Jutro svima!! Evo i nas. Jucer sam konacno sve pospremila i onda bili gosti- nikako se javiti.. a navecer ova mama plesala na Merlinu, uh-vec sam zaboravila taj osjecaj 😃😃 naravno da je bila budna kad sam dosla doma (oko pol 1), a mm bio na rubu suza.. bas mi ga je doslo zao, al sam si pomislila- neka vidi kaj prolazim svaku vecer :-D
uspavala sam je u pol 2 da bi se u 2 probudila sa vriskom. Srce mi je stalo.. valjda zubi- cijelu ruku je zvakala a meni napravila masnice na nadlaktici koliko me je grizla? Konacno zaspala oko 3 i odvalila do 11... ne kuzim samo kako i zasto se prebacila da zacori oko 2?? A imali smo super ritam spavanja od 23-7...uhhh..
sad cemo do Maksica pa na rucak pa gosti. Frendice dolaze sa svojim klincima pa bu zabavno. Nadam se samo da nece bitu nervozna kakva je vec zadnja 3 dana..
Zmajac, nemrem prek moba ma profil.. ne otvara mi.. a komp spajamo tek sljed vikend (ako cemo stici od krstitka)..
Angel, ne brini previse za te trzaje. I kod moje su sumnjali ma hipertonus.pa isli na uzv glavice i sve ok...i isto mi dokt rekao da se do treceg mjeseca to tolerira..
sto se tice hlaca- meni sve od prije trudnoce veliko, nikad nisam imala manje kila.. ali mislim da su dojenje i selidba i stalno trckaranje ucinili svoje. Bumo se popunili kad se ukucimo, iako sam uvijek imala par kilica viska pa sad uzivam u ovome :-D
Netko je spomenuo i viber grupu, meni je ok i to ;-)
Sto se tice brazilke- ja sam isla prije pregleda, nakon cca 6,7 tj od poroda. Al ja nisam imala rez niti savove, pa nisam brinula.. jedino nisam stigla ranije od priljepka 😂😂
Ugodnu nedjelju svima zelimo !! :-)
Frabe,vidim da ti imas najvise iskustva s time sto angel navela kao problem. Hoces mi molim te objasniti o cemu se radi,koji su simptomi,zasto vjezbice? Evo iskreno prvi put cujem,niti sam gdje procitala niti mi je netko iz okoline imao problema,niti spominjao...
JaZmajac,nikako da ti odgovorim. Takva neredovita stolica se kod dojene djece smatra normalnom,tako kaze i pedijatar i patronazna,ali kako kaze patoznazna,nama mamama nije normalna jer se radi o nasoj djeci koja se grce,placu kad prde,stenju...pa bi radje da nemaju problema s time
Jutro
I mi smo tjemenicu rijesili baby uljem, cetkom i mustelinom pjenom. kod nas je krenula sa obrvica.
Malac je nocas prespavao kod bake jer sam isla na koncert i kaze mama da je sve bilo super. tako da sam se i ja nocas naspavala i podruzila sa mm napokon malo. 😊
Luckyme znam ali reko nazovi ti da te malo smire 😊
Ja bi zvala sigurno....cisto radi mira u glavi
Tko je bio/ide u setnju? Ja cu malu u maramu i idemo malo van i do kuce
Mi smo danas udarili tempo po Jarunu, kad vidim da cure pisu o starim trapericama onda moramo malo intenzivnije ja ne ulazim bas glatko u stare, ali tjesim se da je ljeto jos daleko😂
Moram pohvaliti svoju curu koja je odvalila 5 i pol sati nocas! Nakon par dana mucenja mamica se odmorila, jeeeej.
Sad sa strahom iscekujem vecer...
Uzivajte cure, nama tata kuha pa se samo rastezemo😊😊
Mi bili vani,mama prezivila! 😅
Lucky a to ti je stvar tonusa misica.Da ti ja objasnjavan nisan bas strucnjak nego iz iskustva sa starijim znam da je s vjezbicama moguce to popravit.Nemoj se zamarat do pregleda pa i ako bude kakvih odstupanja fizijatar ce te najbolje uputit.Al to sta se trzne stvarno nije mjerodavno pa ne brini. 😉
evo nas doma,hvala na savjetima za tjemenicu,mislim da nije još u punom jeku,tek nekoliko ljuskica sam primjetila,probat ću prevenirati pa ćemo vidjeti.
Kod nas je tata nocas dezurao i sad je cijeli dan ko prebijena macka, hehehe.
Mi setali isto dva sata, bas je lijepo vrijeme bilo.
Lucky tipicno hipertona djeca se uvijaju tamo da bacaju glavu natrag i svijaju se na ravnoj podlozi kao da rade most. Moj to nista ne radi, vec samo kad je na rukama zna bacit glavu na iza i to kada jako place. Takodjer se s trbuha prevrce na ledja isto tim trzajem glave jer ne voli biti na trbuhu. No kazem, to sve moze ne znaciti nista jer kao sta i Frabe i Tala kazu svako dijete je individualno, a i ti su pokreti apsolutno normalni do 3.mjeseca tako da nemas razloga za brigu. Tim vise sta je tvoj decko jos mladji od Roka. Nasa pedijatrica je jako sitnicava i primjecuje sve zivo - takvu smo i htjeli- a cak ni ona nije htjela ici odmah na uzv nego tek iza nove godine, ali kad je vidjela da smo se mi uplasili (muz je inace hipohondar i izgledao je kao da ce u nesvjest pasti) je rekla da odmah posnimimo da ne brinemo kroz blagdane.
Vecer cure 😊
Ja sam danas spavala do 11h. 😊
Muzek je ujutro preuzeo malu, tako da sam se bas odmorila.
Mi smo do maloprije imali goste, bas je bila nervozna. Pa su ju grcevi primili, nis nije pomoglo. Evo sad je konacno mir. Lezi i prica. 💜💜
Ivek moja curka je imala tjemenicu u samom pocetku. Uzeli smo mustelinu pjenu za tjemenicu, to nam je pomoglo. I sa cesljicem za tjemenicu sam joj cesljala kosicu.
Vise nema nis. 😊
Maya ja sam spominjala viber grupu. Nekak mi se ti cini ok, sve smo onda dostupne, nema problema sa ulogiravanjem, a bila bi nasa privatna grupa. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji