Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Prosinac 2016. 19:35

Sto se tjemenice tice mi isto bademovo ulje mazemo prije kupanja, a nakon cetkamo mekanom cetkom. Ako ne prodje do 3 mj dobili preporuku za Adermu.

Ja isto bila na depilaciji nakon 6 tj i evo sada bila drugi puta, ali ne znam koliko vam je to mjerodavno zbog carskog jer mi je ipak lakse sigurno.
    Maya jel ti to pisea kolumnu na klokanici? Neki dan mi se pojavila na fejsu i sad vise ne mogu naci

Tina220210
    04. Prosinac 2016. 20:04

Meni je patronažna samo rekla da češljam kosu suprotno od smjera rasta kose. jel vi kupate djecu svaki dan? ja za sad 2 puta tjedno, ostale dane samo obrišem malo lice, vrat... i češljam samo nakon kupanja. jelmtreba svaki dan češljati?
    Pošto sve pišete da imate goste, što nudite gostima za pojesti? meni se baš neda kuhati pa tražim neka brza rješenja. ja sam danas ponudila samo kolače i rekla da sam umorna i da mi se nije dalo kuhati.😆 živim u malom mjestu gdje baš nema neke dostave osim pizze

koala988
    04. Prosinac 2016. 20:30

Tina mi se kupamo 2-3 puta tjedno. Vecinom 3 jer se curka obozava kupati i presvlaciti.
    Sto ce tice posjeta, poslazem na pladanj sira, prsuta i salame. Uz to kisele krastavce ili slane srdele, a nekad napravim riblju pastetu. Sokove, pivo, vino i sl. I kasnije kavu i neke kolacice (uglavnom suhe ili kupovne jer ih nemam kad pravit).
    Mi smo danas bili u diru i curki je bas pasalp jer je nakon toga odspavala tri sata pa opet sat nakon toga. Nadam se da ce i preko tjedna biti ovako dobra ko za ovaj vikend. 
    E da, iducu nedilju je krstenje. Nadam se da ce biti vrijeme ko danas. 😉

Jado
    04. Prosinac 2016. 20:42

Hello evo i nas. Mala kunja na mojim nogama. Setale i bile u nasoj kucici ❤
    Imamo spremnu sobicu samo kindac jos prebacimo. Sutra mi teta dodje cistiti i u petak mi spavamo woho. Tijekom tjedna ja si robu prebacim, slozim sve i tak. Ima jos par sitnica sto majstori trebaju rijesiti i gotovooooo...e da blizu svekrve je ali nije s njom vise i ne mislim ikome, pa ni vlastitoj mami pustati da uletava po svojoj zelji.
    Da odg na neka postove - bebu kupam 3x tjedno.
    Frabe jupi za setnjicu!! 👍
    I ja sam isla na depilaciju nakon 6 tjedana. 
    Danas je buca bila dobra i fino spavala i igrale se i nosile. Sve u normali! Sad cemo vidjeti kakva ce noc biti.....drzim nam svima fige! Bio bi red i da se ja javim u noci da ne ispadne da krmim haha ali ja prst pred nosom ne vidim. 🤕😂

Jado
    04. Prosinac 2016. 20:44

E da klopa za posjete - ja cu ih tek imati kad se odselimo ali pravim ziher klopu.
    Jel imate vise ljudi? Onda definitivno preporuka pulled pork pa si sami slazu sendvice...

sanjac
    04. Prosinac 2016. 21:15

Sto se gostiju tice, kako kad. Nekad napravimo rucak za njih, ali cesce je kao sto je koala napisala. Pladanj sa sirom, prsutom, sunkom.. krastavci, masline, ajvar. Od pica nekaj kratko, piva, vino, sokovi, tko sta vec pije i kava. Na stolu cesto imam kikiriki radi nas, pa eto bude i toga. Kolace nekad imam nekad ne.

Kaj se kupanja tice, mi kupamo uglavnom svaki dan. Ako bas ne stignemo onda ne. Ali cesto to bude samo u obicnoj vodi brckanje u kadi. Povremeno ubacim bademovog ulja, a kosicu peremo mustelinim sampincicem.

• Maya20
    04. Prosinac 2016. 21:24

Evo i nas :-) do sad nam bila ekipa, al cura prespavala druzenje..nadam se da ce se ritam nastaviti i sad preko noci :)

Mi smo nju kupali svaki dan, ali samo voda i malo baby ulja jer sam se nadala da ce konacno zavoljeti kupanac i da ce tako lakse shvatiti da joj se nista nece dogoditi.. al nist od toga, vristi ko i prvi dan 😂😂 pa je kupamo svako drugi dan :-)

Za goste pripremimo ili plate, sir/vrhnje,  krastavci, masline ili mini tople sendvice sa sunskom i sirom i tunom.. kupim kolace i to je to :-) nista ne nakuhavamo. Uvijek ima i grickalica i nitko se jos nije zalio :-)

Angel, otkrila si me, pisem kolumnu, da :-) bas sam vas spomenula u novoj 😂😂 osvojila sam besplatno vođenje trudnoce a za uzvrat moram pisat jednom mjesecno kolumnu do Lorinih 6 mj..

Zmajac, jupi jee za kucicu!! Jos malo!! Ne sumnjam da ce vam biti divno! :-)

Nakon 3 dana nervoze konacno malo mirniji dan, nadam se da je i kod vas tako :-)

Pozdrav svima i zelim vam mirnu noc.. a mozda se tipkamo oko 1,2.. :-D

Frabe
    04. Prosinac 2016. 21:31

Moj je provea popodne na meni al aj s obzirom da iz mene teku slapovi nije mi bilo bas tesko sta san po postelji i sad je na krevetu pa kad pojede ide u krevetic a ja u krevet.

Ne kupan ga svaki dan,ne vidin potrebu a i kako ima svoja cudna spavanja ne pada mi na pamet remetit kad odluci spavat.
    Nego prakticirate li uc s njima u kadu???Davno sam se zatekla u drustvu zene kojoj je normalno sa malin uc u kadu i meni je to 😨.

Gostima posluzujem isto suhe pjatele uz kiselis ili francusku ako zamisan,najcesce smiksan kolac i pice,kava..

Depilirala se nisan jer to inace ne radin!😂Ja obrijen i ne dan tu da iko cupa! 

Danas u setnji je upozna mesare i tete na pazaru 😂,uvatia me smij jer su ga gledali a on mrgudno iz kolica ciria.I onda smo isli u bake i dide na rucak pa posli djir setnjom kuci.U jednom momentu san samo muzu rekla "vidi,imamo ih troje!" jer me fascinira ta cinjenica jos uvik. 👪👬💓

Jado
    04. Prosinac 2016. 21:46

Koju kolumnu?? Idem traziti ali bio bi red da si odmah link stavila!

sanjac
    04. Prosinac 2016. 21:50

Slazem se sa JaZmajac, neki linkic bi bio u redu 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.