Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koala988
    05. Prosinac 2016. 15:13

Crna, Ivek i Hubica ja se bas neki dan razmisljam kako je divno bit pod tusem sama i opustiti se i mislim se kako prije nisam znala cijeniti te trenutke. 😃
    Meni se cini nekako po postovima da tatjana i tala imaju najvise srece sto se spavanja tice, a i sheena. 😉

Diddy
    05. Prosinac 2016. 15:35

Što se tiče kila, moram priznati da nisam ni stala na vagu, ali burma i zaručnički prsten mi još uvijek ne idu na prst i to me baš bedira 😣

Hubica ja sam na zapadnoj strani, doduše izvan Zg, ali odrasla sam u Gajnicama i starci mi tam žive 😀

Hubica01
    05. Prosinac 2016. 16:30

diddy, mozemo onda nekad u setnju kad budes u Gajnicama 😀  ni meni prstenje ne ide na prste.. uzas 😏  

Koala, bome cemo sada cijenit tus haha

Frabe
    05. Prosinac 2016. 16:40

Ja se necu nac s vama,niste u mom kvartu! 😛

Maya,tekstovi su super al vi ste mi jos superIJI! 😊
    Bas sad mislin kako koja od vas izgleda,ne znan jel zamislite ikad facu/izgled iza ovih nadimaka?! 😆

Ja kad oden u kupatilo iman play listu i sta se oni vise cuju ja sve glasnije pivan (al ozbiljno!😂).
    Pogotovo dok susin kosu pa stavin slusalice a oni "probiju" te brane-e onda pivan ko da s ponistre do Šolte pokusavan dozvat koga! 

Kila nemam,a sise i guzice ko u nerazvijenog muskica!Mom muzu bi moglo postat cudno! 😂

Ivcy1306
    05. Prosinac 2016. 16:59

Pozz curke! Kako ste? 
    Evo da se i ja malo javim! Moja mrva sinoc otkrmila od 23-6h i bas nam je bilo super, napokon sam se i ja odmorila! 
    Sto se kila tice, iz bolnice sam izasla sa -10, a sad je ostalo jos 6 koje nikako otici dolje! Ali se nadam da hoce lagano! Ovih dana se i prefino papa pa nista cudno hehe :)

05. Prosinac 2016. 17:53

Bok curke, bas sam se sada nasmijala čitajući vas.
    Meni je najsmiješnije što Koala i ja najbolje pamtimo ove stvari o spavanju, ahahahaha i ja sam totalno u šoku kad njih tri napišu kako bebači spavaju cijelu noć. Nas dvije ćemo se u zombije pretvoriti, naši baš najmanje spavaju po noći.

Crna i ja te totalno kužim, a osim što se želim zatvoriti u kupaonu ponekad želim i ubiti muža. Nije on zapravo ništa kriv jer stvarno kada god je kući je maksimalno posvećen malcu, ali zadnjih tri tjedna ga zbog posla uopće nema i tako će biti do Božića, tako da smo mi sami cijelo vrijeme. I ovo malo što Roko odspava popodne ja pospremam, perem veš, kuham da bar nešto normalno pojedem jer ne mogu više jesti gluposti. Tako da ponekad kad nosam Roka po noći i vidim njega kako spava na kauču mi dođe da upalim svjetlo i navijem muziku ahahahahahahaha, ali me prođe brzo.

Ja ne peglam veš od malca, mrzim peglat a nekako reko pere se odvojeno pa nemam od čeg dodatno dezinficirati.
    Gosti dobiju nareske razne i od kolača ugl mađarice iz Lidla (sreća da je to netko smislio).

Ja sam za bilo kakvo druženje jer mi ionako idemo svaki dan van po dva tri sata jer inače doma urla dok ne dodje 4-5 sati.

Sjetila sam se da sam već prije čitala Mayine kolumne samo nisam znala da je to naša Maya jer se tada nije jedno vrijeme puno javljala pa nisam povezala. Znam da me onaj odlazak u shopping nasmijao do suza.

• Sony2244
    05. Prosinac 2016. 18:33

Frabe ja sam tebe neki dan 'zamisljala' kao neku plavušu kratke kose , luda 100 gradi. Splitski djir. Nemoj se pripast, kad pišem zamisljala. Hahaha

Maya di se mogu naći Kolumne koje pišeš...

Kile kile kile... udebljala se sve skupa 12 , ostalo mi bilo 6 , a sad 8 viška.  Da,,, jedem slatko konstantno, neznan sta mi je.. moram se skulirat,  teško mi je.. Osoba sam koja teško funkcionira kad imam viška,  ne osjećam se dobro i prije sam vodila borbu sa kilama. Uvik 5 do 8 je bilo viška.  Šta i nije malo, i sad moram opet reć dosta je.  Jer zadnje 3 godine sam se dosta dobro držala. 

Kupila sam maloj neku plišanu kocku koja ima one viseće stvarcice,  i ogledalce i zveckanje.  Za Nikolu. Simbolično 😍.  

A muž će dobit kožni novčanik i slatkiše,  ( a slatkiše kupovala prema onome šta ja jedem , i šta da kažem u vezi kila) ... užas,  ali prestat ću ubrzo, moram. Moram. Pre bolesna sam.

"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"

Jado
    05. Prosinac 2016. 19:49

Hej curke evo i mene napokon. Danas tezak dan. Od jutra stenjanje i plac u snu i nece eto spavati jadna
    Uspijem ju srusiti na 10-20 min i opet plac u snu i moram ju dici da se smiri pa se razbudi. Jadna zaspi na cici ali 10 min prodje i opet se scima i probudi. Cak ni na meni nije htjela spavati
    Jedino sto je spavala je u setnji u marami pa sam ju sad opet privezala - vristala je ali evo spava sirota na meni. Reko pa nek se odmori makar malo na meni.
    Cak nije toliko lose volje dok je budna ali cvilka sve joj smeta. Pa bljucne jer ju nabacujem po rukama.....uf zacaran krug. Nadam se boljem danu sutra.
    A noci me strah stvarno. Danas je i dosta kakala pa ju mozda probava/grcevi muce
    A jos selidba....dakle nista skoro nisam stigla napraviti. 
    Nisam stigla ni Mayine kolumne pogledati. Samo ovu zadnju gdje su slikice i bas ste slatki 💕
    Kila a ni guzice nemam kao nasa Frabe. U hlace ulazim bez problema i ima mjesta za Frabe 😊
    Ja volim kuhati ali trazim jako jednostavna jela a neobicna. 
    Ajde cure nema gajnice i sl, fino se dogovorimo recimo na Jarunu? Jel to Zagrepcankama blizu? Diddy i ja smo oko Zapresica/Pojatnoga.
    Ali Diddy kako ce sa dvojicom?
    Samo ova zima me demotivira. ako cemo na kavicu onda moramo djecicu svlaciti pa oblaciti....uffff
    Maya jel imas fejs? Mozemo se zafrendati 😊

Jado
    05. Prosinac 2016. 19:51

Uf tusiranje da....obozavala sam ga  a sad ju cujem kad vristi pa zurim. A cesto dragi radi pa direkt u kucu pa dok dodje kuci jedva ga vidim. Najcesce se otusiram ujutro jer bebica spava....sad cemo vidjeti koliko ce to trajati

Tina220210
    05. Prosinac 2016. 19:54

Cure u vezi seksa, mi nismo od kraja 3 mjeseca jer je meni bil zabranjem cijelu trudnoću tak da vas molim ljepo...nadam se da ću uspjet obavit kontrolu prije Božića...

Vas tri ste prave sretnice s tom djecom koja spavaju. sheena, tatjana i tala. moja je noćas od 1-4 partijala i onda zaspala do 10. čudno dijete...

Ja peglam ves tj.do sad je bila mama dolazila peglat jer je bila na godišnjem a za dalje ćemo vidjeti... neznam kak vi ali baš se nakupi te njene robe, danas se 2 puta sva zabljucnula i jednom pokakala po leđims😬
    Bar 2 puta dnevno se ispovraća jer si nezna mjeru i previše pojede... 

Sad mi lakše kad vidim ds ni vi ne kuhate za goste. 
    Nas će ove godine sv.nikola preskočiti😯. 
     kile-15 sveukupno, došla sa 5 viška doma i to je otišlo kroz nekoliko dana još 3 kg tako da sam sad na +2. valjda će otići to do ljeta... jel koha nosi steznik? meni se baš neda, nisam nijednom stavila... al nekako nevidim potrebu jer mi trbuh izgleda ok, malo je mekano ali ipak sam rodila...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.