Maya to je merino vuna. Ne znoji se u tome, u vuni to nije moguće (meni je bilo malo odbojno prije, kao bode, znoji se ) ali ništa od navedenoga. Predivan je stvarno. I ima cak od janjece vune za spavanje onii podlozak ( KOJI LJUDI PAZI OVO;STAVLJAJU KaKO ZIMI TAKO I LJETI U KOLICA ILI KINDERBETT) jer nema znojenja na prirodnim materijqlima, i teta ga je preporučila jer je kod nas i po -3 , 4 . I ispod mi ima isto merino hlačice i majicu , ali skroz meeekano 😍 i kad se vratimo kući bude topla, ali ugodno. I vel.je 62/68 posto za 70 € nisam tila uzet ovu koja joj još perfektno paše par tjedana. U ovome ima lufta nekih par cm, tako da nema straha od urezivanja . Pazim na sve 😀, hahahah..
Frabe , da!!! Ok, ti si i čuvala svoju trudnoću pa još duže, neću ni pokušat zamislit kako ti je . Haha. Meni je seks jako bitan i bija i osta. I sad se broji sitnooooo. Hahaha
I da, i ja sam dobila menstruaciju još prošli tjedan, roza krv 2 dana (ali tako reć u jačim kapima) , samo sam ostala i dalje bila na dnevnim ulošcima i bilo je u redu. I onda 2 dana tamnija krv, i gotovo .. Tako da je sigurno bila , iako ću pitati.. pošto je meni ono krvarenje nakon poroda trajalo manje od 2 tjedna, pretpostavljam radi t2 kiretaze koja je obavljena nakon poroda. Pa su mi sve istrugali i nije imalo toliko toga ni tec.
Kod nas vam je pravii božićni ugođaj, imamo u svakom gradu božićni markt, i stvarno vam ne mogu opisati kako je to ovde. Baš ono filmski. Volim ovo vrime . ❤
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Jutro mame!
Moja je uhvatila neki tzv. ritam, ali nije bogznasto. Ok, zaspe oko 8-9, budjenje oko 1 na pola sata, zatim budjenje oko 4 na pola sata ili 45min, ali jakon toga svako jutro problemi. Zaspe samo do 5 i po ili 6 i gotovo. Pokusam je uspavat ali to bude na jedva 10min. Evo i sad sam je uspavala i vec budna dok ja ovo pisem...Da bar odspava od 5-7 zadnju turu...Bit ce bolje. 🤔
Meni je na pregledu receno da jajnici 'spavaju' pa ne ocekujem mengu tako skoro i bome mi je lipse bez nje. 😂😂😂 Jedino sto mi kile stoje na mistu. 😕 Zaustavile se i nikako da skinem jos 4-5 koje sam se nadala izgubit jos u ovih misec-dva. Kod mene skidanje kila opcenito tesko ide i bilo mi je super kad sam vidila nakon poroda da je otislo skoro 15kg, ali ostalo jos 4-5. Svi kazu da dojenje pomaze skidanju kila. Ja to jos nisam primjetila. 😄
Jutro!
Ma luckyme pomirimo se sa time da stenju, uzdisu a moja cak i place u snu pred jutro i to poprilicno.
Nocas se budila svaka 2 sata otprilike i kakala je 2x tako da mislim da cak i nije od gladi nego ju nesto smetalo siroticu. Ili je mozda premalo papala pa ju je brzo glad budila. Ne znam eto.
U pola 7 sam ju presvukla opet, nahranila, podrignula je, i nekako sad uspjela uspavati. Vidim da je premorena a svako malo se budi i gleda me. Valjda ce se sad uspjeti odmoriti....
Sony brazilka rula! Ma to je gotovo za 20 min, i iskreno osjecam se bas zenstveno i seksi i to danima
Inace sam isla i na ipl ali morala stari radi bebite. Ispod pazuha mi je super ali bikini se prorijedio samo za 30tak %
Nadam se nastaviti tamo pred ljeto woho! Tako da sam na ljeto dlaka free po 1 mjesec barem
I da peglam sve stvarce. Ne volim da je zguzvano (niti je preporucljivo po feng shui haha) a ja sam imala puno problema sa praskovima i svasta nesto tako da, kako i Frabe kaze, peglanje mi dodje kao dodatna dezinfekcija....
Jutro msmice 😊
Moja zenska jos spava. Cudno mi je, jer inace se ujutro budi svakih sat vremena. Ona spava od pola 6h. Cula sam ju kako stenje i na kraju sam ja budna i cekam ju da se probudi.
Mm i ja nismo mogli vise cekat sa seksom. Bilo je kao da bumo cekali pregled, a kak je on za tjedan i pol nakon 2 mjeseca bez seksa to nam se cinilo predaleko. 😂😂 Ocekivala sam da ce biti nelagodno prvi put nakon poroda, ali nije. 😊
Jutro! Mene nije bilo mjesec-dva, dotukle me komplikacije nakon c.r. Ja sam ona 1 od 100 koja ima neke čudne komplikacije i da je odmah netko pogledao uzv-om preko trbuha rez oporavila bi
se za par dana.. ovako me vukli od dr. do dr. dok privatno nisam otišla kod kirurga i našao mi NAPOKON upalu reza lijevo gdje je jako i bolilo.. nije to bila jaka upala, crp je bio ok,ali dovoljna da boli za poludit..nakon 2 i pol mj ko nova, a evo nakon 3 i pol me svrbiiiiiii i to pakleno zadnjih dana,
Ima li gdje popis koja je kad rodila,ne stignem tražiti??
Čestitke cure na bebicama, idem čitati kolko mognem
Jutro,evo bome ste se raspisale jučer.
A i mimica se javila, hej hej, bitno da su konačno našli što je pa da se tretira.
Ja gostima ponudim kolače,kupljene,i ponekad složim nareske,imamo uvijek vina,pive,likera pa tko šta hoće.
Moj malac spava sad,super mi je jer je inače budan ovako ujutro do podne.
Ja sam se jučer dolje sredila i tak se osječam ko da sam se pošteno oprala,jedva sam dočekala, danas u 3 imam prvi pregled,jeeeeej, i nadam se nekoj uživanciji navečer.😋
Ja peglam sve osim ručnika i gaća,nekako sam tako navikla. Imam štrik na balkonu a i na sušilu objesim tak ravno da skoro niš nije zgužvano ali moram proći ipak peglom da bude sve po crti.🙂
I da, maya to si ti,naša maya,pratim tvoju kolumnu od početka da znaš..
Aaa što je Lori slatka na ovim slikicama. baš ste divni.😊
Mimica i mene rez uuuuuzasno svrbi...aj sad zamisli..svrbi me od carskog, i ove četiri rupe od laparoskopije..čovjek...užas..nisam sve čitala..idem vidit
Jutro, mamite!! Ma bas si mislim na Neznalicu i sto nam se ne javlja, al nadam se da je sve ok i da uziva sa svojim dugoocekivanim paketicem ciste srece :-)
Moja je odspavala od ponoci do pol 8, poklopala i jos uvijek cori! Tako da konacno pijem kavicu na miru..
izgleda da kod mene nije menga nego nekakva prehlada, zovem danas ginica da se narucim na pregled.. bas me bolucka i to lijevi jajnik, mislila sam da cu procuriti- ali nista..
Sony, onda samo naprijed!! Nosite se i uzivajte :-) :-) budes vidjela dali joj odgovara, ako se nece zaliti i zacori (a vjerujem da bude)- sve je ok!!
Sanjac, bravooo za duzenje sa muzem i super kaj nije bolilo/bilo nelagodn :-)
Ivek, sreetno danas na pregledu, javi kak je proslo!! I hvala ti na lijepim komentarima za nas i curku, tu je jos mala-sad se jako promijenila :-)
Danas cemo oko 17 na advent da vidimo kako je po mraku ;-) i moramo pripremiti cizmicu bebi :-D :-D :-D
Ps- i ja peglam..al samo zato jer sam bolesna po tom pitanju, hahaha!
Sortiraj odgovore
Najstariji