Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanjac
    03. Prosinac 2016. 00:29

Juhu

Evo mm i ja upravo dosli doma. Seka je prezivjela, imala je fazu kad je malo plakala, al sve u svemu ok. 😊
    Izasla sam nakon 2 mjeseca, bas mi je falilo moram priznat.

Eeee zenske, jos jedna opcija da si napravimo grupu na viberu/whatsappu. Ali bi si trebale izmjeniti brojeve ako ste za. 😉

• Maya20
    03. Prosinac 2016. 00:33

O moj Bože.. od 13 nije oka sklopila i bila sam uvjerena da bu do 23 samo klonula... a ja sad
     sjedim u ocaju i gledam u nju najbudniju...navlaci cicu vec satima..smije se...pa vristi. Pa cvili.. a kod nje nije skok..aaaaa!! Valjda nesto u zraku... ili zub?? Ali vidim da ce potrajati i da je jos jedna duga noc ispred nas :-(

Jedna od onih veceri kad si moram ponavljat da je volim i da se ne ljutim na nju..

• luckyme
    03. Prosinac 2016. 05:20

Jutro,za mene dosta sna od 1 do 4...
    Sanjac,bravo za vas. kako je bilo sa muzicem?
    Maya20,i ja se to nekad pitam. Kako si provela noc?

koala988
    03. Prosinac 2016. 06:33

Jutro mame, vidim da nisam jedina budna. Nama je dan poceo u 5 i po. Curi se spava vec navecer u 19. Odspava prvu turu najduze od 8 do 1 i onda od 1 i po do 3 i po a onda krenu problemi. Na sisi do 4 i po i zakunja do 5 i po. Eno je s mm na baby gym-u dok ja odmaram. Pokusala jos odspavati ali ne ide.

• luckyme
    03. Prosinac 2016. 07:39

Koala,vise manje tako je i sa mojim malcem,do 4,5 najbolje spava,a dalje sa prekidima...uglavnom sada spava i stenje,zabacuje glavu...treci dan smo bez kakice i to je kao uredu? meni nije...

koala988
    03. Prosinac 2016. 08:28

Luckyme moja je imala isto periode od dva-tri dana bez kakoce a jede svako malo. evo of 3 i po nadalje jela je 3-4 puta i to po pola sata i vise jer ne zna zadpat bez sike. ne znam uopve kako je nauciti da se uspava bez sike.

watermelon
    03. Prosinac 2016. 09:21

Jutro svima!
    Da kucnem, ja imam dijete koje odspava noc bez problema, koliko god da smo u krevetu on ce spavati. Samo se probudi za jesti i zaspemo dalje skupa. Jedino ne zeli u svoj krevet nego smo potjerali tatu iz velikog. To mi se nikako ne svidja. Ne smeta mi sto spava sa mnom, strah me zbog kicmice ili da ga ne zgnjecim. Izvadili smo nadmadrac pa je sad tvrdje i imam manju griznju savjesti. Kako ste vi po tom pitanju?

Po danu odspava mozda jos jednu turu ujutro nakon sto se dignemo, u setnji obavezno ako idemo i onda je kasnije kako koji dan. Uglavnom popodne i predvecer ne spava, mozda kratko nesto i bude kenjkav. Tako je dobar, al ovo malo vremena sto je budan, on uhvati plakati :D

Imali smo par strasnih dana, kasnije sam povezala sa skokom. Nije nikako spavao pa je bio nervozan zbog toga pa zaspe i trza se na svaki sum. Pa 2, 3 dana grcevi. Sad vise nisam sigurna ni da su to bili grcevi, pojma nemam..

watermelon
    03. Prosinac 2016. 09:28

Hubica - sad kad smo bili kod pedijatrice sam skuzila da su 3 tamo, mi smo kod sekulovic-uzelac. Ona je na popisu najdoktora, ne znam jesu li mozda i ovi drugi koji tamo rade :)

Maya - ja imam elasticnu, ali on ce prije nju prerasti nego li se ja usudim njega zapakirati. Jednostavno me strah tih nogica da ne bi krivo :( kako si ti stavljala na pocetku? Onako da cijelu bebu ubacis? Ne svaka noga na svoju stranu? To je pretpostavljam za starije malo. I da, koje platnene pelene koristis sve? Mislim da si ti pisala da ih koristis, al zaboravila sam koje. Chibolo?

Jado
    03. Prosinac 2016. 09:58

Jutro! 😪😪😪
    Eto jos jedne umorne mame. Nije opet htjela spavati nikako do ponici. Pa se probudila u 2 pa u 4 pa u 5 i nesto....i plakala i bile budne do iza 6 sati.
    Uzas...u biti ni ne znam iskreno kad smo isle leci i kad smo se budile. Eto. Uglavnom nisam ni imala snage tipkati a vidim da bi imala drustvo na klokanici 🤕🤕🤕
    Onda je od 6 do 8 na meni nekako spavala pa sam ju u kindac ubacila ali probudila se za pola h gladna a sad spava sirota i place u snu i stenje. Pa sta je to???
    Kakala je i po noci sam ju nosala 20 min da se podrigne i nista. 
    Majko mila sto sam umorna a spavati sad ne mogu.
    Napravila dorucak za dragog i mene, on ode sad obavljati stvarce za kucu a ja laganini pakiram i cekam da mi kaficu donese 💕

Ej tko je ono rekao da ima od Kayle programe? Zanima me kako to izgleda. Ima li dobra dusa da mi posalje?
    Maya trazim te tu za frendicu kako vise to ide pa da ti posaljem slikicu nosenja 😉 samo da vidis nogice moze?
    Lucky daj prosurfaj i nazovi Telefoncic i pitaj za kakanje. Neka te savjetuju sta da radis i nek te smire. Imaju i one kapi sab simplex kako li? Da se beba isprdeka i pokaka

ivek2207
    03. Prosinac 2016. 11:03

Jutro, jao sve smo premorene.
    Ja jedva gledam, budio se ko nikad po noci i to ne zbog jela, nije ni plakao nego jadan tiska kakaca cijelu noc. a3 puta se i pokakao zadnji put u 5 je izletilo iz njega ali se i dalje napinjao. tako je bio crven u licu da sam mislila da ce mu zile popucati.
    Evo sad jadnik mi spava na rukama kao top. nadoknaduje.

Watermelon kod mene ti je ista situacija, osim ove noci, inace je super odspava, isto tako jutro a iza 3,4 pa do 22 nece spavat da mu zivot ovisi o tome tak da razumijem al nemam rjesenje. i isto spava s nama u krevetu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.