prošli borbeni tjedan a o noćima neću ni pisati.. sad je puno puno bolje..ne visi na meni više toliko, spava u svom krevetiću, čak nas je i počastila sa 3 sata sna u komadu....valjda neki skok kao što sam već i pisala... i moja mrva se isto tako glasa po noći i dignem se i vidim ona spava i proizvodi zvukove..jel grčenje pa malo prdne i tak... tako mi se promijenila u licu a sutra je već mjesec danaa :)))) baš sam sretna! jedva čekam pregled da vidim koliko je narasla :))
Sanjac, super za akciju s mužem.. :)) ja kao čekam pregled a ne znam hoću li više moći čekati :))
Mimice, drago mi je da si nam se javila i da je sve ok :)
ivek sretno na pregledu :))
Ja peglam njenu robicu jer ne volim kad je zgužvano..volim da je lijepo obučena :) baš ju volim oblačiti i kombinirati robicu :))
Maya, blog ti je super i sa svim se slažem :))
Koala, i meni se kile sporo skidaju.. baš sam nesretna zbog toga.. do sada tek 5kg, dakle još 13kg za skidanje.. trbuh se još vidi a o nogama neću ni govorit.. neke dvije crvene strije se pojavile na trbuhu i ona crta mi se još vidi -.- svi govore pa rodila si ovo ono, jesam ali sad treba to skinuti,valjda će nešto i proći dojenjem..nemam pojma... -.-
I da, za goste narezana hladna plata, cuga, kava, sok, vino, i pokoji keksi.. ne da mi se peći kolače a i kuhati nešto specijalno..
Diddy, uhh ne mogu si ni zamisliti kako ti je... drži se!
Kaj je danas na menijima kod vas?
I može li mi tko preporučiti ginekologa u Zg-u? po mogućnosti na zapadnom dijelu grada.. Htjela kod Hršak ići ali sam čitala svaša negativno o njoj. ne znam tko je kod nje od vas..
hej hej..eto malo i mene da ne kažete da zabušavam..
ukratko..ja peglam sve osim čarapa i gača..pogotovo od bebe stvari jer nekako volim da je sve uredno..
kad dolaze gosti..mm slaže platu a ja eventualno napravim kolač..ovaj puta nam se desilo da imamo kolač jer je danas mm rođendan pa ajde..inaće spar ima super croasane u piksi..samo smotam i za 15min pečeno..za goste savršeno..
što se tiće akcije, mi nismo čekali pregled jer mi je tek idući tjedan ali je bilo bolno u mom slučaju..hm, nisam ništa kupovala mm za rođendan, vjerojatno očekuje nešto večeras :)
Maya super za pisanje na klokanici..baš je lijepo čitat nekoga koga "znaš"..
ajme ovo s maramom i mojim dječakom..ja ne znam jel ja samo imam tako osjećaj ali nekako se ne mogu opustiti zbog njegove glavice..evo ga sad zaspao u marami i to mi je super, ali kad je budan je mali zvrk koji stalno zuji pa stalno imam ruku iza glavice..ne znam kako si uspjela kućanske poslove obavljat s Lori u marami..divim ti se..
tjemenica..nama se počela stvarat pa sam odmah trljala svaku večer uljem maslinovim i kupila onu mustela pjenicu..iz 3 puta je skoro sve nestalo..
mi imamo problem sa nekakvim osipom po licu..blagi je osip ali je stalno prisutan..a ne bih rekla da se još uvijek "čisti od mojih hormona"..sutra idemo pedijatrici pa ćemo vidjet..a mažem mu sa mustelom lice i kupam samo u bademovom ulju..i vodi naravno..
a da, pisalo se o kavi i nalaženju..ja sam za sve opcije..bilo bi lijepo makar nekako mi koje smo u istom dijelu grada se naći..a bebači nam ionako imaju iste probleme pa će ili svi spavat ili svi vrištat :)
neće me bit sad par dana, tatek nam ode u Beč na domjenak :/ tako da mi idemo baki i dedi..super mi je jer mi mama ima fizikalne pa je cijeli dan doma..a malac ih nije već dugo vidio pa nek se guštaju malo a ja ću odmarat..
i da..curke zavidim vama koje imate tete čistilice..joj kad sam ja freak po tom pitanju pa mi nitko ne zna očistit ko ja sama..a sve bi dala da mi netko očisti stan detaljno sad prije Božića..ovako je soba po soba koliko stignem od bebača..ovaj vikend je bio red na tatu da čuva pa se opet sve svelo da ja čistim dok on spava, jer je tata morao radit..
jel se vama nekad dogodi da vam je več dosta svega? sinoć sam otišla pod tuš i čujem malca kak ima svoj ritual vrištanja i tata ga smiruje i nosi i onak si razmišljam.."should I stay or should I go?".. da se razumijemo, neizmjerno ga volim ali jednostavno nekad ne želim izić iz kupaone jer je to jedino mjesto gdje idem sama..
Hubica ja ti toplo preporucam dr.Palla na Srednjacima, sad ti je bio medju najdoktorima a prima nove pacijente. Frajer je super strucan, a ord mu je opremljena puno bolje od ocekivanja( ipak je dz). Eto😊
Maya curica ti je pravi mali med, a sve sto si napusala kao da ja govorim. Pisala sam od smijeha na ocekivanja i realnost, sto se tice svakodnevice s bebitom. Sad imas 10 novih pratitelja, trebala si odmah link nakeljiti!!
Diddy kad citam tvoje postove mi se neugodno pozaliti, a kao cini mi se inace da mi je najteze ikad😂Drzi se, mi imamo paketice srece i ljubavi a ti duplo.sad je tesko al dvaput je dvaput😂😂
Ajme crna ja te skroz razumijem, imamo i tjemenicu i pristeve i mama ima momente u kupaoni gdje bi ja najradje vristala.
Meni je najgora moja opsjednutist njenim jelom i stalnim naricanjem da je gladna..a mislim da nije. Pa ni mi ne jedemo svaki dan iste kolicine u isto vriheme, ali ne..ja sizim stalno
ola, mamice!
da kucnem, kod nas sve super. navecer imamo zutu minutu pred spavanje, ali ju mm umiri, a kad zaspe, spava cijelu noc bez buđenja. samo joj ciku stavim usta, ona pojede i izgura ju jezikom. ja sve to prespavam : )))
budimo se u osam, presvlacenje, papanje i opet spavanje...
netko je spomenuo flastere koje se stave na mjesto uboda nakon cijepljenja (hlade)... je li netko zapamtio kako se zovu?
meni su ostale 3, 3ipo kile i nema pomaka. bas ih vidim, hahaha...u bokovima... moram poceti vise vjezbati. nadala sam se da ce dojenje i setnje biti dovoljne, ali nisu : D
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Crna ja isto tak razmisljam i isto pod tusem. jedva cekam da uskocim i vise me nije ni briga koliki cu racun za vodu dobit samo sipam toplu vodu po sebi, zatvorim oci i gustam u tom da nikoga ne nunam. grozno zvuci ali bar to vrijeme je tak.
Meni su 2 kg ostale i ne mrdaju. sad sam si isla kupovat hlace, da se vise iz tajica skinem, i morala sam 40 uzeti. bila sam 38. i isto mi sve premalo bilo u dupetu i bokovima a na nogama isto ostalo. mm gusta kad me lupi po guzi i veli da mu bolje tak nego prije pa si kontam da se necu zuriti skinuti te 2 kile, mozda i dupe ode onda s njima.
crna, ista situacija...ema place i place a mm s njom...mislim si idem ili ne idem iz kupaonice...ne idem,moram se okupat do kraja...bude ju smirio.. tako je i bilo... 😀 uzivaj kod mame i tate i odmori se... a za druzenje, tko je u zapadnom dijelu Zg-a, Stenjevec, Gajnice, spansko? ja sam za!
Sofi, hvala za preporuku 😀
Tala, pa Cvita je stvarno divna za spavanje... 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji