Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maya20
    05. Prosinac 2016. 23:06

Večer svima! :-D al ste se raspisale danas, super :-) nisam bas sve zapamtila, al nekaj jesam, haha..
    Zmajac, imam face, hocu se frendati, salji samo request, sad znas moj identitet 😂😂 ako jos netko zeli- neka slobodno salje!! 
    Tusiranje/plakanje/muzevi/pomisao na bijeg?!?! Haha, poznatooooo!! Cekam cijeli dan tih 5 min da se samo bacim pod tus i onda takva dreka i drama da sam 2x izasla sa napola nasamponiranom kosom 😁😁😁
    Sva sreca- sad je sve manje toga, a i ako place, iskreno- pojacam tus, pjevam si, ignoriram koliko mogu jer sam zakljucila da sam zasluzila na kraju dana tih 10 min. A sad sam nekako pocela prakticirati kupanac kad ona zacori, posto uspavljivanje pocinje oko 10, pa potraje. I muz najcesce zacori (sad smo vec na onom da ga pozelim ubiti ili bar ozljediti) :-D
    ili kad taman sjednem na wc i onda mi kuca na vrata jer place. Pa ubila bih ga!! Ali, valjda to sve prođe (moja najdraza mantra- proci ce)!

Bili smo 2 sata na adventu, da vidimo kako izgleda po mraku, i bas sam si sa gustom popila kuhano vino :) i kupila sam joj gumenu slikovnicu za kupanje, sve u nadi da ce zavoljeti kupanac 😂😂

Sto se tice okupljanja, nije losa ideja negdje na pola puta :-) u svakom slucaju- ja sam za!! Solo il sa Lori, prilagoditi cemo se..

Evo, pocinje drama, mama se sakrila u wc 😂😂 idem je probati uspavati iako imam osjecaj da nas ceka duga noc :-) 

Mirnuuu noc vam zelimo i da se sto vise naspavate :-)

tala
    05. Prosinac 2016. 23:31

crocandy, onda su nase bebe usklađene. tako i moja sve prespava : ) 

sanjac, sutra cu vidjeti kako se ovdje salju privatne poruke, pa posaljem. ja sam na fb jos s trudnickim trbuhom na profilnoj : ))) (fali mi)

mi smo se okupali i spavamo...zzz.zz.zzz........
    starijoj sam napunila cizmicu, a cviti sam metaforicki stavila novac da si sutra kupi igracku i bodyce : D

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Maya20
    05. Prosinac 2016. 23:50

Drage sve! Sanjac i ja smo napravile grupu na face-u, pa tko ima face- neka se slobodno pridruzi! Da se vidimo i povezemo lica sa nadimcima :-)
    Grupa je "jesenke bebe 2016." na linku 
    https://www.facebook.com/groups/648133488700268/

Pozdrav svima i veselimo vam se :-)

Sheena
    05. Prosinac 2016. 23:57

Maya evo ja sam se vec prikljucila 😊
    JaZmajac prihvatila sam te tu pa mi slobodno posalji mail ;) 
    Tatjana hahaha taman sam govorila mm kako ce mi se obiti o glavu kad tad to kak sad spava mis cijele noci i onda procitam da si nesto slicno napisala ;)

koala988
    06. Prosinac 2016. 07:17

I ja sam se prikljucila. Odsad znaci pisemo ovde i ponesto u grupi. ;) Ovde se vise zalimo haha 😂

• Sony2244
    06. Prosinac 2016. 07:29

Ušla.  Kad se Klara probudi bacit ćemo selfi.  Inače,  Vivian 😀

"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"

Hubica01
    06. Prosinac 2016. 07:30

jutricc! 

I ja sam se pridruzila na fb.. 😀 bas ste lijepe mamice i bebice 

Mi cak i ok spavali..eno je jos na meni spava i ne spava... imali 3 budenja zs papanje ....a mama bi jos spavalaaaa 😏

Okupljanje moze bilo di 😀

Jado
    06. Prosinac 2016. 07:49

Jutrooooo!!
    Noc nam ipak nije toliko losa bila. 3 budenja za papu. I zaspala je kao top mali kad se pokakala oko hmmm 12? Zombie mama sorry haha. Sa time da je spavala i plakala od 10 sati otprilike. Eto je sad krmi uz minimalno njurganje. Najgore mi jer dolje radio Mileva (svekrva) je vuho ogromno i sad cim me vidi ce biti - sa placljivim glasom - a sto je njoj biloooo kmeee. Kao da mi nije dosta sto prolazim to sve s bebom jos mi treba ona samo. Ahhh jos 3 dana! 3 duuugaaa dana sa glupim pitanjima. 

I Sunny nam je Osjecanka ako se ne varam, i Mimica je iz okolice Vinkovaca? Sony nije u Hrv. Lucky si ti oko Karlovca gdje li? Ili sam te sa nekime zamijenila?
    Eto i mene u fejs grupi woho! U zatvorenu grupu nitko ne moze njuskati jel? Necu da mi kolege sa posla gledaju jadikovke haha. Ako se neki pristeka javim vam.
    Frabe jesi ti pricala da nemas fejs? Otvori si profil za nas a? 💕 dica ce ti pojasniti ako ne znas
    I zasto ja sad ne mogu spavati ajde recite mi? Bar da sam do 8, 8 i po okinula...

Hubica01
    06. Prosinac 2016. 08:05

JaZmajac, tak i ja,umjesto da spavam jer sam ju uspjela vratit u krevetic, ja sam odabrala jesti svoje zobene pahuljice i popit kavicu. 😀  izdrzi jos 3 danaaa, veselim se s tobom 😀

Jel i vama dosao sv.Nikola? 😀

Croatina je iz Ka a Ivcy je tamo negdje kod Plitvickih jezera ako sam dobro upamtila 😀

tala
    06. Prosinac 2016. 08:14

jutro!

sanjac, hvala na dodavanju u grupu! 

kod nas je sve standardno. spavanje od ponoci do 7 ipo. vec je jela i presvucena i opet spava. : ) a idem i ja jos malo 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.