Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    03. Prosinac 2016. 18:01

vecer : )))

evo nas iz grada! cvita je prespavala tri sata u kolicima. stigla mi je necakinja s muzem i svojom preslatkom curicom, pa smo otisli na kolace i pice, a nakon toga i na kobase : ) 
    sve je prekrasno okiceno i sređeno, a ljudi..... to je ludnica, guzva.... jos je i dosta hladno... 

bas nam je bilo lijepo!

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Hubica01
    03. Prosinac 2016. 18:12

Sunnyday, bebac ti spava u svom kreveticu i po danu? Mi Emu stavljamo spavat u dnevnom boravku i cijelo vrijeme je radio upaljen i mi normalno pricamo da se navikne na buku.. nikak ne zeli prek dana spavat u kreveticu.. a dudicu bas ne voli.. cim ju spustim u krevetic,pocne se bunit..a ponoci hoce spavat (iako je to sada sat vremena u komadu) ..to sve pripisujem skoku u razvoju da zeli nasu paznju i ciku non stop.. 

JaZmajac, danas je nesto u zraku pa su nemirni... mi cemo sutra u setnjicu 😉

Angel, vjerujem da je sve u redu 😊 a znam da ste svejedno u brizi..

Sunnyday
    03. Prosinac 2016. 18:49

hubica pa da, vecinu vremena spava u krevetcu, samo u kosari od kolica bude dok sam ja u kuhinji. Kad zavrsim rucak onda se igramo i kada ponovo bude pospan ja ga prebacim u njegov krevet. Ali ja ne zamracujem sobu po danu, i ostavim otvorena vrata, ulazimo izlazimo iz sobe, i nikad nije tisina, pogotovo kad se starija igra. 
    angel drzim fige da je sve u redu.

Frabe
    03. Prosinac 2016. 18:57

Angel taj trzaj bude posljedica distono hipotonog ili hipertonog tonusa misica a i ne mora bit ako se spontano povuce nakon 3.miseca.Ako i je jedan od sindroma tonusa nisu strasni al beba mora u program neurorazvojne terapije-vjezbice.
    Trenutno je najefikasnije vjezbanje po Bobathu a ima Vojtila (ne znan koliko san tocno napisala imena) i preporuka je bebi pristupat po babyhandling tehnici-sta bi bilo idealno i za sve bebe opcenito jer se tako salju ispravne informacije njihovim malim glavicama i usvajaju pravilne pokrete koji zamjenjuju porodjajne refleksne.

koala988
    03. Prosinac 2016. 19:37

Evo i nas cure. cijelo jutro u diru i spizi, a popodne gosti pa kupanjac o evo nas jedemo pa spavanac.
    JaZmajec isto sto ti je i Angel rekla. To kako si opisala proslu noc, nama je svaka takva i to smatramo sada normalno provedenom noci. Sad smo se vec navikli i pomirili s tim.
    Angel bit ce to sve u redu. Bez brige. Drzimo fige nasem co-insomniaku.

ivek2207
    03. Prosinac 2016. 20:25

vidim sve smo više manje u istom sosu. mi smo ga okupali sad i plače i plače. neznam kaj je ovih dana svima.

idem pojest i na cicu ga stavit.možda bude bolje

Sheena
    03. Prosinac 2016. 21:58

JaZmajac posalji mail na pp pa ti posaljem bbg :) 
    Mi idemo sutra na advent, bas se veselim, pogotovo kad vi koje ste bile pisete kak vam je bilo super ;) 

Vi koje se borite s nespavanjem, nadam se da ce uskoro proci.. moj u zadnje vrijeme preskace nocni podoj i spava 10-11h u komadu, stvarno se ne mogu zaliti.. grcevi su se poprilicno ublazili, jos ga primi tu i tamo..taman ce s 3mj biti skroz iza nas, jej 

Angel nadam se da je sve u redu!

Crna191
    03. Prosinac 2016. 22:09

Hej hej..
    Eto me Frabe..mm uspavljuje malca a ja s njegovog moba buduci da ja sa svog mogu samo citati vas..
    Moj zadnjih dana nikako zaspat navecer..jucer sam radila ad jer je tolko plakao ali bas tuzno plakao..
    Cini mi se da ce tako i veceras biti..
    Nikako uhvatit danas vremena javit se, ciscenje stana, mm ima rodendan u pon pa sam krenula nadobudno tortu radit..sutra gosti..strgana sam..
    Angel i moj tako kad je zivcan zabacuje glavu..sad si me skroz uplasila..u utorak idemo na pregled i cjepljenje pa cu vidjet sta ce nama reci..
    Sunny super sto si tako navikla svog malca..moj jos u bolnici nije podnosio krevetic i bio je najglasnija beba na sv.duhu tako da kod njega ne prolazi ni duda ni nista..mislim da ga tako ostavim da bi zaspao mozda nakon sat vremena vriske..imala sam ja u planu u trudnoci sve kako cu ja sa njim..al eto, sve palo u vodu..cak je i patronazna rekla da je temperament mali i da cemo s njim samo kako on hoce..
    Sad vas pozdravljam jer ode radit AD..ocito prije presuse do navecer a on zahtjevan..navlaci zivcano dudu vec pola sata i place..uz nosanje..

03. Prosinac 2016. 22:37

Crna ma ne mora uopce biti to isto, ali pitaj kad vec idete.
    Hvala vam svima na podrsci.
    Frabe malo i ja citala o tome, imas li ti mozda iskustva s tim od nekog poznatog? Baby handling sam jos prije gledala, mislim da ga je Zmajac tu bila spomenula i vec tad usvojila dosta stvari.

Koala sjetila sam se nedavno jednog druzenja kad sam tek ostala trudna i nitko jos nije znao, i jedan tata troje djece je pricao kako niti jedno od njegovih troje nije spavalo po noci do pete godine. Sjecam se da sam si tada mislila, ma ne, to se meni ne moze dogoditi ahahahahahaha i eto ti ga na. 
    Svako dijete je svoje, neki valjda moraju na mama spavati, a neki ne spavaju 

03. Prosinac 2016. 22:43

Inace meni je jucerasnja noc bila bas kriticna, prvi puta mi se dogodilo da sam valjda na min zaspala drzeci ga na rukama i shvatila da prolijevam mlijeko iz bocice mu niz vrat. Ne moram vam ni spominjati da je ujutro bio sav ukiseljen.

Kako vi stojite s ulaskom u stare traperice? Meni su neke dobre, a neke jos ne mogu obuci, kao da su mi na kukovima preuske. A iman jos samo dvije kile vise nego prije trudnoce. Sad ne znam je li jos rano pa ce se to vratiti na mjesto ili sta?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.