ja sam izgubljena. koja kolumna? moze link : ))))
mala zaspala na meni, pa tipkam jednim prstom. zao mi ju je buditi ili prebacivati.
bas sam nemajka. za stariju se istrosila, a cviti nista. mislila sam joj uzeti mobil ili neku svjetlecu igracku, a zaboravila da je mm danas pozvan na poslovnu veceru i tako nismo otisli do mullera... pa cemo sutra popodne...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Vecer. to sto mali sad spava cijelu noc ja sam protumacila tako da on zapravo skuplja snagu za kasnije. kad prohoda po plafonu cu ga loviti. kad tad ce i nas koje smo sad mirne prek noci docekat ludilo. 😂😂😂😂
Vecer cure 😊
Evo tatek je preuzeo malenu. Cendrava je vec neko vrijeme. Nemrem rec ni da je plakanje, vec bas cendra, cvili, stenje.. Mene noge bole vec od hodanja. Jer cim sjednem pocne cviliti bez obzira kaj mi je u rukama.
Mi smo danas bile u setnji do gardena. Skroz sam zaboravila kupiti neku sitnicu za sv. nikolu. 🙁
Cure ja bi se sruzila s vama u setnjama i na kavi, ali iz dubrave mi je trenutno problem ici na zapadni dio jer muz uzme auto sad prek zime, a radi stalno ujutro. Dok dode doma vec je mrak. 🙁 Na proljece je on na motrou tako da je onda auto kod mene.
Sanjac isto i kod mene
Ako ju ne dignem onda place. I kad joj dosadi neka poza nosenja
Vise ne znam sta bi.....tata nam kucu priprema....
ja bih se isto druzila : )
mozemo se naci negdje na polovici puta između istoka i zapada npr. bundek. tamo je prekrasno za djecu, a mi mozemo popiti kavicu cim nam to vrijeme dopusti.
i naravno, tko je za "prijateljstvo" na fb, neka se javi... : ***
moja curka jos spava. moram ju probuditi jer me sisa boli, pa neka jede...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Osim mene i Frabe sve cure iz Zagreba...Ja imam par bebica u susjedstvu pa se druzimo kad vec ne mogu s vama. Evo moja zaspala standardno u 7 i 45 ali se maloprije probudila placuci. Nesto mrvu muci iako se danas posteno iskakala. Nekako se nadam da grcevi lagano prestaju, zapravo grcici jer prave grceve nije ni imala (ili mi se bar tako cini). Evo dogurali smo skoro do 2 i pol mjeseca. 👏😃
Cure, je li jedete blitvu? Znam da se kupus ne preporuca trudnicama kao ni grah, mahune, cvjetaca i slicno, ali mislim da je blitva ok.
JaZmajac znaci prolazimo kroz iste probleme. Moja se momentalno smiri kad ju skinem, kad je u vodi i vani na zraku.
Tala ja se hocem druziti na fb. 😊
Koala mislim da nam ni croatina nije iz zg.
Ja blitvu jedem, ne cesto. Ali kad se pozelimo napravimo ju. 😊
Evo i mene malo medu odrasle ljude. I ja se ponekad zadrzim u kupaoni, pa si mislim, nek se mm snade, bas me briga :P
Nisam se seksala od 7. Mjeseca i tad je bilo na moj zahtjev. Tako da cu sad, cim odem na brazilsku :D i jedva cekam, najiskrenije.
Ajde napravite grupu na fejsu gdje se mozemo vidjeti/druskati, shareati zanimljivosti!
Kila imam jos 12 viska. Ne pomazu ni setnje, a to da dojenje topi kile-yeah right. Ne u mom slucaju :)
Moja gospodicna spava cijelu noc, od 23 do 10, uz 3 budenja gdje pocica i nastavi spavati.
Danas nam je mjesec dana :)
Nadam se da su vam cizmice na prozoru :)
Sortiraj odgovore
Najstariji