Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maya20
    03. Prosinac 2016. 11:12

Evo i mene! Sinoc sam na kraju isla peglati a ona bila i viperu.. pa dramila oko 2 i zaspala malo prije pola 3 😦😦i sad spavala do pola 11!! Sve joj se nekak poremetilo, dali od zubica ili kaj- nemam pojma...al valjda bu dns bolje, idem na Merlina pa ostaje sa tatom- mozda bu on imao vise srece 😂 il ce me docekati budni dok se vratim sa koncerta, haha!

Zmajac, nema frke, samo javi kak to ide sa prijateljstvom- nisam nikad proucavala :-)

Watermelon, ja sam provela sa svojom cca 2,3 tj na trosjedu dok su grcevi bili na vrhuncu.. a od onda spava sama u svojoj sobi i kindiju.. ps- jedino kaj se isto naucila zaspati na cici pa je pokusavam odviknuti od tog..
    mi smo u pocetku koristili chibollo platnene, i onda sam joj narucila sa ebaya- ista stvar a do 4x jeftinije.. s time da su joj bile velike pa smo ih tek nekidan poceli koristiti.. i super su joj :-) 
    Ne moras se bojati marame, samo vazno da su nogice vani kao u zabice :-)
    Mi ovako izgledamo (s time da ide treci sloj njoj jos preko leđa ali ovako sam slikala da se bolje vidi):

sanjac
    03. Prosinac 2016. 11:25

Jutro 😊

Vikica se budila u 3, 5, 7 i nakon 7 svakih 40min. Izmjenjivali smo se mm i ja, s tim da je nakon 7 on preuzeo da se bar malo naspavam s obzirom da sam prek tjedna sama s njom.

Luckyme joj bilo je dobro. Par frendova je slavilo rockas, tako da sam vidjela neke ljude nakon vise od 2 mjeseca. 😊
    Moram priznat da je lijepo malo se maknuti od pelena, plakanka, bocica..

Mi cemo sad nakon dorucka u setnju. Ona se inace smiri u kolicima na zraku. Nadam se da bu ok danas bila. 😊

Sunnyday
    03. Prosinac 2016. 12:10

Luckyme nije bitno ako beba ne kaka svaki dan, ni moj ne kaka stalno, nekad po par dana, ali je bitno da piski. Pitala sam to jos u bolnici. Pozovi patronaznu ili pedijatricu pa pitaj, da budes mirnija.

Meni je noc pocela tek negdje oko 4 jutros... Malac je zaspao oko 8 a starija tek u 12 nocas, kad je ona zaspala on se probudio, pa je poslje klope nastavio spavati,a ja pametna opet isla da gledam film (koji je bio katastrofa da sam na pola ugasila) . Taman kad sam legla on se opet probudio i razbudio, pricao mi smijao se, tako da sam zaspala tek oko 4, pa se starija probudila i trazi da predje kod nas u krevet. Onda se opet malac budi al sam ga zavarala dudicom i nije jeo. U 9 ustajanje, starija se probudila pa bebac za klopu i tako haha. Sad beba gleda vrtuljak i cekam da zaspe da ja mogu mjesiti pizzu 

Frabe
    03. Prosinac 2016. 12:13

Ej vi..
    Ja nocu ne uziman mobitel nego se pravin da spavan jer ako su mi oci otvorene gospodin doziva.
    Jutros su nam Bozicni hitovi na programu i naravno da ne spava,jedino sta 10 minuti zatvori oci na pola pa razgrcen robu u nastavcima i isto tako kuvan i sredjivan.Al aj muz danas ne bi triba dugo radit.
    Inace mislin da san dobila ili sta li je vec jer je nekakav trag a i jajnici tako boluckaju a psihicko stanje zadnjih dana je bilo ka u pms-u pa mislin da je to povratak zenstvenosti.Samo se nadan da ce mi se sad smirit "ptsp"-tako nazivan sve reakcije nakon trudnoce 🙈.
    E spavanje? Nocu je u kreveticu a preko dana na bracnom i tako od pocetka.Kod nas je ako san bas premorena i to ono oko 5-6 ujutro kad se razbudi a ja ne znan di san ili kad muz ode radit pa ga ostavin uz sebe i onda i stariji znaju doc jos uru dvi.
    Jucer san pisala kako uvati disat i gledat ko da je trca i mislin da se tako jos vise naguta zraka pa ga muci i triba bi to izrutavat al mu se i ne da uvik pa san jucer d

Frabe
    03. Prosinac 2016. 12:22

Odeeeee....
    Dvi ure masirala mu drob i zaspa je mirno a prdi stalno i stalno i stalno..

E dalje san zaboravila sta san mislila pisat jer ga drzin i pisen a brat mu ima poriv za gnjavit ga pa san ka hobotnica..

Sunnyday
    03. Prosinac 2016. 12:26

I da, neko je pitao za spavanje bebe kraj nas, ja to NE praktikujem jer sam tu gresku napravila sa prvom bebom.  Bilo mi je lakse da spava pored mene i kad je podojim ona nastavi spavati. Problem je nastao kasnije kad je malo porasla i nije htjela nikako u krevetic, problem je bio i ako je ostavim na velikom krevetu a ja odem! Znaci navikla je da spava samo uz mene, tako da nisam mogla nigdje da odem, nije htjela da zaspe dok god ja ne legnem pored nje, cak ni mm nije mogao da je uspava. Kad je porasla onda sam ogradjivala krevet jastucima da ne padne. To je bio moj slucaj, zato sada bebu poslje svakog podoja prebacujem u krevetic. Ne stojim pored krevetica dok on zaspe, vec izlazim i ulazim u sobu po 100 puta ako mu ispada dudica, jer ne zelim da i on se navikne da sam stalno pored njega. Popodne kad spava, cesto starija ode kod njega u sobu da mu da dudicu, ili mm, samo da nisam uvijek ja.
    Referat sam napisala haha, al samo dijelim svoje iskustvo i savjetujem vam isto ukoliko zelite da vam kasnije bude lakse da sami zaspu u svom krevetu.

Jado
    03. Prosinac 2016. 13:43

Evo nas iz setnjice kratke. Nece i nece spavati i fino sam ju u maramu upregla (hmmm ili ona mene prije??) i kratka setnja. Zaspala i cim sam ju spustila evo kmeckanjeeeeee koje za sad ignoriram...
    Bile i kucicu obici da vidi gdje ce se derati i kakati kroz koji dan hihi. 
    Maya odi na profil i prihvati me kao frenda onda mislim da ti mogu privat poruke slati da cure ne spamamo sa maramama 😊
    Kad me prihvatis proaktat cu kako dalje.
    Sunny i mene strah te navike ali cesto posustanem malo. Pa tu i tamo odrijemamo zajedno 💕

Jado
    03. Prosinac 2016. 15:30

Evo nas i iz druge setnje 😉 ali u kolicima. I cijelo se vrijeme budi i skilji. Ne znam sto joj je danas!
    Skoro nista nisam napravila.

03. Prosinac 2016. 17:01

Bok cure i bebe!

Nikako da ulovim laptop zadnja tri dana pa da vam nesto i napišem. 
    Ja sam za svaki oblik druženja, prihvatite me tu za prijatelja, poslala requeste.

Mi imamo ne baš najbolje vijesti. Bili smo kod pedijatrice u četvrtak i stavila ga je na trbuh i time ga je jako jako naljutila, idućih pola sata ga nikako nismo mogli umiriti. No dobro je što je skužila nekakav trzaj glavom unatrag koji zna napraviti kada se tako uznemiri i rekla je da je to ok za bebu do 3 mjeseca, ali nikako nakon toga. I kao da pratimo jel to još radi i dalje. Kada je vidjela da smo se mi totalno izbezumili je rekla da najbolje onda nista ne čekamo vec da napravimo uzv mozga pa da znamo jel što ili nije. Srećom su nas preko nje već u pon naručili. Nadam se da će sve biti ok. Ona kaže da ako i je nešto da se vježbicama sve može ispraviti jer da mimo te jedne stvari ostalo je sve savrseno. Ali svejedno smo u brizi.

Mi bili jučer na trgu i na Zrinjevcu s kumom od 3 do 6, Roko je spavao cijelo vrijeme, baš je bilo lijepo.

Zmajac kod nas ti je svaka noć takva, ali da te utješim s vremenom se čovjek navikne. ;)
    Uglavnom spava u svom krevetiću, ja ga jedino oko 6 ako sam baš premorena znam staviti kraj sebe pa odspavamo još malo.

Hubica01
    03. Prosinac 2016. 18:01

bok mamice i bebice nemirne! 

Mi smo imale isto burnu noć... najprije smo ju lijepo okupali..cak je bila dobra,uzivala je u vodici...i mislili zaspat ce i prevarili se... nekak spavala od 19h do pola 11 na mm-u..i onda drz nedaj cijelu noć..ako sam odspavala ukupno 3 sata...koma...umorna sam... i danas cijeli dan je nikakva...samo hoce na nama spavati...evo sad se priheftala na mene pa ce je mm uzet da odspavam malo...i jos imali goste...ufff 

Vidim da ste imale slicne noci.. uhh  😑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.