Tatjana,kazes da je krenulo sa obrva? pa meni se cini zadnjih par dana da kod obrva ima onako zuckastu nakupinu,da li si to tretirala sa uljem?
A do kada se inace moze razviti tjemenica?
Angel i frabe,hvala na info,poslije sam malo googlala o tome,nisam stvarno nigdje u knjigama procitala niti mi netko iz okoline to spominjao...uglavnom nadam se da ce pedijatrica prepoznati...
JaZmajac,jos malo pa ces biti u novom domu 🤗
Sto se tice kupanja,mi kupamo svaki drugi dan u maslinovom ulju...
A sto se tice jela,i iako smo odvojeni,sveki uvijek nakuhava ako se netko nakavi pa donese meni..
Ja to inace ne volim,radje naresci,kolaci i to...ali mora sloziti jelo...
Mi danas imamo neki ludi dan...slabo spavao prijepodne,slabo popodne...sad spava ali se stalno javlja u snu. Da li i vase bebe javljsju u snu,proizvode cudne zvukove?
Ma znam da se stite i skrivaju identiteti na forumima :-)
Evo linka od jedne, pa imate na njima i ostale:
https://klokanica.24sata.hr/roditelji/kolumne-roditelja/iznenadila-me-i-sokirala-snaga-majki-palcica-6190
:-)
Bok žene, vidim sve ste u nošenju i nespavanju. Čitala sam sve, ali ne vidim ništa od neznalice.
Divim se ja zmajac na depilaciji. Baš si zmajac. Ja sam par puta u životu to napravila i imala traume mjesecima. Nešto slicno porodu. 😁
Maya pitanje , jednodjelna odjela? Tema marama. Misliš kao vreća za spavanje , di su noge zatvorene? Jer smo mi kupili ni malo jeftin vuneni skafander specijalno radi nošenja u marami sada , pa si mi dala brigu.
Mi bili kod pedijatrice i Klarica ima 5 kg i 57 cm , znači 4 cm narasla. LaFica moja 😀. Inače sve u redu , samo malo žuta još. Rekla je da se to tolerira još neko vrime, ali da dojdemo za 2 tj.vadit krv ali kao mjesta panici nema. Pa eto, i ne želim panicarit.
Seks seks seks, nemogu više,........... prošlo je 2 mj. Jer sigurno zadnjih 10 ak dana pred porod se nismo više, taman tili taj vikend kad sam rodila.. U petak pregled , i tom prigodom spremam čitav obred. Haha
Sutra čizmice na prozor. Nisam pametna + imendan joj je , jer ima i Nikolina drugo ime. Šta cete vi vašim smotuljcima?
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Luckyme ja sam obrve namazala sa hipp baby uljem pustila da odstoji i samo prosla sa njegovom cetkom gustom i proslo je. nisam htjela sa mustelom jer ne znam jel pece a blizu oka je.
Mi se kupamo svaku vecer. I skuzila sam da je vec skuzio ritual. Kupanje, papanje, mazenje, spavanje. Nemamo nikakvih problema oko toga. Na pocetku se jako plakao kad se kupao a sad je skuzio da se moze ritat u vodi i ja sam mu pjevala i pricala dok sam ga kupala i sad se i smije i prska nas. Sve obavimo i u 9 je u svom krevetu i spava. 😊 sad mu se i ja idem pridruziti.
Laku noc 😚
Hej, hoj, cura vec zaspala, danas mi je stvarno praznik 😂😂 valjda se nece buditi kao sinoc..
Frabe, dali ti je menga onak prava? Mene 2 dana boluckaju jajnici, skuzila sam "pms nervozu", pristici po bradi mi poiskakali.. ali, danas cijeli dan smeckasto, nije to jos menga.. mozda ce doci? Ili sam se prehladila? Nemam pojma, al moram priznat da sam zaboravila taj osjecaj kad mora doci..i ako je to ovo- nije mi falio niti malo😈😈
Sony, skafanderi se prvenstveno ne preporucuju jer su od skliskog materijala, pa beba klizne iz idealnog polozaja i u sjedecem polozaju ih to tiska pa se automatski odguruju (kao da na necemu stoje)- sto nije preporucljivo za male bebe :-( isto tako, obzirom da se pri nosenju beba i mama griju tijelima- u skafanderu im bude vruce. No, toleriraju se odjelca od flisa sa otvorenim nogicama, a mogao bi proci i tvoj vuneni- ali ako je bebi malo veliki pa da je ne tiska oko nozica kad "sjedne" u maramu. S tim da pazi da joj ne bude vruce :-)
probaj krug pa ces vidjeti dali ti se Klarica oznojila pa ces tako znati..
ja svoju znam furat u medo odijelcu, gdje su otvorene nogice, al onda ima na sebi samo bodi dugih rukava, stramplice i donji dio trenirke...
i vjerujem da si se zazeljela sexa :-) joooos malo i to je to :-) :-) :-) sreetno na pregleduuuu!!
Tatjana, samo cu napisati "blago tebi"!! Uzivajte u tako super bebi i ritmu :-)
Ja zaspala ko top na kaucu i moj lipi muz me zva da se pribacin pa taman i malisu nahranila i sad je u kreveticu i nadam se da cemo lipo svi spavaaaat...
Kolumne cu sutra cirnit jer san eto zaspala! 😉
Maya jucer mi je isto bilo smedje da san se i ja pitala sta je i to kad bi se brisala (pardoncek sta san slikovita!) al od sinoc je to pravo i bome stvarno obilno.Evo me sa podlogom ispod sebe za noc jer bi se mogla probudit a da krevet bude ka mjesto zlocina🙈.
Pms mi je definitivno bia aktivan jer san bila podvojena licnost plus sta je cokolada nakon dugo postala obozavan proizvod!Bez biranja,samo nek je cokoladno.
Sad masem u nadi da ce bit mirna noc..
Sony zeno,dva miseca?!Davno mi proslo dva miseca 😢,al kad stane sad ovo bome se veselim! 🙈
Jutro,
Moj decko jos malo drijema pa da se javim i naravno malo,malo stenje,grci pa prdne ili ne....i tako,vec standardno
Maya20,vidjet ces da li ti se pojacava. meni je menga bila odmah svjeze crvene boje...
Mame,kako stojite s peglanjem, tj da li peglate bebinu odjecu? Nama su na tecaju rekli da je dovoljno samo prvi sloj.
Jutro..
Ja peglan,to mi je nekako ka dezinfekcija a i sve sitno pa mi i lipse da nije zguzvanko. 😊
Sad cu nastavit kunjat s momkom jos malo.. boookiiiic!
Sortiraj odgovore
Najstariji