Angel u pravu si, neke bebe npr imaju jake grceve i ne mozes ih samo spustiti u krevet. Moja starija se bila navikla da je uspavljujem na rukama, bila je nemoguca sto se tice spavanja. Ako ne zaspe dok siki onda sam je nunala na rukama i tako do prvog rodjendana. Uglavnom ona je bila moj priljepak a sada se trudim malo sebi da olaksam, koliko mogu.
Evo još jedne noćne ptice, neka epidemija kod te djece😯 bar mi je lakše kad vidim da nisam jedina... mislim da moja ima grčeve. od 11 je nervozna svaku večer i ak zaspi probudi se i dere i stenje i grči, malo prije je napunila pelenu ali i dalje je nervozna... nahranim ju ali se obavezno 2-3 puta ispovraća. to traje do pola 3,3 i dalje je normalna... čudno mi malo to povraćanje...
Uzela bi u ponedjeljak one kapi biogaia ali neznam jel moram prije razgovarati s pedijatrom ili to smijem sama kupiti?
Sheena ti samo dojiš i spava 10 sati u komadu? odaj nam tajnu kako si uspjela😉
Neznam dali nisam pitala ili nije nitko odgovorio ali nakon koliko vremena ste vi išle na depilaciju? ja već imam jaku želju ali još malo krvarim i bojimse dali se to sve dobro zaraslo
Angel,Frabe kako izgleda tak trzaj? mislim moj cesto zabacuje glavicom unazad...
Tina da, samo dojim i spava cijelu noc..al mislim da nema tajne, da jednostavno imam srece 😆 od pocetka je tako, po danu ga stavljam na svjetlo i buku i spava u dnevnoj ako spava (ili u setnji u kosari), a navecer u mrak u kinderbet..
Biogaiu mozes samo kupiti, ne moze skoditi..
Tina ne trebas pitati pedijatra za kapi. Mi ih koristimo vec mjesec i po dana. A sheena je stvarno sretnica sto se tice spavanja. Moja odspava jedva 4-5 sati u komadu i to samo jednom. Nakon toga odspava 2-2 i po sata, a nakon toga jos krace po sat ili pola sata. A isto radim kao sheena tj. imamo istu proceduru. nego maloj dan pocne vec u 5 i po-6 i to nas izludi. Da bar produzi do 7 uz sva ta budenja.
Seksi mame jutro! Lijepo ste mi se raspisale samo mi zao sto je to bilo u noci
Sheena zahtjev sam ti poslala pa ti pustim pp sa mailom - tenk juuu 💕💕
Angel ako se moze vjezbicama rijesiti - divota i nema brige! Frabe nam je najbolje bila upucena, ja sam proucavala kasnije i imam pola bapsku tehniku-pola babyh....ali sam ti ja malo to na netu gledala - dizanje, presvlacenje, mijenjanje pelenice....vjerojatno imas fejs grupu i mozda neke radionice
Moja malecka je super noc prospavala bez stenjanja - plac i stenjanje su dosli sad pred jutro nazalost i onda dugo zeljena kakaca 😊
Eto sad njurga pored mene hoce se nosati - jucer nije skoro nista po danu spavala ajme meni 🤕 nadam se da danas bude bolje.
Sta se danas planira?
Bok,bok, mame,jeste se naspavale. mi jesmo,samo jednom se probudio oko i spavao skoro do pola 9.
vidim zadnji post je u pola 2 bio,dakle spavalo se. Neka,treba nam svima.
Sad sam ujutro primjetila moj Domagoj je očito dobio tjemenicu. Baš izgleda kao na slikama na internetu i člancima te ljuskice. ZAboravila sam jel tu koja naša bebica imala to ili je moj bucko prvi.
Kakve ste šampone kupovali za to? Neki savjet da znam do sutra kad se ljekarna otvara.
mi idemo malo do jaruna na kratko,da zraka udahnemo.
jutro!
od ponoci i jos uvijek spava! bas sam se odmorila : )
sad cu ju probuditi radi presvlacenja jer idemo u setnju do grada da uhvatimo malo sunceka.
tjemenica... nama je patronazna jos prvi put rekla da bebu kupamo u kapi ulja, a kosu cesljamo obrnuto od smjera rasta i nece se pojaviti. da kucnem, jos nista. iako sam ja ulje zamjenila mustelom jer joj je od ulja kosa bila premasna i nikako to nisam mogla isprati.
trzaj glavom prema natrag, savijanje kraljeznice u c polozaj, lijeno oko i dr. stvari se do treceg mjeseca ne diraju i ne gledaju kao nesto abnormalno. vecinom to do tada nestane, tako da ne treba raditi paniku : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ja curin ko velika i uz to mi je puls blesav i bas me to frustrira.
Angel iman osobnog iskustva al najbitnije je u biti da ti neko strucan sve pokaze ako bude potrebno.Samo nemoj bit u crnjaku ako budu tribale vjezbice,nije to nista strasno.
I vama drugima sta bebice zabacuju glavu i sl. ne postavljajte dijagnoze sad kad ovde tipkamo o tome.Puno toga oni rade sta je dozvoljeno do neke dobi a pedijatri ce procjenit treba li sta,ne tresite se! 😉 Ja da deset puta jos rodin svakom ditetu cu nac odstupanje jer san godinama bila u tome i na sve trzala.I svakom ditetu se i moze nac odstupanje jer ono sta pise da mora bit u stvarnosti je nedostizno.I kod njih maleckih a i kod nas velikih.Pogotovo muskulatura i gradja jer smo toliko asimetricni da nismo ni svijesni.
Tjemenjaca?Prvome mi najbolje bila bapska receptura;prije kupanja baby uljem natrljat da stoji pa cesljicem lagano proc i onda u kupanju kupkicom lipo istrljat to ulje.
Sortiraj odgovore
Najstariji