Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanjac
    06. Prosinac 2016. 08:22

Jutro mamice

Super je zbrisat sve kaj napises..
    Viki je malorpije papala, vratila sam ju u krevetic. Mislim da bum i ja nazad u krevet, iako bi bilo lijepo i doruckovat u miru.

JaZmajac ne znam da li netko moze njuskati po grupi, kad mm dode budem provjerila s njegovog fb. U grupi se napravi chat, tamo nitko ne vidi kaj pisemo. 😊

• Sony2244
    06. Prosinac 2016. 08:51

Ovo mi je super sa fejsom.  Inače mi sad kao i svaki utorak imamo grupu od 10 do 12, mame i bebe. Pa se idemo malo družit.  Vama želim ugodan dan i tipkam vam kasnije. 😘

"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"

Jado
    06. Prosinac 2016. 09:12

Da da chat bi bio on point! 😉
    Hubice hvalaaaaa. Bas si draga! Ja sam totalno uzbudjena! Hehe....gospodja mi pocistila veliki dio jucer i dodje jos u cetvrtak pic mic napraviti. Bas sam si happy......

ivek2207
    06. Prosinac 2016. 09:24

Aaaaaas sve sam obrisala, vrit nek ide.
    sad se probudio pa nemam vremena za roman.

Ugl imala sam fb ali sam izbrisala profil.
    Da li ga mogu ponovno aktivirati i moram novi.
    Ja bi rade novi ako moze
    Pa se onda prikljucim na grupu.

mimica24
    06. Prosinac 2016. 09:38

Uh... pišete vi dobro, nešto sam pohvatala. Nama je evo 3,5 mj, L mi je dobar dečkić, dok sam vukla bolove od c.r. on je samo spavao, jeo i kakao, beba za poželjeti.. grčeva svega par puta,a nekih scena nije bilo.. sretnica sam, ali neću ga puno hvaliti da se ne pokvari. Sad spava od 21-7 s jednim hranjenjem u 3 h, ne dojim jer sam imala hrpu lijekova u igri.

I valjda sam jedina iz Slavonije ovdje

crocandy
    06. Prosinac 2016. 10:50

Eto Zmajac, pratile smo te od pocetka selidbe, pa cemo te ispratiti do kraja :) ja sam sretna da smo to sve obavili 3 tjedna prije dolaska nase curke jer kakav sam freak, sve je trebalo biti ODMAH poslozeno i cisto. Vidim brijes na feng shui, ja sam ti mali ''profi amater'', i ovaj stan smo radili sve po feng shui ;)

Tala svida mi se ta uskladenost ;) ali najjace mi je kad ju lijepo uspavam, tamo negdje oko 23-00, i onda se damica posteno pokaka. I onda sve ispočetka :P

Mimica tako sam ja hvalila svoju djevojcicu jer je stvarnod obra, i zadnja dva dana je podivljala. Sad kad god netko pita kakva j beba, kazem da ima svojih dobrih i losih dana :P

crocandy
    06. Prosinac 2016. 10:51

ivek mozes vratiti stari, a mozes otvoriti novi, samo mislimd a ti treba novi mail!

Hubica01
    06. Prosinac 2016. 11:17

jazmajac, mi smo se preselili 2 mjeseca prije rođenja tak da znam koja je to sreca biti na svome 😀  a gdje je tvoja fotkica na fb-u? 😉

Crocandy,tak sam i ja svoju hvalila kak lijepo spava i onda je postalo koma... tak da ni ja vise ne hvalim..🤔

tala
    06. Prosinac 2016. 11:28

jutro, ponovno : )
    cekam svoju mrvu hoce li se probuditi da odemo malo vani dok ima sunca, ali ona jos spava. ako ju probudim, bit ce mrzovoljna, pa to izbjegavam. 

jazmajac, napokon si docekala svoju kucu! 

curke, bas ste sve mlade i zgodne mamice 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

crocandy
    06. Prosinac 2016. 11:42

I ja cekam budenje, hranjenje i da idemo u setnju. 

Mlade i (ne) zgodne ;) vi ste kao sad od frizera i kozmeticarke izasle. I mrsave. To me motivira da se zestoko bacim u trening :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.