Mah mah
Hej mamice! Brzinski se javljam. Vikica je danas spavala 2 puta i to meni na rukama. Sad idemo u setnju, a kasnije nam dode moja seka. Cuvat ce ju 3, 4 sata. Nadam se da bu to dobro proslo. 😊
Ovo okupljanje zvuci zanimljivo, iako bi bilo super napraviti grupu na fb. 😊
Bok svimaaaa! Evo i nas dvije
Bile vanka u setnji, mala spava u kolicima a ja se grijem uz earl grey jedan i skupljam snagu za vecernje visenje na mami. Tata nam ide poslije posla kupiti stvarce za kucu tako da smo same (uz znatizeljnu sveki) do cca 20h.
Tako i ja cistim bebi nosic. Nekad ju na bok stavim cisto da fiziol scuri sa strane a ne po njoj. Mislim da cu joj morati ocistiti nosek jer vidim suhih balaca pa da to izbacimo 😊
Sheena taman sam se pitala da gdje si. I evo nje!
Za okupljanje jesam da da ali fejs grupu mozda ne jer ima cura bez fejsa. Jedino ako su zainteresirane otvoriti profile?
Tala super za shopping! I jaaa bii
Za sv Nikolu nisam se ni sjetila! 😔 nisam jos u tome skroz nazalost
Jao ja bi tako na advent sa malom a bas je nezgodno - navecer tesko jer je zima. A krug pa u birc opet...? Skidati dijete treba onda
Drage mame ja imam jedno pitanje
Imala sam odnose sa muzem dan prije ovulcije i pravila sam test 10 dana nakon ovulacije(to je vjwrovatno rano)naravno bio je negativan a mengu sad trebala danas dobiti po nekoj mojoj racunici...ciklusi mi nisu svakih 28 dana nego nekad 27 ili 35
Zanima me dal postoji mogucnost da sam trudna ali da mi je test bio neg jer sam ga rano pravila...
Evo i nas ;-) danas smo spancirale po Maksicu, curka mi je rumena ko jabuka 😂😂😂
Watermelon, tako je! Zaboravih napomenuti. Ne smiju se nositi u jednodjelnim odjelcima jer onda vrse otpor i odguruju se, a to ne smiju tako maleni.. kupila sam u lidlu odjelce gdje su nogice slob pa se u tome nosimo, a na noge cizmice/tenisice..
i nazalost, u startu smo je nosili bez da su joj nogice u M, nego je sjedila na njima :-( pa smo izgleda utjecali na kukice. Nista strasno, ali mogli smo izbjeci da smo znali...
Sheena, probajte u uspinjacu :-) mislim da je meni bio veci dozivljaj nego njoj jer je spavala ko top, al nema veze, imamo slikice za uspomenu :-D
Mi smo joj kupili mini cizmicu za objesiti na prozor :-) kupila sam joj bozicnu trakicu za kosu i uzet cemo joj zveckicu i grickalicu za zube :-)
Super! Ima zainteresiranih za druzenje, jeeeej!!! Mozemo nesto probati osmisliti. Meni je i face super ideja, ali da- bilo bi ok da dml onda sve tamo ;-)
Ide cura sa tatom u Pevec 😂😂😂 a ja na peglanje ;-)
Asus, mislim da si fulala grupu, al rado cemo pomoci :-) ako se ne pazite- naravno da je moguce.. meni je test pokazao + 4ti dan kasnjenja. Nisam prije niti radila jer nisam ni skuzila da mi kasni! :-)
Ako si zelite bebu- sreeetnooo!!!
mi došli kući ,napokon,malo sam već premorena, sutra smo domeka, makar sumnjam kad je sutra muž doma i htjet će s malim na jarun u šetnju, a i dobro ste me sjetile,moram za sv.nikolu u nabavku,da prvi put kad treba i on nešto dobije.
ja tražim za božić kupiti one platnene čizme/sokne velike kaj se objese na kamin,imamo muž i ja po jednu sad bi htjela da i Domagoj ima ali ne mogu malu naći,sve su veelike,i tražim mu božićnu kapicu,onak crvenu sa bijelim obrubom,ali isto nema,sve za velike,ako netko gdje vidi za bebače javite jer smo u c&a kupili ovo http://www.c-and-a.com/de/de/shop/babys/schlafmode/alle-schlafartikel/baby-schlafanzug-181631-1.html
nismo mogli odoljeti i sad bi ja malu kapicu,pa da se malo glupiramo.
Maya gdje ste našli tu mini čizmicu?
ja jedva čekam kad ćemo na advent,moram vidjet da li ovaj vikend,nisam sigurna jel nam gosti dolaze kad se sami neznaju dogovoriti. bumo vidli.
Asus da moguce je da si trudna.
Ja bi probala drugi vikend na advent i kobaje. A po danu ove godine sta sad? Idem k ginekologu u srijedu. Mozda da se provozam da vidim malo po mraku 😉
Evo i ove mame. Mi nismo bili u setnji ali smo isli do bake autom. Bolje bilo da smo izasli u setnju jer nam se cijeli dan sveo na pokusaj uspavljivanja a odspavala je tri puta po 15min. Evo sad spava, a krenemo u krevet vec oko 19 i 15 ali onda je minimalno sat vremena na sisi, jede, kunja, podriguje pa ponovo jede, kunja pa palimo fen i onda se smiri i zaspe.
Sto se tice druzenja, mi iz Dalmacije cemo vas pratiti preko foruma hh.
Idem probat odspavat dok se mrva ne probudi, a nadam se da nece prije ponoc-1.
luckyme ja sam vagala bebu, imao je oko 6kg a rodjen je sa 3kg. Nismo jos isli na drugu kontrolu.
maya skok trajao tako dugo, nadam se da kod nas nece toliko trajati. Ja bi volila da se upoznam sa vama, ali milim da nas ima jako malo iz Os.
watermelon ja za nos koristim aqua maris u spreju i onda ga stavim na bok i izvucem mu iz nosa.
Ja sam obavila prvi pregled kod gin.
Mislim da smo u skoku, ili je to zbog prehlade. Zaspe pa se probudi za 5 min, i tako u krug. Stalno bi jeo, pa se prejede i povrati, pa zaspe pa se probudi pa jede,bljjucne....
Ivek, nasla sam cizmicu jos prosli Advent u Pragu.. kak smo taman "radili" na bebi ja sam je uzela kao suvenir ak se primi 😂😂😂
A kapica.. hm.. ja sam njoj uzela kostim vilenjaka u Britton Next-u u Areni.. imaju i baku i djedu mraza i u kompletu i te kapice.. mozda imaju i posebno.. probaj pogledati na njihov web
Moja cura je spavala nocas od dva do sada sve zajedno 2 sata i to u setnji. Tako da ako planiramo neko nalazenje predlaZem krug oko Jaruna
Ne znam jel to skok ili sta, ona je sad 5 tjedana. Onaj s tri tjedna nisam bas dozivjela. Iskusnije mame, je li moguce da smo u skoku? Molim neku utjehu, jer ako ce ovako biti stalno....
Sortiraj odgovore
Najstariji